🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 6 - След края на сезона

• 47 325
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
Аз гледам старите сезони и Виктор Ангелов, определено ми липсва. Сега загледах 5 и не ми допада.
А къде ги гледаш? Аз намирам само Мастършеф US

# 256
  • София
Аз гледам старите сезони и Виктор Ангелов, определено ми липсва. Сега загледах 5 и не ми допада.
А къде ги гледаш? Аз намирам само Мастършеф US
Нетера.

# 257
  • София
Няма да има този сезон предаване. Моят комшия каза, че следващото повикване ще е пролетта. Явно ще се застъпят твърде много предавания и световното по футбол, а и нови шефове....
Ако ще има сезон, той ще е от февруари/март нататък. Струва ми се, че даже минаха кастингите.

# 258
  • Варна
Няма да има този сезон предаване. Моят комшия каза, че следващото повикване ще е пролетта. Явно ще се застъпят твърде много предавания и световното по футбол, а и нови шефове....
Ако ще има сезон, той ще е от февруари/март нататък. Струва ми се, че даже минаха кастингите.

Най-първият да, сега следва този, в който ще отсяват по тв, но той ще е пролетта, тогава го викат.

# 259
Сайтът ЗА ЖЕНАТА излезе със статия: "Изгониха Силвена Роу от телевизията"

И реакция отдолу на Силвена Роу:

Silvena Rowe: Обикновено не се включвам в никакви хейтерски кампании, но наистина @ЗА ЖЕНАТА - как е възможно да цитирате такива жълти клюки! Всичко е ПР! Това ли в вашата етика , да оплювате една жена , защото вие сте ЗА ЖЕНАТА! Разбира се , че няма нищо вярно, моeто име се използва , защото съм публично лице, аз не се оплаквам! А с БТВи съм си в чудесни отношения. Е, какво от това , че ми използват името да промотират някакво ново шоу на тяхният каkал! Би Ти Ви винаги са били много коректни към мен, аз съм благодарен и широко скроен човек! Не виждате ли моите постове са за жените , за здравето , за прогреса! Срам на вас и вашата страница! Какво съм направила да подклаждате хейт?! Самочувствие … да имам , но то на основата на това , Което правя и постигам! Защо не пишете как сама в последните близо 20 години издържам семейството си, САМА!!!!!!!!!!! Как се боря в мъжки свят? Как, на една жена никога не се заплаща това което е на един мъж?! Къде ви е сестринската подкрепа и любов? Аз се раздавам и винаги ще се давам! Аз искам сила и обич за всички! Защо не пишете за моята философия на здравословен живот, защото жените , които ви четат тук имат повече нужда от това отколкото евтин хейт?!
Не е само на думи! Вие сте група , която е за жената … не виждате ли колко негативност и хейт има в българското общество? Вместо да сте показател на позитивното и силното и птогресивното , вие разпространявате клюки !
Коментарите тук са хейтерски и негативни… горди ли сте , че предизвиквате толкова мъка в толкова жени! САМО ХОРА , КОИТО МИСЛЯТ КРАСИВО, КАЗВАТ И ПРАВЯТ КРАСИВИ НЕЩА!
Къде е вашата социална ангажираност За Жената????? Тези жени, тук с хейта ще си възпитат и децата с хейт- кошмарна верижна реакция! Фактът , че си отнемам от времето да ви пиша е ,защото БЛАГОДЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ Е МОЯТА ЦЕЛ! 💪🏻🇧🇬
Разочарование наистина!
На мен ми е все едно , аз живея КРАСИВ ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ , в който раздавам на макс! Кучетат винаги ще лаят, аз ше продължавам да летя и градя?! Имате избор да сте като и с мен!
Но разбира се да си си само потопен в собствената си локва на хейт, тъмнина , анонимност е толкова по лесно, защото не изисква градивност, сила, воля и усилия!
Какъв е този ХРОНИЧЕН ХЕЙТ в НАШАТА БЪЛГАРИЯ! Хейтът е като рак! Яде ви отвътре и най вече тези , които го бълват!
Аз съм се научила да не приемам нищо лично от хора, които не са ми лично познати и близки….
Когато вие сте източникът на хейт, вие сте горещото гнездо и най - опасният си собствен враг! АЗ НИКОГА НЕ ХЕЙТВАМ! Аз съм избрана от БОГ, да се раздавам и обичам всички ….
Шеф Силвена Роу!
ПС
Погледнете вашата страничка тук има най много лайкове с този пост( е така прави и жълтат преса, използва известно име за да привлече 👀 👀 👀 👀 !
А и ДАЛИ ЩЕ ИМА ВЪОБЩЕ МАСТЪШЕФ?! 😷😷😷

(И отдолу има към 300 коментара, в които се включва и Силвена)

# 260
Мария Жекова по бТВ- "Вкусът на България"  първи специален епизод

# 261
Кога това? Дайте инфо в кой ден и час ще бъде? Или ако вече е минало, дайте линк със записа, плс...

# 262
В момента, аз налетях случайно.

# 263
Предполагам, че ще е 2 епизод  Мария Жекова с "Вкусът на България" по бТВ от 11.30 ч на 1.10.

# 264
По бТВ  и преставам да ви информирам Heart
СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА: Джулиана Гани, Кати, Иван Кирков, Мартина Апостолова, Мария Жекова и още

# 265
Шеф Токев в "Преди обед" - линк към видеото

# 266
# 267
  • София
Някой знае ли кога ще започва новият сезон на Мастършеф? Кастингите започнаха преди 10 месеца, предполагам, че вече дори е заснето. Обикновено снимат ноември и декември и се излъчва напролет.
...
Обикновено го почват в края на февруари.

# 268
  • София
В една от другите теми някой беше написал, че изобщо нямало да го излъчват тази пролет, май в темата за Сървайвър беше, но не съм сигурна.

# 269
В една от другите теми някой беше написал, че изобщо нямало да го излъчват тази пролет, май в темата за Сървайвър беше, но не съм сигурна.
Аз го написах в темата за "Survivor". Излезе вчера и официална информация от bTV за "МаsterChef". Тепърва му предстоят да стартират снимки тази пролет. И най-вероятно ще го запазят за по-късен етап на излъчване, може би за есента или за другата пролет.

https://www.btv.bg/reklama/tv/bfeed/akcenti/masterchef-se-zavras … zvikatelstva.html

Общи условия

Активация на акаунт