С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 778
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Така става като не са дадени точни инструкции придружени от снимков материал, място за закупуване и цена. После хън-мън, мъжете били ....

# 271
  • София
Моят снима винаги пакета. Последният път бил консултирал трима "колеги" по съдба в магазина 🤣.

# 272
  • Варна
С шоколадите беше забавно. От всеки вид, за тестване. После захитря, знае марките.😄

# 273
  • София
Моят снима и рафта с колбаси в магазина, защото не вижда, къде е любимият салам на детето и ако мога аз да го открия на снимката и да му го посоча.

# 274
  • в сърцата на децата <3
Това ми напомни как преди години пратих моя за кафе в Кауфланд. Обяснявам, че е пакет със златиста опаковка и горе-долу цена. Нашия отива в магазина и получавам снимка на коридора с кафетата - 90% от тях бяха със златисто по опаковките Joy Иначе е редовен номер да го пратя за 3 неща, а да се върне с 5, от които 4 не са от списъка...

# 275
В темата за дразнещите мъже има много хубава приказка за възпитания мъж и отношението му към жената и строителството.
Добро утро!

# 276
Моя за превръзки не го пращам, защото навсякъде има различни и не се старая да помня от къде какви взимам (нямам проблем да ползвам на различни марки). Но ежедневни ползвам само от Лидл, едни и същи от години. Понякога ме пита дали искам нещо от там, докато съм на работа. Казвам и всеки път ми снима и ме пита кои бяха. Всеки път. Розовата опакова, бе хубостник, розовата Joy Горкото, ако не мога да му отговоря веднага се върти из магазина BlushHeart Откъм друго пазаруване няма грижи Yum

Скрит текст:
Вчера проведохме следния разговор:
М: Какво четеш?
А: Темата във форума за оплакване от мъжете.
М: Ти оплакваш ли им се от мен? Flushed
А: Нее, само те хваля Yum
Каза някаква глупост малко по-късно.
А: Ето! Сега вече ще се оплача от теб на другите кокошки!
Погледът беше безценен! Предаден и дълбоко огорчен FrowningFrowning1 Satisfied

# 277
  • София
Аз като искам нещо конкретно, гледам да пращам снимка на вайбър примерно. Защото е нормално да не може да се ориентира, като нито знае какво точно търси, нито го е взимал преди и знае къде да го намери. Но и мен понякога ме дразни, като не е изпълнено точно, ама гледам да не се сърдя, защото разбирам, че няма винаги как.

# 278
  • Пловдив
Пазарува само той напоследък, обикновено стриктно изпълнява поръчките. Ама не мисли, беее, грам съобразителност няма у него. Ей на вчера напазарувал, пушени ребра, за съм ги сготвела с фасулче - ок, ще ги сготвя, ама къде ми е фасула? Ми не знаел, че ще ми трябва, ми не, аз ще си го нарисувам. Пратих малката до близкия пазар, че там има магазин за консерви (до който сам ме е водил и мислех му е познат) и понеже, на тати бебето(само на 11,5) отиде с нея.  Добре, лошо няма, все пак ще успея, да му направя фасула.

# 279
Оплаквам се,че сега прави кафе за двама ни и то едва капе от кафе машината. и аз я спрях и тръгвам да я чистя ( явно нещо се е задръстило). Не, че не! Така бил правил кафето ни ама всяка сутрин.

# 280
С това, че докато спомена нещо, че разглеждам/ искам/прочувам  и вече го е проучил откъде да го вземе, купил и доставил.

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 19:03 от Анонимен

# 281
  • Пловдив
Ей сега направи нещо, което адски ме дразни. Направо е гнусно. Пушим си ние на терасата, аз седя на стола до масата и си имам пепелник. Той тръска в кофата за боклук и накрая вместо да загаси цигарата при мен, или просто да ми я даде, той я гаси, като плюе по нея (извинявам се). 1000 пъти съм казала, че това е адски гнусно и моля, да не го прави. И той уж е съгласен с мен, но ...

# 282
Моя, пък, пуши в стаята. Хем 10 пъти му казах, че сме на климатик, защото е 40+ и прозорци не отваряме и не е добра идея, но си продължава.

# 283
Да живея с човек, който пуши вкъщи - чак такъв мазохизъм се надявам да не ме сполети.
Де да знам, хора, които искат да са заедно, взаимно се съобразявят с основни възгледи, нагласи и желания.

# 284
Така е, връзките не са за хора с чувствителни носове и стомаси😁

Като се събрахме първо да живеем с моя мъж, той готвеше повече от мен, че и мъфини си печеше😂

Да ползвам да се оплача: вече не готви толкова често, да не кажа хич и много страдам. 😂

Общи условия

Активация на акаунт