Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
-
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Мненията за преносимите кошари и бебешките колички варират. Някои майки смятат, че преносимите люлки са удобни до няколко години, но след това предпочитат стационарни дървени легла. За количките майките споделят предпочитания към леки модели с големи въртящи се гуми, които са удобни за маневриране и пътуване с кола.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са вашите възгледи относно стерилизаторите и помпите за кърма?
-
Какви са мненията за летните колички?

, само гърдите ми си станаха по-големи от преди 
Беше ми полезна. 
щом и вие като нас си съжителствате добре.
. Сега не пуша , трудно ми е, често сънувам че си запалвам, на моменти адски ми се припушва, улавам се че понякога вече сама съм си се навила че една нищо не значи, но удържам фронта , като се сетя за дъщеря ми и всички притеснения покрай нея докато поотрасне. Не знам дали има връзк.....,но ако можеш недей да пушиш , не е невъзможно и има и положителни страни , освен за бебето ..храната например има доста по ароматен вкус, дори и кафето
. И аз не мога още да ги откажа
. Все си опитвам да си втълпя, че мога и без цигари, че вредя на бебето, че всичко е въпрос на психика, но идва момент, в който нещо отвътре започва да ме стяга и имам чувството, че ще гръмна...направо лудвам и паля
. Преди много пийвах биричка, но сега се ограничавам, а и нещо не ми се пие много...не ми е толкова вкусна, както преди. За твърдия алкохол- по принцип никога не съм обичала, пък какво остава сега
.
. Живеем...тоест Ще живеем в къща (сега се ремонтира и обзавежда), но нямам намерение да я пращам на двора
.
.
. Зодията не прави човека
.