През МАРТ бебенце у нас ще плаче- девойка ли ще е или юначе?

• 12 374
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
От както съм спряла да повръщам  се спуквам да ям ябълки, кивита и банани ...
Доста чушки със сирене хапвам и мисля, че за сега си набавям необходимите витамини! Simple Smile

# 76
Засега аз не пия никакви, лекарката каза засега още има плодове, яж.
И аз уж ям де...
Но после като ги почна мисля да не ги пия всеки ден както първия път  Simple Smile

# 77
Момичета, пуснах тема ама досега никой не ми е отговорил та да питам и вас
Някой ходил ли е вече при Томова, ако ходи преди 5ти другия месец, обаче в център "София" на "Цар Борис 3" да каже дали може да се прави някакъв запис на бебето - диск, касета..такива неща.

# 78
  • София
Зайо, аз другата седмица-на 25 октомври съм при Томова на фетална точно на Борис. Ще докладвам на 26 какво е положението.

Аз днес бях на лекар, но мойта докторка не ме гледа на ехограф - само ми мери кръвното, теглото, матката, таза и т.н., та за пола ще трябва да почакаме още седмица до прегледа при Томова, та да мислим имена.

Витамини не пия никакви - стига ми Тотемата, дето я пия  Sick... Винаги съм смятала, че организма си иска каквото му трябва, затова и ям каквото ми се яде.

# 79
Мише,  Hug много ще съм ти благодарна
Поне да знам да нося ли нещо или не  Simple Smile

# 80
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
и аз не пия витамини. Така ми каза лекаря - нямало нужда.

# 81
здравеите!аз се включвам за втори път в форума.по въпроса за витамините пия от една седмица Prenatal Аз имам едно въпросче утре влизам в 5 месец, нормално ли е още да не съм усетила ритниче Thinking.всеки ден чакам ли чакам newsm17.

# 82
Момичета, пуснах тема ама досега никой не ми е отговорил та да питам и вас
Някой ходил ли е вече при Томова, ако ходи преди 5ти другия месец, обаче в център "София" на "Цар Борис 3" да каже дали може да се прави някакъв запис на бебето - диск, касета..такива неща.

Ами аз споделих, ама никой не ми е обърнал внимание  newsm78 - ходих точно в клиника София на Цар Борис. Не съм носила нищо, пък и тя не ми е предлагала запис. То честно казано зависи с каква настройка отиваш Rolling Eyes - аз така се бях ошашкала, че само исках да чуя дали всичко с бебето е наред и не съм мислела нито в записи, нито в дискове.

# 83
здравейте ,момичета да ви попитам изтича ли ви вече коластра аз вчера сутринта имах едно петно на пижамата на нивото на гърдите,смятам че няма какво друго да е ,нали?? newsm78

а за витамините пия Neoksid по скоро е хранителна добавка

# 84
Спокойно verdadera, и аз още нищо не съм усетила, а и аз уж трябва да съм влязла в 5-тия месец миналата седмица. Но при мен има 1 седмица закъснение, тъй като съм заченала по-късно от нормалното. Доктора ми ме успокои, че по принцип трябва да усетя бебо между 18-та и 20-та седмица, но можело да го усетя и към 21-ва, именно заради тази 1 седмица, за която споменах. Тъй че чакам, надявайки се да се обади скоро дребосъка Praynig

# 85
аз също имам закъснение около 1 седмица.да ви се похваля преди две седмици ходих на триизмерен видеозон при др.Мазнеикова и вече знам че ще си имам момиченце newsm44.Бащата беше малко разочарован smile3511 ,но свиква.Мейду другото на 22 години съм от Бургас.Пожелавам лека бременност на всички бъдещи мамчета

# 86
Зайо,смених се на Sunshine Mery!!!Тук съм,но по-рядко,че нямам Интернет!
Благодаря,че сте избрали моето заглавие за новата тема!!!
Аз май го усетих бебчо!Все едно някакво пръсче отвътре ме побутваше!Не бях сигурна,но ми казаха че е това! Wink

# 87
здравеите!аз се включвам за втори път в форума.по въпроса за витамините пия от една седмица Prenatal Аз имам едно въпросче утре влизам в 5 месец, нормално ли е още да не съм усетила ритниче Thinking.всеки ден чакам ли чакам newsm17.
Спокойно. И аз още не съм сигурна какво точно усещам... Simple Smile

# 88
wish, сватбата съвсем е наближила married Готова ли си с приготовленията? Вълнуваш ли се много вече? Къде ще бъде? Голяма ли ще е? Ще има ли  bishop ?
С нетърпение очакваме снимките  Heart Eyes Сигурна съм, че ще си прекрасна булка Hug Ех, като си спомня колко хубаво беше.... Приказен ден, неповторим.... newsm76

П.С. Като казах булка, искате ли да си сложим и булчинско албумче при останалите?

# 89
Уф и аз май го усещам бебето, но толкова незабележимо, че докато проумея че може да е то и всичко е свършило....
Албумче може  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт