Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
-
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Мненията за преносимите кошари и бебешките колички варират. Някои майки смятат, че преносимите люлки са удобни до няколко години, но след това предпочитат стационарни дървени легла. За количките майките споделят предпочитания към леки модели с големи въртящи се гуми, които са удобни за маневриране и пътуване с кола.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са вашите възгледи относно стерилизаторите и помпите за кърма?
-
Какви са мненията за летните колички?
... Винаги съм смятала, че организма си иска каквото му трябва, затова и ям каквото ми се яде.
много ще съм ти благодарна
.всеки ден чакам ли чакам
.
- ходих точно в клиника София на Цар Борис. Не съм носила нищо, пък и тя не ми е предлагала запис. То честно казано зависи с каква настройка отиваш
.Бащата беше малко разочарован
,но свиква.Мейду другото на 22 години съм от Бургас.Пожелавам лека бременност на всички бъдещи мамчета
Готова ли си с приготовленията? Вълнуваш ли се много вече? Къде ще бъде? Голяма ли ще е? Ще има ли
?
Сигурна съм, че ще си прекрасна булка