Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 063
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, интересува ме дали д-р Кателия Александров прави секцио и ако не кого бихте ми препоръчали за планово секцио.

# 526
За д-р Александров не знам. Мен ме оперира ха доц. Кисьов и д-р Николов от АГ болницата. Ако Ви откаже доктора, който и да изберете от АГ няма да сбъркате. Аз лежах там и след това с друг проблем и се запознах с всички доктори по неволя, та всичките са топ. А и най-вероятно той ще Ви насочи към колега. Успех в избора и в раждането Simple Smile

# 527
Моето секцио беше при Боян Георгиев, работи с някаква интересна тактика. Нямах конци, а бях лепена и определено нямаше болката, която описват дамите с конци при изправянето и възстановяването. Много е стриктен и забавен, добър лекар е и доколко знам в момента е завеждащ на отделението Родилно.

# 528
Аз бях при др Петър Липчев и бих го избрала още 10 пъти, ако беше планувано щях и доцКисьов да избера, но не бе планирано да бъде секцио.
Др Липчев е спокоен,разбран,човечен, грижовен,професионалист и се възстанових много бързо,без проблеми и след това,с невидим вече белег и прибран бързо корем,но това е и спрямо организма.

Успех!

# 529
Здравейте, интересува ме дали д-р Кателия Александров прави секцио и ако не кого бихте ми препоръчали за планово секцио.
Здравей ,моето секцио беше при д-р Александров заедно с др Липчев . Много съм доволна от д-р Липчев ( за д-р Александров е ясно 😁, за мен той е велик човек ) . Говори с него,ако има възможност ще планувате, ако няма ще ти препоръча д-р Липчев. Аз също го препоръчвам, спокоен,мил и грижовен . Когато раждах ( преди 5 м . ) ,само моите лекари се интересуваха от мен д-р Александров ми звъня,а др Липчев идваше всяка сутрин . На другите момичета лекарите им дойдоха само за изписването. Успех Simple Smile

# 530
Д-р Александров прави секцио,само нормално раждане не води.Моето секцио го направиха д-р Кателия и Атанас Александрови в екип.Дори бях приета по спешност понеже тръгна нормално раждане преди определената за секцио дата.Говорете с него,съмнявам се да ви откаже. Simple Smile

# 531
Момичета получавали ли сте кафяво течение след трансфер.

# 532
Аз да,на първия,премина в ярко червено .

# 533
И аз така,като бях с биохимична имах кафяво течение и после ми дойде цикъл.Но зависи колко силно е.При успешния ми опит имах някакви малки кафяви жилки,които ми излизаха с Кринон гела.Тогава се оказа,че е от гела.

# 534
Аз съм имала 5 трансфера и след нито един от тях не съм имала такова течение.

# 535
Ами то намаля почти изчезва на моменти абе странна работа незнам какво се случва.

# 536
Кой ден е от трансфера?

# 537
Кой ден е от трансфера?
на 8ми ден

# 538
Ами аз лично утре бих направила един тест ,за да видя какво става.Предполагам са пет дневни ембрион/и.Не съм чакала 14 дни,от шестия почвах с тестовете .
По принцип ,щом е намаляло и изчезва е добре .

# 539
Ами аз лично утре бих направила един тест ,за да видя какво става.Предполагам са пет дневни ембрион/и.Не съм чакала 14 дни,от шестия почвах с тестовете .
По принцип ,щом е намаляло и изчезва е добре .
да утре ще направя имам и температура 37 градуса

Общи условия

Активация на акаунт