Есенни листа окапват вече, чака кротко АПРИЛското човече

• 18 202
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
добро утро момичета,
бързам да напиша и аз няколко думи преди работата да ме е грабнала с пълна сила.
За кремчетата - както вчера казах аз си приготвям вкъщи едно мазило което ми препоръчаха и е абсолютно безвредно / но не знам за сега колко полезно /.Просто се забъркват едно кремче невен,една ампула витамин С,едно малко шишенце витамин А и една тубичка дефламол.Лесно е , и никак не е скъпо, ако имате желание може да го пробвате.Освен това попива сравнително бързо и не мирише лошо.
За шефовете - какво да кажа хората са различни ,аз за сега нямам проблеми но ще видим за в бъдеще ако ми се наложи да ползвам болничен.Надявам се онези от Вас, които имат проблеми на работа скоро да ги решат и най-важното да мислят първо за себе си и бебчето в корема и да защитават правата си доколкото могат.Пожелавам успех в тази насока , и момичета наистина трябва да се грижим добре за себе си защото отговрността ни сега е двойна.
Да се похваля - вчера бях на ЖК и гледахме бебчо.Той естетвено не спря да мърда и подскача и не пожела да си покаже пола този път.Важното е че всичко с него е наред ,отговаря на възсрастта си, морфологично глава и крайници отговарят на нужните размери и най-вече е много жизнен и скоклив.В тази връзка честито на тези ,които вече са усетили своите бебчовци / благородно Ви завиждам /.Надявам се и аз скоро да имам това приятно изживяване макър че съм със задна плацента и докторката каза ,че може би ще го усетя по-късно.
За срещата - аз съм за.Много съжалявам че не Ви бях открила по-рано и съм пропуснала първата срещичка ,но се надявам да успея да дойда на следващата и да си поговорим хубаво.Дано само оздравея до тогава че май съм хванала някои вирус с гърлобол и кашлица, но нещата вървят към оправяне и се надявам скоро да съм като нова.
Съжалявам че вечер не мога да Ви пиша, но в къщи сме в ремонт и положението с достъпа до компютъра е сложно, а пък на работа много време не остава, но затова пък когато мога макър и мислено съм с Вас и много Ви се радвам.
Хубав и успешен ден пожелавам ,
нека има повече слънце и в нас и около нас и по-малко проблеми и неразположения в края на седмицата.
Прегръдки и целувки от мен,   ще се включа пак възможно най-скоро.

bouquet

# 76
anishka, в кой център си на преглед при д-ц.Томова? Казаха ми, че преглеждала в "Св.Лазар" и в някакъв друг, но цената била 80 лв.

Не съм Анишка, но мога да ти отговоря  Wink
Томова преглежда в Св. Лазар и Св. София. В Св. Лазар цената е 80лв, а в Св. София. 50лв.  Peace

# 77
  • София
А на какво се дължи тази разлика в цените? Да попитам аз пак Mr. Green

# 78
Онзи ден проведох личен разговор с Томова, за да си запиша час и попитах за цените.На мен ми беше казано пък-130 лв за Св.Лазар и 50лв  за Св.София Thinking

# 79
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз знам един крем с маси невен за белези. Прави се така: първо се разтопява на водна баня маста, после се слагат зветовете на невена /продава се сушен в аптеките/. Оставя се да поври малко и се сваля от огъня. Преди да се е стегнала сместта се прецежда през марля да се махнат големите парчета от невена. После се държи в хладилника. Аз си мажех ушите като ми заберат с една клечка за уши, която стоеше в кутията.

# 80
Как 130 бе  #Crazy Тея съвсем са откачили.  #2gunfire

Кати, разликата се дължи на клиниките - просто тия от Св. Лазар са изроди и искат повече пари #Cussing out Явно последните седмици са видяли, че има желание и на 80лв и сигурно са решили да пробват на 130  #2gunfire

# 81
Аз знам един крем с маси невен за белези...

ДейзиГ, този крем може ли да се маже против стрии или е само за белези  newsm78

пенелопа, как 130 лв. за ФМ ?!  Sick Досега Мазнейкова държеше първото място със 75 лв., но тези .... #Cussing out

# 82
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Гигилче тази рецепта я знам от петнайсетина години и тогава и хабер си нямах от стрии. Може и да става. Крема става много мазен и е хубаво да се слага докато сте в къщи. За да не се изтрие е хубаво върху намазаното място да се сложи парче лен /плат/, която да не попива а да задължа намазаното на кожата.

Аз бих препоръчала д-р Марков за ФМ. Цената за преглед около 20 г.с. е 50 лв. приема на две места - АГ Център Димитров близо до Пирогов и на още едно място. Аз ходъх на първото място и съм много доволна. Много е внимателен показва всичко, обяснява какво гледа в момента и ни даде снимки с документ какво точно е гледал. Мисля, че на първата страница има негови координати, но все пак
АГ Ц Димитров
София ул. К. Иречек № 17
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=c4081c41c6a5933dd3ccfcc1b0ff7f … x=5&start.y=9
954 73 40, 953 41 36           0888 269 383

Университетска болница Майчин дом
София, ул. Здраве № 2
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=c4081c41c6a5933dd3ccfcc1b0ff7f … 16&start.y=11
9172 280

# 83
Ами незнам бе хора-така м и каза, а се съмнявам грешно да чуя от 75 на 130...както и да е-аз съм се записала при нея в Св.София, защото ми е удобно там и струва 50лв.

# 84
  • Пловдив
Гигилче, този крем с невена майка ми го е ползваа навремето точно с тази цел. Тя съответно го знае от баба ми и така:) Използва се и за много други кожни проблеми. Кожата става много мекичка и няма начин да не подобрява еластичността си.
В общия форум имаше по едно време тема, в която много мами се бяха изказали негативно за този род домашна козметика от времето на бабите. Избора си е твой.
Аз лично мисля в скоро време да накарам майка ми да ми направи мазилото. Не знам защо така но му се доверявам повече, от колкото на всякакви други лосиони, а тези, които са специално против стрии са на високи цени и едва ли си струва - финансово да си направиш експеримент и накрая да се окаже, че пак си се нацепила Simple Smile
Аз до сега се мажа с бебешко олио, обаче усещането на кожата ... не мога да кажа, че попива добре. По-скоро остава мазна на повърхността.

# 85
  • offshore & overseas
Как 130 бе  #Crazy Тея съвсем са откачили.  #2gunfire

Кати, разликата се дължи на клиниките - просто тия от Св. Лазар са изроди и искат повече пари #Cussing out Явно последните седмици са видяли, че има желание и на 80лв и сигурно са решили да пробват на 130  #2gunfire

А какво ще кажете за това:  Mr. Green

Изказано от ejkajujka

# 86
denisimo  , ами какво да ти кажа , аз имам много суха  кожа навсякъде и  да ти кажа съм доволна от вазелина . За мазни незнам , трява да попитам сестра ми , тя  има мазна кожа , а аз  по неин съвет  се мажа  с  него.
Но пък в  крайна сметка , ако искаш пробвай , не  е  скъп , а и после все за нещо ще свърши  работа . Аз моят си го взех  0,70 лв. кутийката и го използвах към 20-ина дена . Сега си взех ароматизиран ( Невен ) за 1,60 , който ползвам още  , мисля че ще ми е за  месец и нещо Simple Smile
Така ,че не е  трудно да  пробваш , няма да излезе  солено , поне Wink

Гигилче   , аз  се мажа с вазелин , и то само вечер , преди да сложа пижамата  Laughing, не стоя изобщо  гола Simple Smile

larsen  - ЧЕСТИТО  Усещане Simple Smile И  ние сме в  очакване

Илит - Невена  е  цвете-билка , как не го знаеш , едно оранжево , градинско , прилича на маргаритка Simple Smile
Но вече как се прави , незнам , вероятно се изсушава , или  се вари , кой знае . Но и на мен ще ми интересно как се прави Simple Smile
Упси , гледам по- горе вече  е обяснено Wink
За фолиевата - аз още  я пия , и трябва ло да  изпия  докрай ,  а имам  по4ти  цяло блистерче Simple Smile
Сега вече си я пием за нас , защото бебо вече  си е  го е взел Simple Smile

Ая , Wink Миси за систъра Simple Smile

# 87
Здравейте, любими априлки !    bouquet
Аз от 2 дена съм на пушка  Wink Не съм повръщала, не ми се гади, само дето вчера като си изпих хапчето към 15:30 ч. и не можах да стана от леглото, така ми се виеше свят и съм като отрепана няколко часа. Но това е по-добрият вариант от повръщането, пък и си хапвам нормално 3 пъти на ден  newsm44 Днес се чух с док и той каза да намаля дозата и след 3 дена още и ще видим дали е имало дълготраен ефект, за което страшно се надявам   Praynig
За мазането - аз съм доста несериозна  Blush Мажа се от време на време с бебешкото олио на Джонсън и съм доволна от това, каква ми става кожата. Може би по-натам ще си взема специален крем за стрии.
larsen, блазе ти за усещането, аз още не съм, а нямам търпение  Heart Eyes
Aya, браво на вас, че единия бебок се е разкрил Hug Другото го примами следващия път с марс   Mr. Green
За училището - тези, които са навити , гледаме програмата за следващия месец и ако си харесаме някоя лекция отиваме, ако не , другия месец  Peace
За срещата - предлагам гласуване за събота или неделя и за час. Аз предлагам примерно 14ч., защото ще е слънчево, но и вечер става.
Изявили желание :
Стра4иатела
PUHCHE

# 88
Здравйте ,момичета!
Това мазило с невен ми се струва добро,само да я нямаще тази мас,защото нещо не мога да си го представя newsm12
Така или иначе мисля да пробвам с този вазелин с невен,за който споменa alabina-струва ми се надежден.Пък и не ми се пръскат толкова пари за лосион за стрии със съмнителни качества.
Как ми се иска и на мен вече да усещам бебчо.И аз много,много ви завиждам(но благородно).С нетърпение чакам момента в който и аз ще се похваля,че съм усетила бебеока.
Ая,а какъв е пола на едното бебчо?Не можах да открия,но май само си се похвалила,че го знаеш,а на нас не си казала!  smile3512 (може и аз да не съм разбрала.... smile3506)
Ая,моля те,оправи ме в списъка.Аз не съм От Велико Търнова-там просто уча smile3529.Живея в град Левски.

А да ви се оплача-днес сутрината ми беше много зле.Наложи ми се да постоя малко права и направо имах чувството,че ще припадна.Започнаха да ме обливат едни такива горещи вълни ,причерня ми-направо ужас.Добре,че до мен имаше малко вода,иначе...нз какво следваше!

Пожелавам приятен и слънчев ден на всички мами!! newsm47 smile3521
А,и да не забравяме,че днес е последният работен ден за някои!(не и за мен!) smile3558

# 89
  • София
Какъв е този вазелин с невен? Аз пак май не съм разбрала нещо? newsm12

Бебето на АЯ е момченце едното, нали? newsm10

За срещата, аз мога в неделя, че в събота имам запланувано обикаляне по магазините с половинката да си търся костюм за прословутото подписване. Пожелайте ми успех.

Момичета, все забравям да ви питам нещо... Как сте с миенето на зъбите? При мен е много тежко, гади ми се ужасно, а тази сутрин беше най-ужасно - силни спазми за повръщане и даже малко повърнах Weary

Общи условия

Активация на акаунт