Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 114
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Priya,аз правих 3 месеца след прекаран Ковид.Незнам дали това беше причината или е било просто съвпадение,но опита беше     
пълен провал и яйчниците ми изобщо не реагираха на стимулацията.При другите опити ситуацията беше съвсем различна!
Пак казвам -може и чисто съвпадение да е било!

# 496
Priya,аз правих 3 месеца след прекаран Ковид.Незнам дали това беше причината или е било просто съвпадение,но опита беше     
пълен провал и яйчниците ми изобщо не реагираха на стимулацията.При другите опити ситуацията беше съвсем различна!
Пак казвам -може и чисто съвпадение да е било!

Но мисълта ми е, че докторите не са Ви съветвали да изчакате известно време, защото сте боледувала с ковид?

# 497
Здравейте момичета, предстои ми лапароскопска операция за премахване на тръба (хидросалпингс) при д-р Атанас Александров. Ако някоя от вас е преминала през тази операция, може ли да сподели малко повече за процеса преди и след нея, както и за цената. Знам, че ще се провече в Майчин дом. Малко започвам да се притеснявам и бих се радвала, да споделите как е преминало при вас.

Спокойно , в добри ръце си . Аз съм правила при него операция,възстанових се бързо . За цената питай Док . Преди операцията жаден и гладен , след това ще ти кажат кога може да ядеш и пиеш . Аз след реанимация ходих да ям и пуша.

m- angel , всички в клиниката обожават щастливи пациенти . Щом искаш да му вземеш нещо избери това което ти е на сърце .

# 498
И аз не можех да избера за доцКисьов ...то няма какво да бъде равностойно, та си му занесох да види нашето прекрасно дете, какво щастие ни е донесъл и за какво се борихме заедно, много емоционално ми бе отново и забравих да ги снимам, но следващия път ще 🥰

# 499
Усмивка, абсолютно си права.
Не съм ѝ предполагала, че толкова ще ми се зарадват, че съм там, а още повече като разбраха и за повода. Почувствах се невероятно когато разбрах, че ме помнят не само като лице, а и самата ми "история". Толкова много хора минават, толкова са натоварени, а ето две години почти след успешния ЗЕТ, а те си ме помнят.
Невероятни са:heart:

# 500
Невероятни са !
Много пъти съм се чудила как успяват да запомнят всичко .... и стигам до извода , че е защото обичат работа си  ,те са държали децата ни в ръцете си , грижили са се за тях , даряват ни част от магията си .

# 501
И аз мисля така, влагат сърце в ембриончетата,обичат ги от точици!

# 502
Priya,аз сама реших да изчакам три месеца.
Пак казвам-може да е било чиста случайност.За твое успокоение се консултирай с клиниката.
Желая ти успех🍀

# 503
Здравейте ! Искам да попитам и вашите  мъже ли си носят еякулата от вкъщи преди инвитро и не го отделят в клиниката?

# 504
Здравейте ! Искам да попитам и вашите  мъже ли си носят еякулата от вкъщи преди инвитро и не го отделят в клиниката?
Ние сме от Варна и моя си го носеше от вкъщи. Сега е студено и трябва да се държи във вътрешен джоб, да е на температура близо до телесната, и е препоръчително колкото се може по-бързо да се занесе, примерно до 30-40мин. Мисля, че максимума е 1 час.
А аз да попитам на 1 март бях на преглед към 11:00 часа и бяхме останали в коридора само аз и още една жена, с която доста се разприказвахме за инвитро процедурата. Ако е в групата и иска нещо друго да ме пита или просто да си пишем, може да ми пише на лично Simple Smile

# 505
Благодаря за отговора . А ние не сме от Варна .

# 506
Не сме от Варна , пътя ми до клиниката е близо час . Носихме си го от вкъщи , беше май месец . Всичко беше наред с еякулата и оплоди всичко до което се докосна 🤣😂🤣

# 507
Здравейте имам запитване ще записвам час за д-р К.Александров но преди това реших да посетя гинеколог и да ми пусне някои изследвания тъй като не сме от Варна,за да сме подготвени донякъде .Иска ми се и мъжът ми да си пусне спермограма преди това за да може при прегледа доктора да види дали има някакъв проблем а не тепърва да правим първоначалните изследвания .Вие с готови изследвания ли посетихте доктора за пръв път или задължително той си назначава изследванията .(мисля мъжът ми преди това да си направи спермограмата в тяхната лаборатория просто да е преди срещата ни с доктора )

# 508
Здравейте имам запитване ще записвам час за д-р К.Александров но преди това реших да посетя гинеколог и да ми пусне някои изследвания тъй като не сме от Варна,за да сме подготвени донякъде .Иска ми се и мъжът ми да си пусне спермограма преди това за да може при прегледа доктора да види дали има някакъв проблем а не тепърва да правим първоначалните изследвания .Вие с готови изследвания ли посетихте доктора за пръв път или задължително той си назначава изследванията .(мисля мъжът ми преди това да си направи спермограмата в тяхната лаборатория просто да е преди срещата ни с доктора )

За спермограмата държат да е при тях . Ние правихме всичко при тях . Беше ми и по удобно , макар да не сме от града .

# 509
Ние имахме само спермограма от друга клиника, защото ако се наложи инвитро така или иначе трябваше да са 2 спермограмите при нас(понеже сме с мъжки фактор) за да кандидатстваме за фонда. Трябваше да са от различни клиники и с разлика от поне 1 месец доколкото си спомням. Но това май се отнася само ако проблема е при мъжа. Иначе други изследвания предварително нямахме. Те каквото са ни казали, това сме направили. А за спермограмата може и направо там да я направят. Просто като сте дошли до Варна, ще изчакате да излезе резултата и ще го обсъдите с лекаря. Мисля, че до 1-2 часа най-много излиза резултата.

Общи условия

Активация на акаунт