Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 057
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Има ли някой, който си е правил пренатален тест, но не с фирмите, с които работят в АГ?
Мисля да направя Invitae в Света Марина, заради много по-добрата цена.
Проблема е, че вчера на прегледа се видя отлепване и Кисьов поиска след три седмици първо да ме види на ехограф, за да е сигурен, че всичко е наред и тогава да правя теста. Не им казах, че няма да е при тях и се чудя като им кажа, как ли ще реагират.
Искаха да направя уговорка с представителката на фирмата за теста да е там в определения ден и ако всичко е наред, тогава да ми вземат кръв.

# 541
Д-р Александров младши също препоръчва теста в Терапията,не мисля ,че е проблем.
Успех!

# 542
Аз като правих не са ми искали да е на място т.е сама каквото избера и реша и се обаждам и толкова, не бе обвързано.

# 543
Аз също правих,бяха ми дали визитка на момичето от определена фирма,но ми казаха да си избера,където искам Simple Smile Четох доста,но в крайна сметка аз си направих към фирмата,на която ми бяха дали визитна картичка Simple Smile

# 544
Момичета преди няколко дни звънях на Малена за да запиша час за д-р Александров.За пръв път ще ходим и сме от Добрич .Тя не ми даде точен час а ми каза всеки делничен ден от 12 до 14 че може да отидем ,като мъжът ми преди това да остави материал за спермограма.За спермограмата каза от вкъщи да си я носим нямало проблем и час и нещо нищо нямало да и стане .Така ли е? Притесняваме че сме без час и дали ще успеем да ни прегледа.Утре ще ходим.Тези от вас които са ходили с час ли бяхте?

# 545
Момичета преди няколко дни звънях на Малена за да запиша час за д-р Александров.За пръв път ще ходим и сме от Добрич .Тя не ми даде точен час а ми каза всеки делничен ден от 12 до 14 че може да отидем ,като мъжът ми преди това да остави материал за спермограма.За спермограмата каза от вкъщи да си я носим нямало проблем и час и нещо нищо нямало да и стане .Така ли е? Притесняваме че сме без час и дали ще успеем да ни прегледа.Утре ще ходим.Тези от вас които са ходили с час ли бяхте?

Да носете си я от вкъщи! Имат достатъчно родени деца в Добрич които са си носели материала .
Ще те прегледа , ще почакате ! Като отидете предайте пробата и ще чакате .
Успех. Ако имаш още въпроси може да пишеш и на лични.

# 546
Не работят с точни часове.
Отивате когато ви е казала за преглед, казвате че сте за Александров и сядате и чакате.
За материала за спермограма както сте се разбрали. Носите го по-рано, за да може да го обработят. Ние сме от Шумен и честно казано, май не сме си го носили от нас, а винаги на място го е давал съпругът ми. Верно, че сигурно е по-неудобно за партньора, но после пък не възникват въпроси дали не е компрометиран материала.
Аз имам друг въпрос.
Както бях споделила, на последния ми преглед се видя отлепване (9 г. с.). Кисьов ме вик пак в 12 седмица на преглед с ехограф и после пренатален тест. Та сега седя и се чудя.
Ако беше много сериозно положението дали нямаше да ме извика по-рано за контролен преглед? Първоначално много се бях притеснила, но явно свикнах с мисълта и съм приела нещата.

# 547

Да носете си я от вкъщи! Имат достатъчно родени деца в Добрич които са си носели материала .
Ще те прегледа , ще почакате ! Като отидете предайте пробата и ще чакате .
Успех. Ако имаш още въпроси може да пишеш и на лични.
Благодаря Ви за информацията.А на кой етаж преглежда и на кой етаж се оставя материала,за колко време стават готови резултатите от спермограмата ?

# 548
Пл.Иванова здравей🙂
И ние сме от Добрич,материала си го носим от вкъщи и досега проблем не е имало.
Клиниката е на 7-ми етаж-там се оставя материала,там се правят и прегледите.
Естествено,че ще те прегледат,просто се въоръжете с малко повечко търпение,защото най-вероятно ще се наложи да почакате.Никой няма да те върне непрегледана😉
Страхотни професионалисти са и най-вече Човеци!
Ако имаш допълнителни въпроси съм насреща!
Успех 🍀

# 549
Пл.Иванова здравей🙂
И ние сме от Добрич,материала си го носим от вкъщи и досега проблем не е имало.
Клиниката е на 7-ми етаж-там се оставя материала,там се правят и прегледите.
Естествено,че ще те прегледат,просто се въоръжете с малко повечко търпение,защото най-вероятно ще се наложи да почакате.Никой няма да те върне непрегледана😉
Страхотни професионалисти са и най-вече Човеци!
Ако имаш допълнителни въпроси съм насреща!
Успех 🍀
Благодаря Ви ☺

# 550
Ехеее ,тук имало много силна група от Добрич ☺️☺️☺️. И аз съм от Добрич,но живея във Варна ☺️

# 551
Добричлии трябва да се съберем да пием кафе

# 552
Здравейте,
Има ли някой от вас,който прави ин витро с ДЯ ? Бих се радвала да обменим мнения и опит.

# 553
Доктор Александров работи ли със здравната каса.

# 554
Доктор Александров работи ли със здравната каса.
Не

Общи условия

Активация на акаунт