Есенни листа окапват вече, чака кротко АПРИЛското човече

• 18 316
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
catty m, не ми се гади, но много ми кървят венците  Confused А за срещата като час кога ти е удобно?
little^cuttie , едното бебче е момченце, показала го е със щъркелче, което носи синьо чувалче  Peace

# 91
Как сте с миенето на зъбите? При мен е много тежко, гади ми се ужасно, а тази сутрин беше най-ужасно - силни спазми за повръщане и даже малко повърнах Weary

Пробвай да смениш пастата за зъби. На мен са ми гадни пасти тип Herbal и тези с много силна миризма на флуор.  Sick

# 92
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И при мен имаше проблеми с миенето на зъбите. Аз трябва да си мажа и венците с Пародиум, което беше по-големия проблем. Но всичко отминава. Забелязах, че ако не съм наведена гадането намалява или липсва

# 93
Благодаря ви!Знаех си аз,че Ая не може да пропусне да каже точно това,но явно не съм от най-наблюдателните.
За зъбите-не ми се гади като ги мия,но венците много кървят.те още преди да забременея си бяха така,но след като го има и бебчо ми се струва,че положението се влоши.

# 94
Пародиума ми го препоръча зъболекар, който знае че съм бременна. Ако искате си вземете и вие.

За срещата съм за, но мъжът ми има работа през почивните дни и мога само привечер - семейно ако сте съгласни

# 95
А да ви питам като стана въпрос за зъболекари.В сряда имам записан час при зъболякар,защото един кариес от дълго време много ме мъчи.Трябва ли да му кажа,че съм бременна или да му съобщя само ако ми слага някаква упойка? newsm78

# 96
Аз със влизането казвам, за да няма после проблеми и си носи здравната книжак ако имаш

# 97
OK,благодаря за съвета.Аз ще ходя при училищният зъболека,защото при него най не ме е страх.Но да знаете,че май има някакъв гаден виръс.От сутринта кихам непрестанно,опитвам се и да кашлям,май и хрема се обажда.Дано да е нещо малко.Като се прибера от работа ще си стъкна един чай с лимон и мед и дано всичко отмине:)

# 98
Литъл Къти, да казала съм за пола илюстративно  Wink. А града ти го оправих още преди няколко дни  Peace

# 99
Ая, я кажи, моля те-ти видя ли атрибута на малчото? Mr. GreenНа обикновен ехо ли те гледаха?
Значи при мен с първото-чак в 7 месец се видя категорично, все се криеше, но докторката гадаеше по други признаци, че ще е мома, както и си показа пеперудката в 7 м ясно.Сега, преди седмица, пак на същият ехо, каза следното-при мен е рано да се види още, пишка не виждам, но е рано.На доплера ще се види ясно.Да, обаче аз се бях настроила доплера да е в същата седмица, а се оказа, че ще е след месец-тогава имаше свободен час при всеизвестната Томова.Така, че-любопитството остава и ме гризе...иска ми се да започна да си приготвям някои нещица, а се въздържам, докато не разбера пол.Не че имам претенции, просто пусто любопитство Crazy

# 100
  • гр.Варна
Здравейте!
И аз искам да знам пола на нашето сладунче,но за съжаление ще можем да идем на 3д чак в края на Ноември,когато ще е и феталната.Иначе моят доктор ако благоволи да ме погледне на неговото 3д може и по-рано да разберем:)
Много се радвам,че е края на седмицата и ще се радвам на присъствието на моето любимо момченце:)-тати Ивко:)
Аз се мажа с олиото на Джонсан и на Чико-Антистрес крема-Мама Дона
Пожелавам Ви весел уикенд и много положителни емоции  bouquet

# 101
Здравейте бъдещи АПРИЛСКИ майчета Grinning.Аз също се прсъединявам към вас.Терминът ми е на 17.04. и много ми се иска този път да сме сътврили една малка принцеса.Синът ми Алекс навърши този месец 1 годинка и от ден на ден става все по палав.От една седмица ходи съвсем стабилно.Втората бременост няма нищо общо с първата.Сега вече ги разбирам и тези които се оплакват че им се гади и им става лошо от манджи;миризми и т.н.До скоро ме беше страх да се кача на превозно средство.Сега вече се престраших но без бебо защото става много сложно,ако ми стане лошо и  се наложи да сляза между спирките.Стискайте палци края на месеца ще ходя на ЖК и се надявам да ми кажат какво ще бъде сладурчето в мен,а също ще ми вземат кръв за БХС.Наблюдава ме д-р Кайрякова  от медицински център Св.София.Някои познава ли я?За сега чао че ме вика сънливко.Лека бременост и здрави дечица на всички smile3525

# 102
Здравей!Добре дошла сред нас!Радвам се ,че с всеки измнал ден се множим все повече.А тези,на които термина е на 17.04 също стават все повече(аз също съм от тях). Laughing

# 103
  • София
За срещата - ами към 14 ч. ми е удобно, както бе предложено. Но ако не се разберем до края на работния ден днес, няма д амога да дойда, защото нямам компютър вкъщи и няма да разбера дали ще се проведе или не.

Пробвай да смениш пастата за зъби. На мен са ми гадни пасти тип Herbal и тези с много силна миризма на флуор.  Sick

Пробвах, не ми помогна... ох, сега не се сещам с каква паста се мия... май "Блендамед" някаква... Сега ще пробвам и със смяна на четката, а мъжо даже някаква вода за уста преди миене ми купи, ама маи и тя не помага.

# 104
Здравейте,

виждам че обсъждате какъв ще е полът на бебоцит еви вече.

А не е ли още рано, моя доктор каза че е много рано най рано ще се опита да ми каже след от следващото ходене което ще е 16-та седмица а каза че най сигурно е в 22-ра седмица.

Аз видях една мама на която ленточката и показва че е 13та седмица а са се опитвали да и кажат пола  newsm78

Казват ли ви сигурни ли са докторите в тоза което виждат? Вие виждате ли нещо ?

А да попитам на 3D със сигурност ли ще се види? Посигурно ли е от колкото на нормален ехограф.

Моя татко е толкова сигурен че е момиче че чак не знам. Имал такова усещане, а аз му казвам че не е усещане а е желание понеже първото ни дете е момче. За мене разбира се е все тая ама честно да ви кажа вътрешно и аз искам една кокетна мома   Praynig

Вие имате ли предпочитания или е без значение?

Общи условия

Активация на акаунт