На море в Гърция 2021 - III

• 55 277
  • 804
  •   1
Отговори
# 705
  • София
А за хотелите, лобитата ще трябват ли маски?

# 706
  • София
Не че някой ми отговори на предния въпрос, но да пробвам с друг - за Корфу препоръчително ли е купуване на билети за ферибот по интернет, в смисъл има ли голяма вероятност на място да не успеем да си купим билети?

Купете си предварително по интернет.

# 707
Аз се съобразих със списъкът на лабораториите, които издават цифров сертификат - https://www.his.bg/bg/az-i-moeto-semeistvo/laboratorii. Викам да ми е мирна главата. Взех резултат на хартия, заедно със сертификат. На границата това показах. Беше качен в his.bg, изрично проверих, че ми беше интересно. Антиген правихме.

А къде правихте и за колко време излезе?

Сити Лаб Варна. За 30-40 минути излезе резултата. На сайта проверих на следващия ден сутринта, когато пътувахме. Там не съм сигурна веднага ли ги отразяват.

Djordja не са ни искали нищо на ферибота. Ни тестове, ни ваксини, ни декларации. На Pachis обичаме да ходим ние, тук сме хапвали - https://instagram.com/pefkospilia?utm_medium=copy_link.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 08:45 от Miroslava Petkova 671621

# 708
Освен Рамус, къде другаде има възможност да се прави антигенен в НЕДЕЛЯ с издаване на цифров сертификат, за София става дума?

# 709
  • София
Освен Рамус, къде другаде има възможност да се прави антигенен в НЕДЕЛЯ с издаване на цифров сертификат, за София става дума?
Цибалаб.

# 710
Нали не е задължителен цифровия сертификат? Може и с разпечатан антигенен тест на английски?

# 711
  • София
Здравейте, ние ще пътуваме през август за Гърция – със съпруга ми, дъщеря ми и приятеля ѝ, който е германец. На първа страница ясно е написано, че щом сме с една кола, попълваме една PLF-форма (Пътуващите в една кола, независимо дали са едно семейство или не, попълват един PLF!). Но ме притеснява факта, че годеника на дъщеря ми е с немско гражданство, а и адресната му регистрация не е в България. Много ще съм благодарна, ако някой е имал подобен казус, да ми отговори.

# 712
  • София
Аз имам питане за Крит и покупката на билети за корабчето до Балос. Да си купим ли билети предварително, въобще дали може, или на място от пристанището в Кисамос? Ко е по-добър вариант, за началота на август?

# 713
Здравейте, ние ще пътуваме през август за Гърция – със съпруга ми, дъщеря ми и приятеля ѝ, който е германец. На първа страница ясно е написано, че щом сме с една кола, попълваме една PLF-форма (Пътуващите в една кола, независимо дали са едно семейство или не, попълват един PLF!). Но ме притеснява факта, че годеника на дъщеря ми е с немско гражданство, а и адресната му регистрация не е в България. Много ще съм благодарна, ако някой е имал подобен казус, да ми отговори.
По обясними причини не съм имала подобен казус, но всъщност това не би следвало да е от значение - PLF попълват всички влизащи в Гърция, независимо от гражданство и адресна регистрация. Просто попълвате като не-членове на семейството. Условията са едни и същи за българи и немци.

# 714
Добър ден! Ще пътуваме с кола от Кавала до Солун и навигацията на колата ми дава да минем по магистралата Е90. Аз обаче виждам на картата че има път точно покрай водата (номер 2) и си мисля че може би е доста красив. Някой минавал ли е скоро от там да даде отзиви колко е натоварен, тесен и дали си струва? Благодаря предварително!

# 715
Пътят е добър, по-бавен от магистралата, но в никакъв случай тесен или проблемен. Спестява толовете, чак супер красота някаква - не е.

# 716
  • София
Добър ден! Ще пътуваме с кола от Кавала до Солун и навигацията на колата ми дава да минем по магистралата Е90. Аз обаче виждам на картата че има път точно покрай водата (номер 2) и си мисля че може би е доста красив. Някой минавал ли е скоро от там да даде отзиви колко е натоварен, тесен и дали си струва? Благодаря предварително!
Екстра е пътят, двулентов, малко по-натоварен покрай населените места, иначе тук-там да се разминеш с някоя кола. Но си е и доста по-бавен от магистралата.
Между Кавала и Аспровалта бива, има гледки, но после под езерата си е земеделска идилия.

# 717
  • София
Пътят даже е широк, на повечето места не се вижда морето.
Но е значително по-бавен, има и доста камери по него.

# 718
Имам питане относно PLF -пътуваме двама с ММ ,само той ще шофира,мога ли да попълня формата от мое име ,а него да пиша придружител ?Има ли някакво значение? Благодаря

# 719
Абсолютно никакво Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт