Есенни листа окапват вече, чака кротко АПРИЛското човече

• 18 214
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Добър ден, милички.
Аз / да чукна на дърво/ от два дни се чувствам доста добре.
emi_ka, не се притеснявай че сега ти е лошо. И аз първите 2 месеца не ги усетих, после започна да ми се гади и няколко пъти даже  Sick
Какво да се прави!
benitta, и аз съм като теб. Не ми харесва месото и не го ям. Понякога ям супа и като ми омръзне да прехвърлям месото в чинията на мъжа ми хапвам по 2-3 парченца.
Изненадващо в събота ми се преядоха кюфтета. Хапнах едно и толкова.
Бебето си взема каквото му трябва, организма на майката страда от липсата на каквото и да било - витамини, калции или друго.

# 211
  • гр.Варна
Добре дошли на новите Кандидат-майчета:)  bouquet
Момичета,

Аз какво да Ви кажа.Ами аз си ям всичко.  smile3506
Нямам проблеми нито с месото,нито с гъбите,ни със сирената
Ям всичко,но гледам да не е по много:)Плодове ми се ядат.Сладко ми се яде/не супер сладко де/,солено също,киселко също....
Нямам някакви определени предпочитания:)
Много ми се спи обаче напоследък дори през деня.За сметка на това нощното пишкане секна,за което съм много щастлива и сега си спинкам като бебе:)
Лек ден момиченца

# 212
Хриси,като каза гъбки -как ми се доядоха...мммм
Иначе това с пишкането при мен още си е на дневен(нощен) ред! Laughing

# 213
 Здравейте и лек нов ден. Мерси много за координатите които ми дадохте. Аз два дена ходих до тази поликлиника към Била, но все нещо не се получаваше с записването за това се усъмних, че нещо не е наред. Ще пробвам пак.
 При мен от самото начало нямам проблеми с повръщане, но ми ставаше много лошо. За сметка на това съм на No Shpa вече 3 месеца. Имам доста болки ниско долу, но моя доктор казва че се среща понякога. Чакам с нетърпение да минат вече, иначе от известно време ми се стяга коремчето пак ниско долу. Случвало ли ви се е и на вас?
 Това е от мен. Лек ден и много усмивки на всички.

# 214
Добър ден слънчевки!

Аз имах доста лоша нощ и доста си поплаках, но сега няма да ви занимавам с отрицателни емоции. Но и на мен нещо ми е доста зле от 3 дни. До сега почти нямах оплаквания, но от три дни съм Sick и съм много чувствителна емоционално. По принцип смея да твърдя, че съм жизнерадостна, обаче сега имам чувството, че ако се погледна от страни ще видя едно мрънкало Confused Както и да е. Би трябвало това да е временно състояние. Само ме притеснява да не се отрази на характера на беби и за това въпреки, че тези дни си имам наистина големи дразнители, гледам да се усмихвам повечко Grinning

denisimo спокойно можеш да си пазиш лосиона - той има 3 години годност. А и след раждането няма да са ни излишни стягащи мазила Wink

Момичета от София СРЕЩА, СРЕЩА, СРЕЩАААААА - хайде да се уговаряме. Нека бъде 28.10.2006г., събота от 13:30ч. Хубаво е мястото да бъде за непушачи - по повода попаднах на това http://tobacco.defartists.com/bg/index.php?page=list, но данните са от 2004г. и не съм сигурна колко е актуално. Давайте предложения. Ако имате забележки относно денят и мястото - няма проблем - ще се съобразим с болшинството. Ще бъде интересно, ако и момичетата от други градове си направят срещи паралелно с нас Sunglasses

За сега ви казвам чао и ви желая слънчев, усмихнат и успешен ден Hug

# 215
                                                       Слънчевке, Melodiya!
                И аз за сетен път призовавам варненки да се организираме в събота!
      Никой не е изявил желание досега. С някой можем да посетим първо курса за бременни
                                                       и после на кафенце!

# 216
  • гр.Варна
виви,
знаеш,че съм ЗА.
ако разберем и темата в събота,ще е супер:)
Аз в понеделник ще ходя на курса в Окръжна,който е страхотен:)

# 217
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Мелодия аз съм навита за срещата. Ако не успея в 13,30 може по-късно да дойда

# 218
  • София
Melodiya, аз съм ЗА среща в събота от 13.30 ч. И за заведение без тютюнев дим. Само дето не се сещам такова newsm78 newsm78 newsm78

# 219
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ако времето се запази такова може в градината на някое заведение

# 220
Аз един път сънувах, че имам бебе-щях да го кърмя и май че беше момченце, най-интересното е, че тогава вече съм била бременна, но още не знаех и не подозирах даже  Shocked.
Оттогава не помня да съм сънувала бебето.
Не мисля, че ако ни е криво това може да се отрази върху характера на бебчо, просто нашите хормони на стреса отиват и при него чрез кръвта, но по скоро ефекта е временен. Характера до голяма степен си е ген и до известна възпитание, поне според мен и не знам въпреки опитите ни на майки доколко ще можем да му влияем и след раждането  Twisted Evil. Но това разбира се си е лично мнение, де.

# 221
Здравейте момичета,
от известно време чета този форум и много се радвам че ви има. надявам се да ме приемете във Вашата симпатична и сплотена групичка. Ето малко данни за мен: на 26 год. съм и очаквам първото си бебче. Терминът ми е на 15.04.2007 г. Живея в София и ходя на консултация в клиника Борола при д-р Аспарухова. Ако някоя мама ходи там ще се радвам да сподели мнение.
Искам да Ви питам знаете ли дали има специално определени часове от здравната каса за прегледи и консултации на бременни. Когато отидох последния път към 9 ч. сутринта ( трябваше да ми правят изследвания ) се наложи да чакам около 2 часа за да ме приеме докторката, при положение че нямаше други пациенти, защото щели да и направят проблеми от касата. Знаете ли вие дали има нещо такова.
Хубав  и усмихнат ден  на всички мами.

# 222
  • София
Добре дошла в отбора на април, семира  Hug Hug Hug

Искам да Ви питам знаете ли дали има специално определени часове от здравната каса за прегледи и консултации на бременни. Когато отидох последния път към 9 ч. сутринта ( трябваше да ми правят изследвания ) се наложи да чакам около 2 часа за да ме приеме докторката, при положение че нямаше други пациенти, защото щели да и направят проблеми от касата. Знаете ли вие дали има нещо такова.
Хубав  и усмихнат ден  на всички мами.

Е, такова нещо не бях чувала до сега!!!!!!!!!!!!! Това докторите вече прекаляват.

# 223
Привет,момичета!!!
Добре дошли в нашия отбор, Aron  и smira ! Hug
Май че пролетта и щъркелите ще донесат много бебчета през април stork-boy stork-girl
Aron  ,стягането ниско долу в корема са контракции,макар и безболезнени.Аз също ги получих преди две седмици и лекарката ми предписа МАГНЕРИЧ.Спокойно,не се притеснявай,но сподели с лекарката си ,за да спрат навреме.А дотогава-почувстваш ли пак такава контракция-легни докато отмине.
 Виви_Ан ,аз също съм съгласна да се видим варненските майчета на една срещичка,но не съм сигурна дали ще мога тази седмица.Ако съм в града,непременно ще дойда.Има ли предложения за мястото?
Желая на всички много слънчево настроение и повече усмивки!!! smile3503

# 224
Ehoo, zdarveite aprilski mami!

Ami iskam da vi zapitam vie znaete li ne6to za u4ili6te za roditeli - naprimer v Sveta Sofia? Sa6testvuva li, bezplatno li e, koga se pose6tava poneje hodia na rabota.

Ina4e az se 4uvstvam dobre, imam apetit, naddala sam 2kg. E, spi mi se pove4e osobeno sled rabota, no kakvo da se pravi.
Imam malko problemi s urinata,no sega 4akam rezultatite i togava 6te go mislia.

Lek i spokoen den!

Общи условия

Активация на акаунт