На море в Гърция 2021 - III

• 55 533
  • 804
  •   1
Отговори
# 225
Само за титуляра се отбелязва с какво ще премине. Може да се покаже само на телефон.
Ако много се притесняваш, влез си в профила в travel.gov.gr и си виж дали всичко е попълнено.

Благодаря, а може ли да се промени/ редактира нещо в профила като е изпратено? Че не видях как. Обаче влязох в профила и там номера на л.к. се вижда. Интересно защо не излиза на изпратеното инфо до мен от сайта?

# 226
В района на Парга и Сивота има ли неорганизирани плажчета, на които човек може да избяга от навалицата? Чудя се преди 15-ти септември къде можем да отидем до някое сравнително близко място, но да има вариант поне през деня да сме далече от тълпите.

# 227
  • София
Само за титуляра се отбелязва с какво ще премине. Може да се покаже само на телефон.
Ако много се притесняваш, влез си в профила в travel.gov.gr и си виж дали всичко е попълнено.

Благодаря, а може ли да се промени/ редактира нещо в профила като е изпратено? Че не видях как. Обаче влязох в профила и там номера на л.к. се вижда. Интересно защо не излиза на изпратеното инфо до мен от сайта?
Явно не им трябва толкова. 😀 Може да се редактира от  точките горе вдясно.

# 228
Може да се правят и корекции на плф

# 229
  • Пловдив
В района на Парга и Сивота има ли неорганизирани плажчета, на които човек може да избяга от навалицата? Чудя се преди 15-ти септември къде можем да отидем до някое сравнително близко място, но да има вариант поне през деня да сме далече от тълпите.

Трудна работа. Но все пак септември трябва да е ок вече.

# 230
Здравейте, запазихме си хотел Анатоли в Афитос, Касандра след седмица и исках да попитам някой, който е бил в района за малко насоки къде да посетим хубави плажове (не е задължително да са пренаселени и много комерсиални), заведенията по плажа работят ли си нормално.  Също така местенца за хапване, които сте посещавали.
Разгледах предишни постове, но Халкидики ми е доста непозната част и не се ориентирам лесно.
Благодаря предварително и съжалявам, ако вече е обсъждано.

# 231
Здравейте
Може ли антигения тест в лабораторията да се вземе секрет през гърлото ,а не през носа,и дали същото важи при вземане на пробата в Гърция понеже на връщане знам,че пак искат тест.Благодаря!
За връщане в БГ правихме бърз тест на детето в Неа Мудания, питаха ни от носа или от гърлото предпочитаме да вземат пробата.

# 232
Lichnos Beach до Парга беше доста спокоен края на юни.Септември вероятно ще е още повече.
Да попитам и аз нещо. Говореше се, че се обмисля отпадане на тестовете за деца под 12г навръщане. Дали има шанс наистина да се случи?

# 233
На юг Амудия ще е спокоен по това време, Каравостаси на север също е доста голям.

# 234
Тестовете за деца под 12години са отменени.

# 235
Тестовете за деца под 12години са отменени.

За към България още не са- шанс да паднат има, но.......кога ще  е?

# 236
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали хубваи и по възможност спокойни плажове на Касандра и Ситония. Все още не съм избрала курортно градче/село.
Относно тестовете към България, вчера мои близки се прибраха, не са правили тестове в Гърция, нито в България. Дори нямат предписания за карантина или правене на тест в БГ. До колкото знам на деца до 12 години не се изискват тестове.

# 237
Може ли да ми препоръчате в Керамоти място за спане и заведения за хранене,благодаря!

# 238
Може ли да ми препоръчате в Керамоти място за спане и заведения за хранене,благодаря!
Един път сме били в Керамоти, спахме тук, а най-харесахме храната в последната таверна , намира се при кея с лодките, за съжаление не помня името.
http://www.sunsetluxury.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA … D0%B5%D0%BD%D0%B8

# 239
Здравейте, следващата седмица, да сме живи и здрави, заминаваме.
Изчетох първа страница, но да сверя четенето си с разбиране.
За влизане в Гр: имаме ваксинационни сертификати, дете на 7 години - то е без тест и ПЛФ;
Прибиране в БГ: за нас сертификати, за дете - тест.
Правилно ли съм разбрала?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт