Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 326
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
432 долара (720 лв)е на Е + биопсията от 2300 лири(460 лв-независимо колко Е са биопсирали цената е тази).
Т.е. Ако имаме и изобщо 2 Е годни за пид ще ни излезне: 2х720 лв + 460= 1900 лв за 2 ембриона(950 за 1),от които шанса поне 1 да е здрав е минимален.

# 241
Еха това си е доста. При мен имаше 22 ембриона и беше непосилно да дам всички за ПИД, за това направихме на 12 и ни излезе 6000 лв.(по 300 долара на ембрион) в Мемориал. После съжалявах, че направих на толкова много, но пусти страх ... Но по 300 долара на  ембрион е по приемливо, от 432.

# 242
Здравейте,
имам останали 2 кутии Lutinus 100mg и 2 кутии Progestan Dex 25mg.

Здравейте момичета,искам да благодаря на една прекрасна дама,която ми прати лекарства и още необходими неща .За доброто което прави  след време сигурна съм ,че тя ще бъде част от моето щастие също.Пожелавам на нея и на всички през 2022 да дойде нашия късмет заедно можем всичко особено щом си помагаме.Благодаря още веднъж 💕💕💕

# 243
Ембрионите не се ли дават на ПИД, когато са бластоцисти вече?

# 244
Ембрионите не се ли дават на ПИД, когато са бластоцисти вече?
Да.

# 245
Тони Маринчева, супер 😊, а на мен ми пратиха съобщение, че нямам право да продавам или подарявам 😉

# 246
Тони Маринчева, супер 😊, а на мен ми пратиха съобщение, че нямам право да продавам или подарявам 😉

Според мен всеки сам преценява кое е най-добре.За мен е това да помогнеш на някой и на теб да помогнат.Вместо да го хвърлям мога да помогна на някой да успее в борбата 😊😊😊

# 247
Здравейте момичета, само за инфо споделям миналото лято в Аджъбадем Шишли за 4 биопсирани бластоциста 1400 евро за ПИД. по 350 евро на ембрион, като имаше шанс да е по-евтино, но заради завишени цени при последен внос на консумативи, това беше окончателната цена.

# 248
Момичета, може ли едно рамо с повече информация.
Казуса е следния. Моя приятелка и нейния приятел са си направили спермограма. Открили ли са морфология 2%.
Може ли да се подобри и какво препоръчват за мъжки фактор?
Естественото забременяване възможно ли е?

Нямам никакви познания по тази тема, а знам, ще тук има момичета минали по този път. Ако искате и на лично може да ми пишете, за да не пълним темата, тъй като няма общо с Турция.
Просто имам доверие на момичетата във форума.
Искрено благодаря!

# 249
Здравейте, момичета,
Искам да ви попитам дали някоя от вас знае дали е възможно да се направи ПИД на вече замразени ембриони. Ембрионите са замразени преди близо 2 години след стимулация в клиника Бахчеджи, но с мъжа ми искаме да ги проверим. Тоест трябва да се размразят, да се вземе материал и пак да се замразят. Имаме вече 1 детенце, но от тези ембриони имам и аборт и не ми се иска повече да рискувам насляпо и на късмет.

# 250
Много хубав въпрос. Някой ако има преглед скоро да попита и да сподели.
Здравейте, момичета,
Искам да ви попитам дали някоя от вас знае дали е възможно да се направи ПИД на вече замразени ембриони. Ембрионите са замразени преди близо 2 години след стимулация в клиника Бахчеджи, но с мъжа ми искаме да ги проверим. Тоест трябва да се размразят, да се вземе материал и пак да се замразят. Имаме вече 1 детенце, но от тези ембриони имам и аборт и не ми се иска повече да рискувам насляпо и на късмет.

# 251
Здравейте, момичета,
Пишете на координаторките или на докторите. Отнема около 2 минути да попитате във  вайбър.

# 252
Здравейте, момичета,
На този въпрос ще ви отговори само ембриолог, който взема биопсията. Задължително трябва да види какви са ембрионите. По принцип дори и да не са замразявани не всички ембриони стават за вземане на биопсия. Ако оценката им е ниска( по външни показатели) няма да се съгласят.

# 253
На документите, които получих от Мемориал пише, че не работят с донорски материал и ако сме предоставили такъв, носим отговорност пред властите.

# 254
На документите, които получих от Мемориал пише, че не работят с донорски материал и ако сме предоставили такъв, носим отговорност пред властите.

Така е, не е позволено донорството в Турция.
Имат клиника в Кипър, където работят с донорски материал.

Общи условия

Активация на акаунт