Казах му да се прибере бързо, че искам да гледаме филм заедно. В крайна сметка сама си го гледах и заспах на дивана, докато го чакам да се прибере. На въпросът" Защо не се е прибрал към 21-22 часа" се отговори " Нямах часовник и не знаех колко е часа, мислих, че е рано още. Като си искала да се прибера, защо не дойде да ме извикаш, бяхме в градината на съседа". Нищо, че телефонът му е в джоба, той часовник търси и за това се прибира в 1 вечерта. Казах му другия път да спи със съседа си двамата, мрън.
ама и пак претенции. Аз на такъв нямаше нищо да сготвя доста дълго време. Ще му кажа, че щом има претенции, очаквам петстепенно меню да ми приготви следващата вечер. Ако трябва сандвичи ще ям няколко дни, ама да го видим той как готви. И всеки път ще му правя забележки, че нещо не му се е получило. Не търпя хора с претенции за нещо, което те самите не могат да свършат. Пак казвам, много токсичен звучи. Това за приятелите хич няма и да го коментирам, другия път излез ти с приятелки и забрави за часа. Не знам от колко време сте заедно, деца имате ли, ама звучи притеснително това поведение и липса на уважение към теб.
Препоръчани теми