Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 014
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Младият Александров преглежда по ЗК,но в Майчин дом.

# 556
Ехеее ,тук имало много силна група от Добрич ☺️☺️☺️. И аз съм от Добрич,но живея във Варна ☺️
и аз се включвам в тази група 😅

# 557
Да попитах работи с направления .Някой да има с тромбофилия следена от Атанас Александров.

# 558
Здравейте, искам да попитам някой има информация дали д-р Александров прави спермограма в Майчин дом?

# 559
Момичета някой наскоро до е правил цветна снимка при К.Александров ? Какво е цената и болезнена ли е процедурата .На мен ми предстои сред седмица и затова питам

# 560
350 лв мисля,че беше пакета цв.снимка,преглед и спермограма.Само снимката не знам колко е.Не е болезнена,спокойно,д-р Александров слага упойка.И аз много се страхувах,но беше напразно.Успех!

# 561
Ние преглед минахме вече и спермограма,но ще кандидатстваме по фонда и снимка ни остана само да направим затова се интересувам ☺
С пълна или месно упойка се прави?

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 11:08 от PL.Ivanova

# 562
Обезболяването е месно, усещането е като при вземане на проба за цитонамазка, като неприятно щипваме, но е много за кратко, после се усеща малко странно контрастното вещество, но всичко е в рамките на търпимото. Аз бяха с напълно запушени тръби и се очакваше да е много болезнено, но не беше.

# 563
Младия Александров препоръчва спермограмата да е в МЦАР, а не в Майчин Дом. Там не били окей...
Здравейте, искам да попитам някой има информация дали д-р Александров прави спермограма в Майчин дом?

# 564
Обезболяването е месно, усещането е като при вземане на проба за цитонамазка, като неприятно щипваме, но е много за кратко, после се усеща малко странно контрастното вещество, но всичко е в рамките на търпимото. Аз бяха с напълно запушени тръби и се очакваше да е много болезнено, но не беше.
Не искам да плаша никой, но това с болката явно си е индивидуално, защото на моята ЦС всичко излезе нормално, но като ми сложиха контрастното вещество такава болка изпитах, каквато никога не съм. Сигурно не е било повече от минута, но на мен ми се стори цяла вечност, даже ми прилоша, може би ми падна кръвното от болката. Даже така се наплаших от тази ЦС, че после като трябваше да ми правят хистероскопия исках да е с пълна упойка, за да не се повтори същата ситуация Grinning Обяснявам си го с това, че прагът ми на болка явно е много нисък. Но избягвам да давам себе си за пример, защото явно съм от малкото изключения. До колкото съм чела, при повечето не е имало такива проблеми Simple Smile

# 565
Здравейте дами, следя ви от няколко месеца и най- накрая се престраших да пиша. Имам една биохимична бременност и следващия месец забременях веднага с кухо яйце. Правихме спермограма в инритро център наблизо и излезе 9% морфология по Крюгер. Гинеколожката ми каза, че двата ни " неуспеха" са най- вероятно имено заради морфологията и ни насочи към репродуктивнен специалист. Чух от една позната за този център и откакто следя темите чета само хубави неща. Всичко ми е непознато и ми е "тъмна Индия".Искам да ви попитам как точно се процедира, има ли значение в какъв етап от цикъла ми ще отидем на първичен преглед, колко време след първичния се започва процедурата? Общо взето каквато и информация да ми дадете ще ми е много полезна. Благодаря ви предварително 😊

# 566
Здравей 🙂 съжалявам за това което си преживяла .
Отиди на преглед, ще ти назначат изследвания -2 ,10 и не помня още кои ден от цикъла. И след това ще говорите за пътя който ще поемете .
За кандидатстване за инвитро е много рано да говорим. Ако се наложи ще подготвите документи в клиниката и до месец се получава заповед. Успех ♥️

# 567
Здравей 🙂 съжалявам за това което си преживяла .
Отиди на преглед, ще ти назначат изследвания -2 ,10 и не помня още кои ден от цикъла. И след това ще говорите за пътя който ще поемете .
За кандидатстване за инвитро е много рано да говорим. Ако се наложи ще подготвите документи в клиниката и до месец се получава заповед. Успех ♥️

Благодаря Ви много

# 568
При мен на цв.снимкахбе като болезнен цикэл, търпимо бе, бях при доцКисьов, а при зачеването на малката т.е при вгнездването при върния ембрион изпитах незабравими болки , което не бе типично, писала съм др път, бяха като дране на жива рана в матката, за към 10мин, няколко пъти през ноща, после минаваше и след няколко дни бях с полож тест,събуждах се по никое време от болката, нямала съм нито капка кръв, просто нашето детенце така се получи

# 569
Здравейте за кандидатстване по фонда с мъжки фактор изискват ли ви цветна снимка? Защото в интернет пише ,че от ЦАР не го изискват

Общи условия

Активация на акаунт