С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 773
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Таванско помещение нямате ли? Ако има, е опция да се освежи и да си направи там като офис, да си говори колкото иска и да не пречи.

# 256
Отива да купува с баща си (същия заплес) маса и два стола за градината. Връща се със стъклена нефункционална маса, един сгъваем стол и един пластмасов. Поне не е дал много пари...

# 257
По-едри/важни покупки - или заедно, или индивидуално, след обсъждане. Заплес или не - да не ги надценяваме толкоз. Мъж, дете и куче - както ги научиш, колко пъти трябва да го кажа. 😊

# 258
  • София
Моят, трябваше да купи резачка за дървета. Пристига ми с храсторез. Викам, това го имаме вече, друго ми трябва. Той, а да, ще го сменя. Казвам, вла да ти покажа какво искам, той, да бе знам, объркал съм се.
След два часа се връща с.....храсторез, но с оптична дръжка.
Викам, хайде сега да затвърдиш пазаруването, като замениш това с резачка. Пратих му серийния номер, за да не стават грешки.
Яд ме е, че на различни продавачи е попадал и не са му се хилили 🤣.

# 259
Или поне непрекъснат контрол в месинджър и снимки на всяка стъпка!

# 260
  • София
Чак до там, само при те такива, по-големи покупки. Иначе не ми пука особено. Все пак да си седя на дивана има цена, кога 100 връзки праз, кога огромни краставици 😁.

# 261
По-едри/важни покупки - или заедно, или индивидуално, след обсъждане. Заплес или не - да не ги надценяваме толкоз. Мъж, дете и куче - както ги научиш, колко пъти трябва да го кажа. 😊
Аз трябваше да съм там ама ме финтираха. В последният момент "Ама ние сме тук, ще купим това-онова."
Даже не му се и карах, само се смях, защото точно тая тъпотия очаквах.

# 262
  • някъде в орбита...
Моят, трябваше да купи резачка за дървета...
Моят ми прави подобен номер с гипса като шпакловах тоалетната. На втория грешен чувал се издразни, и ми вика "Аз ще гипсирам, да видим какво толкова си против тоя дет взех". Куче със салам плаши - направих си едно кафе и си седнах да почина от ремонта. След час някъде се предаде, и отидохме да вземем правилния гипс. Той довърши шпакловката Grin Но пък много добра работа свърши Hands Plus1

# 263
Цитат
Моят ми прави подобен номер с гипса като шпакловах тоалетната.
Затова са казали хората - "Възпитаният мъж не прави забележки на жена си как да бърка бетона".

# 264
Моето не е оплакване, ама се сетих от последните коментари. Миналата година протече смесителя в банята и ММ ще го поправя.. това е във ваканционен имот съответно няма особено инструменти, ама взе там някакъв ключ от майстора на комплекса...отиде и купи меки връзки от близката железария...смяташе че от там е проблемът, ама и като ги смени пак течеше и тогава вече видя, че е от самият смесител, та товарим се на колата отиваме в магазина на 5-6км е. Тъкмо избираме някакъв смесител и се появява един консултант...който обяснява на ММ, защо да сменяш целия той се разглобява отгоре някаква пластмаса се чупела, струвала 5лв за какво да даваш 50 примерно...само трябва да ѝ видиш размера...купуваш нова сменяш и си готов. Замисли се той и хайде обратно до апартамента да види размера...тъй ама като взе да го разглобява...отвътре крана вече някъде черен, сиг и ръжда има...викам не, не по - добре да си купим нов, този е сиг 10годишен да поправяме стар няма смисъл. Хайде пак в магазина...избрахме един, взехме го. Връщаме се, започва да го сменя, ама този смесител е по висок и съответно меките връзки идват къси за нашата мивка...имаме 2бр еднакви, старите, новите, дето са купени същите и 3-ти комплект които бяха в кутията на смесители, но и те къси.
Отива пак до близката железария и купува по - дълги...ама като започва да ги сменя тогава осъзнава, че винтовете са по - тесни...объркал размера. Мене вече ме напушва на смях, той ядосан...и го досрамя за пореден път да ходи до железарията за меки връзки...та прати мене. Ама след смяната...имаме 4бр меки връзки за резерва, дето не ни вършат работа 😁😁 И все пак работещ, не течящ смесител...та всичко завърши добре....другото е консуматив хахха

# 265
  • Варна
Пиша по молба на мъжа ми. Оплаква се, че не разбирам нищо от строителство, ВиК, коли, бормашини и корабно инженерство.😄😁

# 266
Виви, я го питай дали може, ако го пратиш за превръзки, тампони, мицеларна вода, фдт и околоочен контур ще успее да се върне с правилните покупки Grinning (не че аз разбирам, от последните изредени, но компенсирам с боравене с бормашина)

# 267
  • Варна
Справял се е, с точните инструкции. Първият път ми донесе 6 вида превръзки.🤣

# 268
Ами те българските мъже от всичко разбират: политика. Футбол, коли, жени , изброените бормашини и кораби също, и какво ли не още.
Не всички, но има някои големи всезайновци и “специалисти по всичко”, дето съм срещала.

# 269
Като казахте превръзки. Спомням си как в родилното мъжът на девойката в моята стая след раждане ѝ донесе ежедневни превръзки , а не дебели за родилка Wink спасявах положението с моите запаси

Общи условия

Активация на акаунт