С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 781
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Пийкче, един път вече ти го казах, ама пак ще го повторя: свали го бе, свали го веднъж. Да разбере "кой кара влака" Wink

# 301
  • някъде в орбита...
Дразни ме с това, че повреме на път не занимава само със скапания климатик- пусни го, спри го усили го, намали го. Аз гледам пътя, той ме занимава с климатик...
Е това е несериозно Neutral Face Аз дълги години бях навигатор на мъжа, такива простотии не товариш на шофьора, егати. Или да се оправя, или да мълчи, кви са тия поръчки... Flushed

# 302
Все едно е още едно дете, по което да ходите и да оправяте, подреждате, прибирате. Досадно.
Направо.

Пийк, ми той климатикът е между двама ви- да си го нагласи той, да си промени струята от неговата страна и да смени мощността.

Разбирам защо ви дразни такова отношение- сготви ми, че ми се е прияло, ядене на неща за децата, не прибиране на съдове след хранене и прочие от описаните.

# 303
Не. Той е отзад при децата

# 304
Не. Той е отзад при децата
Как се събира едър мъж отзад с две седалки с деца? Няма ли да му е по- удобно отпред?

# 305
Събира се. Колко му е удобно не знам ама бебко още не е свикнал и затова е с тях отзад.

# 306
Аааа, той климатика, такова..., заради децата бее... Joy

# 307
Хаха, записвам се и аз за темата, че да не дразня половинката.. Според мен жената е стожера на едно семейство, а не мъжа. Научно е доказано и затова не трябва да се дразни Simple Smile

# 308
Като говорите за храна - моя си купува шоколади. Прияжда му се сладко, след като е пил алкохол, т.е. може шоколадите да се търкалят цял месец в шкафа. Веднъж изядох аз един... имаше още поне два, различни. Е не, трябвало да му оставя едно парченце поне. Цупи се и се сърди, въпроса бил принципен!

# 309
  • София
Елизабет, аз съм твоят мъж 🤣. Ям сладко най-много веднъж годишно, но харесвам точно определен шоколад и сладолед и ако е изяден, когато ми се прияде, полудявам.

# 310
Аз крия от партньорката какво ям.

Всяка сутрин си изяждам с усмивка приготвената от нея овесена каша и на път за работа отпускам с една дупка колана и намирам прикритие в пиците срещу Католическата църква.

Вечер се връщам и я питам с глас, съдържащ голяма доза надежда за супата от лапат. Тя светва от щастие и ми я поднася топла. А после докато гледа "Опасно изкушение" по БТВ аз се отдавам на едно безопасно изкушение скрито в хастара на сакото ми - два шоколада "Рошен".

# 311
Ходиш по - ръба - нали предполагаш каква ще е реакцията когато те хване😉

# 312
Предполагам, но при мен извинителното е, че не пия никакъв алкохол включая и бира и пазарувам редовно и не я оставям да мъкне торби с продукти.

# 313
Ееее след като научих за извинителното ...тя дори да те надуши ще се прави , че си е загубила обонянието след Ковид😉

# 314
Защо не й кажеш, че не ти харесват болумачите дето иска да ядеш? За да не я засегнеш, обидиш? Хайде тя да си следва някакви диети или режими, ако желае, но да кара мъж да живее като яде храна за прасета 🤔
Или те е настъпила здраво по връта и не ти дава сила да изречеш, че това не е твоята храна 😉

Общи условия

Активация на акаунт