С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 629
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Янтра, мм ако направя такива изблици най- вероятно и вратата ще ми отвори.

# 691
  • Пловдив
Аз проблем със семейния си живот нямам. Мъжът ми, горкия, стои вече ... 17-та година. Значи и на него не му е зле.

Като се замислих дълбоко - тавата съм я изхвърляла преди повече от 10 години, децата бяха само две. НЯкъде преди 12 години ще да е било.

# 692
Мен това ми хареса. И явно един път е бил достатъчен. Хвана дикиш Grinning

# 693
Мусаката я правя поне  в три варианта, съобразно предпочитанията. Де да знам, някакси не ме кефи да готвя както дойде и кот стане, обаче пък веднъж се разведох😂

# 694
  Дренка, сега може и по пет начина да я готвиш, но като си била млада булка едва ли е било така.
  Добре, че са държеливи мъжете, иначе моя да съм го уморила докато се науча да готвя.

# 695
Янтра, То принципно и аз нямам проблеми, но при такива изблици и двамата не бихме имали търпението да крепим там нещо си. Същите години сме заедно.

Ако се разведа ще обсъдим дали е било заради мусаката.

# 696
Aз принципно от моичкия гледам да не се оплаквам много, че е от готвещите в 95% от случаите, аз съм поела всичко сладко и връткаво, което трябва да е точно по рецепта, че нещата "на око" ми докарват тикове.
Ама пусто... може ли да не се научи да прибира нарязаните лимони или каквито и да е нарязани цитруси в хладилника... В квартирата бяхме завъдили буби от тях, че бяхме оставили едни лимони за дълъг уикенд навън в жегата, едва се отървахме. Сега като видя сутрин да стои половин лимон на плота и ми иде да му извия вратлето. И повтарям, и обяснявам, не е като да не разбира, но забравя, гадината Grinning А докато не му сложих бележка в купата с лимони "Погледни в хладилника!" беше наредил 5 половинки от лимони, защото винаги взима нов, когато му трябва и вижда, че вече има чак, когато го прибере или аз го прибера и му се разкудкудякам, че вече има Grinning Прави някакви сосове тия дни и ми се похвали, че ги бил приключил и вече му се полагали нови Grinning Grinning Grinning

# 697
Цитат
Мечтая си за мъж, който, като ме види, че готвя, да спре телевизора, да пусне хубава музика, да сипе по чаша вино и да ми съпортва.
За съпортването ще съпортва... Даже няколко пъти ако може. Ама ще сготвите на куково лято.

Най-хубавото в тая женска тема е, че разбираме, дето сме случили на жени.

# 698
Отдавам под наем съпортващ или както там му казвате мъж.

# 699
Честно да си призная, аз редовно зареждам нещо на грила или фраера и оставям мъжа ми да го гледа Joy "готвим" през седмицата някакви бързи неща - месце на грила и салатка, нещо във фраера, най-много някой ориз със зеленчуци да врътна, ама то пак е от бързите неща. Почивните дни готвим по-пипкави неща, ама и моя не иска да му се меся ако реши той да готви. А ако му кажа, че искам помощ, ми казва "казвай какво искаш да направя и не се пречкай" Joy хванала съм му цаката за толкова години Sunglasses /дано не ме чете тука Joy

# 700
  • Бургас
Отказвам целият ми живот да се върти около пустата манджа. Когато имам време, желание и поръчки - готвя. Когато нямам, ами който има, да готви той. То пък голяма философия, не живея, за да ям, пък, егати. Храненето е физиологична нужда, не му отделям повече от нужното внимание. А както имам капризи у дома, пък, съвсем. Който не знае какво му се яде, ама да не е каквото аз предлагам - да се спасява.

# 701
У нас се яде колкото сготвя, каквото сготвя и както го сготвя. Откакто изхвърлих тавата с мусаката през прозореца в розите на свекърва ми и тръгнах да се развеждам... вече 10 години критики няма. Защото се знае - хвърчат тави.
На който не му харесва - да стои гладен или да яде сух хляб.

Както се казва - за още готварски съвети - последвайте ме.

О, и без хвърляне става. Само казах, че като не му харесва, да си готви сам и въпросът се приключи. Същият отговор би получил и при настояване за готвене всеки ден или различно ядене по 3 пъти на ден. Мързелът е велика сила.

# 702
Пазарувате ли заедно с мъжете?
Подразни ме ММ. Хранителни продукти, количката пълна до горе. На лентата, там, на касата, започваме да ги слагаме, за да ги маркира касиерката. Господинът си ги сортира, първо плодовете, после сиренето и кашкавала и така... съответно ако аз сложа кисело мляко до тях, той го връща обратно в количката! Същото е и при прибирането на продуктите, в отделни торби различните неща! Чак ме побутна, да бърза да прибира обратно едни салфетки (хартията е накрая, никога където и да е другаде, последна е), та  изпуснах бананите. Фръцнах се и го оставих да си подрежда и сортира. Хич и не се усети!

# 703
Цитат
Пазарувате ли заедно с мъжете?
Подразни ме ММ.... Господинът си ги сортира, първо плодовете, после сиренето и кашкавала и така...
"Вратата" още там в магазина... I sick tir. Чак пък може ли да е толкова несъобразителен. Хем ясно си му се фръцнала и не му е свтнала лампата. Няма вече мъже, нямаааа... Важното е лекарствата да се пазаруват самостоятелно.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 04:47 от Abuto

# 704
Да, и бих казала, че нсучих и усъвършенствах  немалко рациоонализации, пък който иска да се дразни, че не става на неговата. Не е толко прост Елизабетиния мъж, колкото се представя тук 😊

Общи условия

Активация на акаунт