Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
-
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Мненията за преносимите кошари и бебешките колички варират. Някои майки смятат, че преносимите люлки са удобни до няколко години, но след това предпочитат стационарни дървени легла. За количките майките споделят предпочитания към леки модели с големи въртящи се гуми, които са удобни за маневриране и пътуване с кола.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са вашите възгледи относно стерилизаторите и помпите за кърма?
-
Какви са мненията за летните колички?
Аз така или иначе ще си ползвам старата.Тогава беше много модерна.Голямо избиране падна.Ама и аз като едно муле като се бях заинатила - единични колелета,та единични....Що не послушах моя мъж тогава.Едно време бях слушала за двойните колелца, че спирали на всяко камъче.Да, ама тогава бяха едни малки и количките бяха смотани.Та взех аз моята с единични, големи колелета, чупеща дръжка, която се обръща.Допълнително покривало и допълнително кошче за пренасяне на бебето с дръжки/не си спомням в момента как се казваше/Щастлива и доволна от новата покупка.Проблемите дойдоха после.На завойте няма помръдване, тежка, че и се счупи на всичко от горе и се наложи заваряване.Стана непродаваема.Иначе пък е стабилна и широка.По едно време дори бебчо спеше в нея.Така че, момичета, непременно двойни колела/пияни както им казват/.Гледайте да е лека, че бебо расте
и ако първо е около 3 кг. после става 10.Няма смисъл да давате много пари.Тази година тиках на една приятелка бебето в триколка, но не съм очарована.Не е стабилна.Аз без малко щях да го обърна на една страна.Тя казва,че се свиквало.Ами, когато детето стане по шавливо вътре...Това е за сега от мен.Мислете добре и най-важното гледайте да е удобна и практична.Аз лично съжалявам за първия си избор, но пък давам възможност на моя мъж да казва оня мил израз"АЗ НАЛИ ТИ КАЗАХ"
Аз ще купувам само козметика за бебо и помпа за мен - това е. И едно комплектче за изписване