С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 658
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
И не само касетите, а и кошниците. Има и с капак с цип и ако човек е с кола не обира после ябълките из багажника.

# 721
  • в сърцата на децата <3
Янтра, той е негов проблема, че се е спукало, но (аз) ще остана без мляко 😂 А и безкрайно много мразя да се хвърля храна, особено поради такива недомислици.
Всъщност ММ не ги прави тия неща, визирах половинката на Елизабет, на когото тя се дразни, че ги подрежда. Подредбата си има обосновка, не е "просто" ОКР 😂

# 722
Snow_angel, само вметка - написах ocpd, a не ocd  Wink

# 723
И моя е тетрис любител /то и какъв да е с асц Дева/ - реди си ги на лентата, реди си ги в количката, реди си ги в торбите. Намесвам се само с покана, ако нещо е закъсал, иначе си блея в тълпата и чакам ... и хората отзад чакат, добре че е сръчен и бърз. Не го свърта като се замотка някой точно пред нас, направо е аха да ходи да им ги нареди и да се приключва.

# 724
Все едно и МП описвате- той даже от количката си ги подрежда по категории и следователно ги слага и на лентата по същия начин, реди си ги в торбите както той си знае. От цялото пазаруване, само разглеждането на проспекти и списъка за пазаруване са мои задължения, иначе купуваме какви ли не щуротии. Не гледам да му се бъркам въобще в пазаруването- не ме бива хич в прибирането на покупки и често ги нахвърлям просто така в чантите. Smile

# 725
Остава само да се отчетем и кой плаща.

# 726
И аз си имам схема, редя си ги на кулички по твърдост и размер. Никой не ми бута куличките, защото гледам психопатски.

# 727
Пазарувате ли заедно с мъжете?
Подразни ме ММ. Хранителни продукти, количката пълна до горе. На лентата, там, на касата, започваме да ги слагаме, за да ги маркира касиерката. Господинът си ги сортира, първо плодовете, после сиренето и кашкавала и така... съответно ако аз сложа кисело мляко до тях, той го връща обратно в количката! Същото е и при прибирането на продуктите, в отделни торби различните неща! Чак ме побутна, да бърза да прибира обратно едни салфетки (хартията е накрая, никога където и да е другаде, последна е), та  изпуснах бананите. Фръцнах се и го оставих да си подрежда и сортира. Хич и не се усети!
Недей така! Има логика в това.  Аз също съм немарлива в подреждането и знаеш ли колко пъти ми се е случвало да смачквам покупки. Ама аз съм сама. Винаги бързам и няма кой да ми помага.

# 728
През соца яйцата не се продаваха в кутии,а "размерно" и майка ми редовно носеше по две-три счупени яйца. Yum Но не се ядосваше.

# 729
Остава само да се отчетем и кой плаща.

Ми вкъщи и двамата плащаме от общата ни сметка. Каквото е в сметката, вече е на двамата и няма никакво значение кой колко е вкарал в нея.

А за казуса - ако ще и по цвят да ги нарежда в торбите. Хич не ми дреме. Само дето моят мъж обича да правим всичко двамата. Та ако е толкова претенциозен кое къде се слага, би ме накарал и аз да го правя по същия начин.

# 730
Пазаруваме заедно, но от почти 2 години пазарувам предимно онлайн и ми носят всичко до вратата. Спестяваме си 2-3 часа всяка седмица. Плащаме и двамата.

# 731
И аз редя в количката, на касата и в торбите и го смятам за съобразителност, не за ОКР, не ми се бърка в тия работи и не ме дразни Satisfied
Обаче много ме изнервя като размества продукти в хладилника, по-точно отваря и слага, където му падне, или остави някое отворено кисело мляко, направо...Имат си места продуктите и има причина за това.

# 732
Е, то това си е цяла наука. Затвърдих го, след като отидох да живея в къща с хладилник, дет шсе спраска по шевовете (аз моя не го пълнех така, щото ненавиждам да фърлям), а нямаме място за двукрилен . Ма се учиш, ко да прайш.

# 733
  • Пловдив
Я обяснете какви са тия специални подредби на хладилници. Аз само за чекмеджето за плодове и зеленчуци знам, ама като имам цяла диня в хладилника си е пъхам където влезе по рафтовете (махам един рафт). И млечните УЖ трябвало да са отгоре. Обаче на практика както зареждаме с количества за седмица за 5 човека млечните са в тетрапак опаковки и ги пъхам отново както влязат.

# 734
Я обяснете какви са тия специални подредби на хладилници. Аз само за чекмеджето за плодове и зеленчуци знам, ама като имам цяла диня в хладилника си е пъхам където влезе по рафтовете (махам един рафт). И млечните УЖ трябвало да са отгоре. Обаче на практика както зареждаме с количества за седмица за 5 човека млечните са в тетрапак опаковки и ги пъхам отново както влязат.

Защо отгоре млечните? По-надолу е по-хладно.

Общи условия

Активация на акаунт