С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 768
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз и тарифите помня. Но пак питам, каква е връзката между двете неща. Половината, че и повече човечество не ходят в казарма и са способни да се отглеждат сами след определена възраст.

# 226
В Гърция и до днес казармата е задължителна. Тези,които познават гръцките мъже,да кажат що за стока са...

# 227
Аз и тарифите помня. Но пак питам, каква е връзката между двете неща. Половината, че и повече човечество не ходят в казарма и са способни да се отглеждат сами след определена възраст.
Е, как, бре, ти бива ли така да сега да развенчаваш мита, че без казарма не се става мъж Wink

# 228
  • София
Не бе Ули, просто защитавам моя, щото не е ходил 🤣. Тази теория ми е малко като "свекърите са прости, мръсни, необразовани селяни, но ММ е перфектен, защото е отгледан от баба си (която явно, за разлика от децата си е чиста, образована и интелигентна. Да се чудиш как с тях не е постигнала успех. Или, гледал се е сам от 13 годишен."

# 229
Моя мъж е израстнал без баща. Той и брат му са били мъжът в семейството. Отделно, беше служител в жилище , където правеха всичко- готвене, чистене, подреждане, всичко. Та, оправя се сам с всичко. Но е да готви, чисти къщата по- добре от мен, гледа децата наравно с мен.
Аз не харесвам такива мъже, дето вечер, след работа сядат на масата, чакат ракията , салатата, вечерята. На жената излязла душата да бърза след работа, за са има Маджаре в 19:00 . Ама кога го в сготвила, кога е напазарувала. Само тя си знае. Баща ми , лека му пръст, донякъде беше така - сядаше, пийне, гледа телевизия.

# 230
Няма неможещи - има неискащи.

# 231
  • София
Точно така е. И аз не съм правила кой знае какво, но като се е налагало съм се справяла. На мъжете също не им пречи да симизвадят ръцете от... Повечето си се справят. Моят чисти по-добре от мен. Аз съм припряна,  а той минава на всякъде педантично. От друга страна, аз прибирам и почиствам на момента, докато той е разпилян.

# 232
Реюниън, ти си защитаваш твоя модел, аз моя. Няма лошо.
Ето и Пийк каза същото. Аз не бих могла да живея с такива мъже, които са живели с мама до женитба, не са се оправяли сами, не могат да си сготвят, грижат за дрехи/дом/бюджет и чакат на жената да ги "поеме" след мама и баба. Второ дете не искам Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 17:29 от Анонимен

# 233
  • София
Контесо, какво общо има поведението на един мъж с живота му до 20-25? Нищо не защитавам. Ти си вкопчена в ограничения ти кръг и нямаш и представа от друго.
Ама толкова си си повярвала в съвършенството на твоя модел, че чак ти се радвам. Вярвай си, че само ти си уцелила джак пота.

# 234
Контесо, какво общо има поведението на един мъж с живота му до 20-25? Нищо не защитавам. Ти си вкопчена в ограничения ти кръг и нямаш и представа от друго.
Ама толкова си си повярвала в съвършенството на твоя модел, че чак ти се радвам. Вярвай си, че само ти си уцелила джак пота.
Не мога да контролирам как възприемаш постовете ми и къде видя съвършенството на някакъв си модел, но всеки си гледа от собствената камбанария. Писах Аз лично с какъв мъж не бих се задомила и какво съм гледала навремето, а не че всеки това трябва да гледа и търси.
Различни сме хората и нека всеки намери това, което търси и да няма толкова поводи за оплаквания.

# 235
  • София
Във всеки твой пост. Нямам идея какъв опит имаш, но явно е богат 😆.

# 236
Ами, моя мъж живееше с майка си , докато не се отделихме на по 24г от нашите родители. Въпреки, че работеше не можеше да си позволи кеартира. Въпреки, че може да прави всичко, наравно и понякога по-добре от мен, си го домързява или не се сеща или не му остава време. Мрънкам доста от това, че аз правя повечето домашна работа, но ей на, например миналата седмица аз бях на село с децата, той имаше няколко часа у дома сам. Излъскал, изчистил, подредил. Нещо, което исках да направя отдавна, но нямах физическа възможност. Не съм го карала, сам се е сетил.
Има няколко трески за дялане, дето е можело по-рано да му ги ошлайфа майка му, но.. учи се, старае се Simple Smile

# 237
  • Fairbanks, Alaska
А ако аз желая да сготвя на жената, как ще се тълкува това? Би ми доставило удоволствие аз да се погрижа за вечерята.

# 238
  • София
Абе Нат, ти да нямаш и сътресение? 🤣
Готви на воля, само и чисти след себе си.

# 239
А ако аз желая да сготвя на жената, как ще се тълкува това? Би ми доставило удоволствие аз да се погрижа за вечерята.
Тя ще се ощипе 2-3 пъти, да се увери, че не е сън и ще ѝ стане много хубаво, да седне да изпие по питие, докато мъжът се върти в кухнята.
Нека той се поти малко, стига толкова сауна само за нея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт