Най-често зарязвам кисело млеко една лъжичка с все лъжичката естествено вътре. И после пак конско ям, как пък не свикна толкова години, че аз така обичам и все някога ще си го изям ... ако не мухляса преди това. Е, това мене ме дразни, само ровичка в хладилника и търси улики.
Вкъщи има неща, които и двамата ядем, има неща, които само той си яде, има неща, които само аз харесвам. Едни конкретни бисквити (ям буквално само едни биксвити и то по 2 бисквити месечно я изям, я не) са точно по моя вкус, а на него изобщо не му харесват. Купувам си, знам, че има, след няколко седмици взимам пакета - 1 бисквитка вътре... Щом видя какво извадих от шкафа извади милия кучешки поглед.
Купуваме роле, той не харесва (от това с кашкавала и колбаса, не ям колбаси, но ролето ми е някак масохистично специално от детството, когато купувахме само за нова година
) направила съм си сандвич точно веднъж, отиваме до магазина и пак купуваме.
Хем си взимам нещо, което знам, че е в безопасност, хем някак успява да се прежали да го изяде
Пакетирана храна с 1 месец срок на годност примерно! А иначе "Наготви някаква манджичка, че ми се яде яхнийка" (т.е. това наистина се разваля) - яде веднъж и ДО ТАМ! Добре, че имаме животинки, които дояждат (живеем на село). Прибирането на празен буркан шоколад е толкова редовен номер, че вече не ми прави впечатление. Дори празни опаковки от шоколад намирам в хладилника - взел само последното парче от найлонката и тя си стои където си е била. Препоръчани теми