Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 065
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ви за бързите отговори ,не знаех че стават толкава бързо готови резултатите ,значи на място ще я направи спермограмата ☺

# 511
Като знаят че чакате за резултата става и по-бързо спермограмата, аз чаках около 40 минути. В тази клиника се разчита главно на това, което се вижда на ехографа, на мен ми пускаха изследвания само защото бяха изисквани от фонда. Не съм била пациент на К.Александров, но съм го посещавала по друг повод преди години и ми направи впечатление, че хич не е фен на изследванията за щяло и нещяло.

# 512
а горе долу колко време те държат в реанимация? Има ли как някой да се обади на съпруга ми примерно или да ми донесат телефона?

Здравейте момичета, предстои ми лапароскопска операция за премахване на тръба (хидросалпингс) при д-р Атанас Александров. Ако някоя от вас е преминала през тази операция, може ли да сподели малко повече за процеса преди и след нея, както и за цената. Знам, че ще се провече в Майчин дом. Малко започвам да се притеснявам и бих се радвала, да споделите как е преминало при вас.

Спокойно , в добри ръце си . Аз съм правила при него операция,възстанових се бързо . За цената питай Док . Преди операцията жаден и гладен , след това ще ти кажат кога може да ядеш и пиеш . Аз след реанимация ходих да ям и пуша.

m- angel , всички в клиниката обожават щастливи пациенти . Щом искаш да му вземеш нещо избери това което ти е на сърце .

# 513
[video][/video]

Колко време ще си в реанимация зависи от това какво са ти правили и как си реагирала . При трите ми престоя времето е било различно . Телефона си е с теб , щом се събудиш от упойката може да си бъбриш или пишеш .

# 514
Здравейте, от скоро съм пациентка на д-р А. Александров. Предстои ни първи опит за инвитро с мъжки фактор. Малко съм притеснена и пиша дали за съвет, или просто за малко вдъхване на кураж от някоя от вас. На 23г. съм с АМХ 4.05 и скоро ще си правя цветна снимка. Има ли дама, която е била на моята възраст или с моя резултат и се е получило от първия път, притеснението ми е да не остана разочарована след процедурата.
Извинявам се ако не е по темата😌

# 515
Здравейте, от скоро съм пациентка на д-р А. Александров. Предстои ни първи опит за инвитро с мъжки фактор. Малко съм притеснена и пиша дали за съвет, или просто за малко вдъхване на кураж от някоя от вас. На 23г. съм с АМХ 4.05 и скоро ще си правя цветна снимка. Има ли дама, която е била на моята възраст или с моя резултат и се е получило от първия път, притеснението ми е да не остана разочарована след процедурата.

Аз винаги се готвя за най - лошото психически и вярвам , че ще се случи най - доброто .
При нас се получи от първия път при този лекар . Близнаците ми са рекламни лица на работата на Док 👶👶😂 .
Успех ❤️

# 516
Момичета,как сте 😍😍😍 Днес сме будни отрано и имах време,та препрочетох всичко,което съм изписала в темата...Припомних си пътя,по който минахме....Сякяш е било доста отдавна...Все още не мога да повярвам,че имахме късмета да ни се случи от първия път.Радвам се,че попаднахме на нашия доктор сравнитвлно рано и,че ни взе при сърце и нашето момченце е факт ☺☺☺ Много ми стана приятно колко подкрепа сте ми оказали през цялото време.Невероятно е как историите ни сближават.❤

Нашият Георги вече е почти на 3 месеца ❤ и с всеки изминал ден ни радва повече и повече.Вече се опитва да се смее с глас и е най-сладкото нещо,което съм чувала! Минахме и през коликите(Слава Богу бяха поносими) ... но като цяло той е спокойно и не ревливо бебе ❤ спящо по цели 6-7 часа през нощта 😁 оставящо мама да спи Simple Smile

Поздрави на всички мами и успех на всички бъдещи такива,и на тези,които преминават по този не лек път!!! 🙏🙏🙏

# 517
Чудесно,нека се пълни темата с такива благи вести!Няма по-голямо щастие, дори и да е изтъркан израз, но е точно така, пълна къща с топлина и две сладички очи, радвайте се на това огромно щастие

Аз пък вчера си мисля и се смея колко мънички забавни неща ми пълнят сърцето с обич!Мия чинии на мивката и малката ме закача и от обич ме гризна по дупето по клина,хаха, (нали на това ниво е нейде) ,ех, тия малките, чудят се как да покажат любовта си,най-чистата и сладка любов!Любимо й е да правим влакче като се лепне за мен и потегляме,хаха

# 518
Дано скоро и аз да ви се похваля с хубава новина. Вече съм почти на финалната права с бременността. От днес съм в 34г.с. За сега всичко е наред. Казаха, че ще е момиче. Говорихме с доцента за секцио, но още не знам кога ще е. Само се надявам да си изчака бебето до датата на операцията, че много ще се паникьосам, ако тръгне по-рано Grinning

# 519
Дано скоро и аз да ви се похваля с хубава новина. Вече съм почти на финалната права с бременността. От днес съм в 34г.с. За сега всичко е наред. Казаха, че ще е момиче. Говорихме с доцента за секцио, но още не знам кога ще е. Само се надявам да си изчака бебето до датата на операцията, че много ще се паникьосам, ако тръгне по-рано Grinning
Искрено се надявам всичко да мине,както трябва при вас и както сте го планирали.И все пак,когато и да стане важното е да знаете,че сте в добри ръце ☺☺☺

П.с: нали вие бяхте с мен я коридора пред кабинета на доцента като ми изтекоха водите 😁😁
Важното е да си почивате 🙏🙂

# 520
Да, аз бях 😁 От това най-много ме е страх, че още даже не съм готова с багажа 😬

# 521
Да, аз бях 😁 От това най-много ме е страх, че още даже не съм готова с багажа 😬

То и аз не бях,но за всичко се намира решение.Всичко ще е наред само бъдете спокойна 🙂

# 522

Aз, бях на  24, когато стартирахме процедурата, за 25тия си рожден ден, получих наай-хубавия подарък-положителен тест❤ При нас се получи от първия трансфер, но преди това имам 4 инсеминации. С мъжки фактор сме. Ако мога с нещо да съм ни полезна, ми пиши на лично😊

# 523
Bea1234, за съжаление няма гаранция за успех след инвитро. Който и каквото да ти каже, никой не може да ти гарантира положителен резултат.
Въпреки всичко, лично аз смятам за редно, всяка една от нас, която върви по този път, че трябва да е положително настроена и да вярва в успеха.
Надявам се и ти стискам палци да ни се похвалиш още след първия трансфер.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 10:38 от m-angel

# 524
Ееее супер раздвижи се тази група 😁😁😁😁. Здравейте прекрасни момичета ,Кате жив и здрав да е Жорко ☺️☺️☺️. Моята прекрасна Симона е вече на  5+месеца, има вече зъб и половина 😁 и даже яде пюрета ☺️☺️☺️. Времето лети. На всички нови момичета успех на правилното място сте , само трябва да вярвате на лекаря си ,другото е работа на Господ 🙏❤️. Чудесата не винаги се случват от първия път,но вие бъдете  силни и смели ☺️. Чакаме новини 🌷🍀

Общи условия

Активация на акаунт