Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
-
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Мненията за преносимите кошари и бебешките колички варират. Някои майки смятат, че преносимите люлки са удобни до няколко години, но след това предпочитат стационарни дървени легла. За количките майките споделят предпочитания към леки модели с големи въртящи се гуми, които са удобни за маневриране и пътуване с кола.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са вашите възгледи относно стерилизаторите и помпите за кърма?
-
Какви са мненията за летните колички?

МАРТ очаквам с нетърпение, за да видя своето творение!

Надявам се и мъжа ти да те подкрепи и всичко да е занапред. Няма нищо по-хубаво от приготовленията за 
Ние сме рекордиорите по дълго познанство- заедно сме от детската градина, после на4ално, средно и гимназия... Връзката ни обаче стана сериозна едва след като станахме студенти...преди това мъжа ми прекара години наред в ухажване
И двамата сме на 23 години- и тук май сме рекордиори
И двата пъти забременях от 1я опит и знам точните дати на зачеването. Живеем във Варна, самостоятелно. Стоим къща и "ако не ни мине котка път" ще се нанесем преди раждането на мъничето.
В момента аз и батко Алек сме при родителите ми в Щатите и тати много много ни липсва 

или ще се разхождате винаги с придружител?