С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 771
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Далечният изток
То важното е как ще го изтълкува твоята жена.
Да, ако оставиш след теб потоп, едва ли ще е очарована.

# 241
А ако аз желая да сготвя на жената, как ще се тълкува това? Би ми доставило удоволствие аз да се погрижа за вечерята.
Готви на воля, чисти си и хапвайте.
Другият път тя и така.

# 242
  • София
Утре ще имаме гости и аз съм в паника, защотоюпланът беше барбекю, но се счупи. ММ обикновено се грижи, а сега....Не знам ще успеем ли да купим на време. Ако не, салати и сандвичи.

# 243
  • Fairbanks, Alaska
Не обичам да оставям кочина след като съм правил нещо. В момента, в който приключа гледам масата да е приведена в ред, а понякога изцапаните чинии съм ги мил още, докато правя дадено нещо.

# 244
  • София
Е сега се похарчи 😆.

# 245
Не обичам да оставям кочина след като съм правил нещо. В момента, в който приключа гледам масата да е приведена в ред, а понякога изцапаните чинии съм ги мил още, докато правя дадено нещо.
Ето още един такъв мъж. Simple Smile

Докато пишех това и мм се върна да си нагледа нещата и да не ме занимава. Как да се оплачеш от нещо?!

# 246
  • Fairbanks, Alaska
Защо да съм се похарчил? Ще ми е малко неудобно да гледам как цялата домакинска работа пада върху жената. За мен това може много да помогне в една връзка. Вършил съм я и не считам, че трябва да се дели на мъжка и женска работа. Домът е общ и считам, че и двамата трябва да допринесем да ни е комфортно.

# 247
  • София
Определено помага. В нормалните двойки така стоят нещата.

# 248
Всичко е до определен модел в семейството, но и това се променя. От началото на бременността съм в болничен, детето на градина, мъжът ми на работа. Естествено, че цялата домакинска работа ще я върша аз, след градина да съм с детето и събота и неделя тримата нанякъде. Докато работех, деляхме домакинството, според възможностите. Ако единият работи до пет часа, а другия до осем, кой ще сготви, мъжа или жената?

# 249
  • София
ММ е ходил в казарма и то две години. И е учили в гимназия в друг град, после студент и работа в друг град, абе от 14г. не е живял с техните. И двете неща за съжеление, по никакъв начин не го мотивират да хване прахосмукачка, да запретне кухненска престилка или да пусне пералня.
Хубавото е, че по никакъв начин не ме обвинява ако аз не го правя. Той може да си живее в кочина, на непрани чаршафи и да яде само хляб. Даже в негов стил е да каже: "Стига с това ядене, стига с това чистене! Ела да те целуна и да ти прочета тук нещо интересно". Та се налага аз да "го организирам" с какво да ми помага, понякога с леко повишени октави. Но само понякога и той ми е казвал , че ми е благодарен, че не го юркам да правим непрекъснато ремонти и подобрения по дома. Та сме се намерили двама мързеланковци като в приказката. Кога ли покрива ще ни падне на главите  Joy

# 250
ММ е ходил в казарма и то две години. И е учили в гимназия в друг град, после студент и работа в друг град, абе от 14г. не е живял с техните. И двете неща за съжеление, по никакъв начин не го мотивират да хване прахосмукачка, да запретне кухненска престилка или да пусне пералня.
Хубавото е, че по никакъв начин не ме обвинява ако аз не го правя. Той може да си живее в кочина, на непрани чаршафи и да яде само хляб. Даже в негов стил е да каже: "Стига с това ядене, стига с това чистене! Ела да те целуна и да ти прочета тук нещо интересно". Та се налага аз да "го организирам" с какво да ми помага, понякога с леко повишени октави. Но само понякога и той ми е казвал , че ми е благодарен, че не го юркам да правим непрекъснато ремонти и подобрения по дома. Та сме се намерили двама мързеланковци като в приказката. Кога ли покрива ще ни падне на главите  Joy
Ех, сестро по съдба Laughing не вярвах, че има друг такъв като моя. Имало.
Юрках го малко за ремонти на младини, вече и аз нямам сили. Кочинката първо ме вбесяваше, после само дразнеше, сега ми е все едно.

И тийна цапа, но съм се скатала. Малко в стачка, писна ми.

# 251
Те са над тези неща. Чистене, оправяне. Моя , както писах, чисти ама като му дойде музата. Основно или е на работа, или с децата или децата като спят, и той спи.
Дразни ме как пуфти. Постоянно! От сутрин до вечер е пуфтене. Все нещо го боли, все пие хапчета за глава. Ама всичко, всичко прави с пуфтене. Това ме натоварва.

# 252
Дразни ме, че за година и нещо един път не отиде да работи в някое кафе или другаде. Налага му се да говори често по работа и аз трябва да внимавам детето да не реве, да не вика, телевизия не мога да гледам с нормален звук, музика да си пускам, дори не мога да се скарам на детето, че всичко се чува. Живеем в малко жилище, няма достатъчно помещения и сме всички в една стая през деня.
Докато детето беше по-малко, а той още нов в работата, стояхме с часове в спалня, където трябваше да го пазя да не падне от леглото, защото още не го пускахме на пода. Днес се наложи да го укротявам за няколко минути, докато трае разговора, но имам натрупано вече, изнервих се и, разбира се, се скарахме. Искам вече да се отпусна у дома. 🙄

# 253
Дома ваш ли е? Ако не е ваш, а сте на квартира, може да обмислите наемане на по-голяма, тъкмо детето като поотрасне още мъничко, ще има собствена стая, хол, който да е отделен от кухнята и трапезарията. Така когато има служебни разговори, ще отиде в хола или кухнята, където няма никой и няма да му пречите, нито той на вас. Пък и може дори да намерите жилище с няколко, но по-малки стаи, която едната да му служи за офис и там да си се разполага, както иска, дори и гости да си доведе, но да не пречи на вас или детето ако спи.. Нищо не може да направите в тоя случай според мен. Нито да мълчите и да не се сърдите, нито на всеки работен разговор да го гоните да ходи в кафене.. Място ви трябва, място..

# 254
Мдам, така е, но жилището е наше. Няма опция за наем.
Абе, веднъж можеше да си вдигне задника, но не би. Свикнал си е тука на удобствата и не желае. Първите месеци ми помагаше, защото детето беше ревливичко, но сега се оправям чудесно сама.

Общи условия

Активация на акаунт