На море в Гърция 2021 - III

• 55 288
  • 804
  •   1
Отговори
# 690
За влизане в България през Кулата, къде най-удобно може да се направи антигенен тест?
Рамус на Благоевград работи и събота до 17ч.
А някъде в Гърция за по-бързо и лесно минаване на границата има ли къде?

# 691
Правите ли си здравна застраховка за престоя си в Гърция?

# 692
  • София
Момичета аз пак да питам пътуващите със самолет, един плф за цялото семейство ли попълвате или за всеки член от семейството поотделно?

# 693
  • София
Момичета аз пак да питам пътуващите със самолет, един плф за цялото семейство ли попълвате или за всеки член от семейството поотделно?
Ние, миналата седмица, бяхме с един - 3 деца и двамата родители. Нямахме проблеми.

# 694
Изглежда ще си печем октоподите в хотелите 😋😂😂
https://nova.bg/news/view/2021/07/12/333383/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D … 9%D1%83-covid-19/

# 695
Не че някой ми отговори на предния въпрос, но да пробвам с друг - за Корфу препоръчително ли е купуване на билети за ферибот по интернет, в смисъл има ли голяма вероятност на място да не успеем да си купим билети?

# 696
  • София

"От петък до края на август всички обществени места на закрито в Гърция, развлекателни центрове и барове, киносалони и театри, ще работят изключително за ваксинирани срещу COVID-19"
"През лятото всички развлекателни заведения, независимо дали са на закрито и открито, ще работят само със седящи клиенти и няма да бъдат допускани правостоящи."

Не виждам какво Ви притеснява. Винаги се храним в ресторанти на открито и задължително седнали Grinning

# 697
Винаги, за съжаление няма и  за кучето (днес бяхме на вет) link=topic=1347243.msg43146196#msg43146196 date=1626116876]
Правите ли си здравна застраховка за престоя си в Гърция?

[/quote]

# 698
За влизане в България през Кулата, къде най-удобно може да се направи антигенен тест?
Рамус на Благоевград работи и събота до 17ч.
А някъде в Гърция за по-бързо и лесно минаване на границата има ли къде?
Ако идвате от Халкидики, в Неа Каликратия има лаборатория,.

# 699
Попълних plf, но  в профила изписва, че няма данни. Не получих потвърдителен e-mail. Изобщо ще получа ли или да попълвам отново?

# 700

"От петък до края на август всички обществени места на закрито в Гърция, развлекателни центрове и барове, киносалони и театри, ще работят изключително за ваксинирани срещу COVID-19"
"През лятото всички развлекателни заведения, независимо дали са на закрито и открито, ще работят само със седящи клиенти и няма да бъдат допускани правостоящи."

Не виждам какво Ви притеснява. Винаги се храним в ресторанти на открито и задължително седнали Grinning
Точно това се очакваше и не мисля, че е притеснително за голяма част от туристите. Таверните с открито пространство си работят, както до момента. Нека видим и официалната заповед 😉

# 701
  • София
Попълних plf, но  в профила изписва, че няма данни. Не получих потвърдителен e-mail. Изобщо ще получа ли или да попълвам отново?
Пусни нов, потвърдителния имейл идва веднага.

# 702
Не че някой ми отговори на предния въпрос, но да пробвам с друг - за Корфу препоръчително ли е купуване на билети за ферибот по интернет, в смисъл има ли голяма вероятност на място да не успеем да си купим билети?
Винаги има билети на място.

# 703

Точно това се очакваше и не мисля, че е притеснително за голяма част от туристите. Таверните с открито пространство си работят, както до момента. Нека видим и официалната заповед 😉
Дано не включат тоалетните към закритите пространства само за ваксинирани Joy

# 704
Qaki , безкрайно ти благодаря за отговора и добрите насоки.

Общи условия

Активация на акаунт