Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 098
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Аз бях страшно наплашена от историите за ужасна болка, направо треперех като лист, но не усетих НИЩО, въпреки че тръбите ми се оказаха стеснени и доста криви.

PS: На снимката не са ме питали дали съм ходила по малка нужда + препоръчвам за всеки случай да си вземете един аулин, но-шпа или друго обезболяващо преди ЦС Simple Smile

# 691
Момичета, минавали ли дте граница когато сте в болничен?

# 692
Аз съм минавала. За първата ми стимулация бях болничен 2 седмици.
За ЦС в Ехомар нищо не усетих. При втората в Мемориал ме заболя леко за секунди.

# 693
А от кого беше издаден болничния. Аз съм бременна сега и доколкото знам границите били свързани със НОИ
За ЦС в Ехомар нищо не усетих. При втората в Мемориал ме заболя леко за секунди.

# 694
От личния лекар беше болничният, не съм имала проблем с плащането от НОИ. Бременна не съм минавала с болничен.

А от кого беше издаден болничния. Аз съм бременна сега и доколкото знам границите били свързани със НОИ

# 695
Дами,

Каква е цената за замразяване на ембриони за година примерно, за 2бр?

Ние 2 броя за 1 година -295 долара мисля  беше. За всяка следваща  по 200

# 696
Здравейте! Искам да попитам дали имате опит с преместването на ембриони от една клиника в друга в Истанбул?

# 697
Аз бях само два пъти до сега в Истанбул, първия път отседнахме в MY Rose hotel, но не ни хареса, а и няма паркинг, после в Левент хотел. И двата пъти не са ми отказвали превоз и не мисля, че отказват. Левента е точно до Истанбул Сапфир. За следващите пъти решихме да вземем такси, защото в колата на болницата се качват много други болни с различни заболявания. Има един Билек хотел, малко по-скъп но също е с паркинг и изглжда много
Скрит текст:
добър(поне на снимки). Само не зная, дали тези хотели са близо до района, за който питате но са на 15 мин. от болницата с кола.
Момичета, тези от вас които са в Аджибадем Маслак , може ли да препоръчате хотели в района на Шишли в които
Скрит текст:
сте имали трансфери с кола  от болницата и не са отказвали  от там?
[/spoiler]

Хотел Билек е доста приличен, има закуска - не е нещо осбено - но все пак е нещо, има и паркинг, който струваше не повече от 5 лева на ден, само че не е много голям и незнам ако се напълни как процедират.До Ачибадем Маслак стигнахме с кола за 15-20 минути.

# 698
Ние сме вече четири дни в Левент, гледаме една кола с варненска регистрация има от два дни отпред и вчера и една с бургаска. Ако някой от форума е тука сега в Левент, можете да ми пишете ще ви насочим от къде да си напазарувате, как да се придвижвате и т.н. Макар, че човек лесно се ориентира, особено като видях мола, който е на 500м не излизаме от него хаха

# 699

На някой изписвали ли са му витамини за бременни?

# 700
Правени са ми 3 цветни снимки. Една в БГ под обща упойка. Една в Ехомар, при която изобщо не усетих болка и беше преди първия ни транкфер. И една около 3 години след операция за премахване на едната тръба и година по-късно раждане секцио. Последната беше доста болезнена, но явно фактор са операциите.

Витамини са ми изписани Folidays и са комбинирани.

Аз бих искала да попитам, някой който е на Лутинус, да има кафеникаво зацапване? Слагам го вече месец и половина,  но последната седмица се появи това постоянно зацапване, което не е ярко, а бледо кафеникаво и вероятно причината е, че не се разтварят добре таблетките във влагалището и остяват цели парчета, които явно дразнят. АГ видя при последния преглед и каза, че е от това, но продължава повече от седмица и се чудя дали да ходя на преглед. Свършват ми след два дни и минавам на Кринон до 10 г.с.

# 701
Витамини ми изписаха PreМama duo, комбинирани са, съдържат и фолиева 400ug.
Rigina, над 3 месеца ползвах Лутинос, не съм имала никакво зацапване, излизаше си поставяне на новата, едно като течение с бели топченца. Смених с Кринон гел...е такова животно няма 😃 Поду ми се шушката, сърбеше, ноо всичко е описано в листовката като странични ефекти. Четох, че при други жени не е било като при мен..Чистих се от него над 10 дни, едно мазно, жълто, топчесто... Помислих, че имам някакви бактерии, течение, ходих на преглед, но всичко е било от гела. Ако искаш имам изостанала една кутия Лутинос да ти я пратя?

# 702
Витамини ми изписаха PreМama duo, комбинирани са, съдържат и фолиева 400ug.
Rigina, над 3 месеца ползвах Лутинос, не съм имала никакво зацапване, излизаше си поставяне на новата, едно като течение с бели топченца. Смених с Кринон гел...е такова животно няма 😃 Поду ми се шушката, сърбеше, ноо всичко е описано в листовката като странични ефекти. Четох, че при други жени не е било като при мен..Чистих се от него над 10 дни, едно мазно, жълто, топчесто... Помислих, че имам някакви бактерии, течение, ходих на преглед, но всичко е било от гела. Ако искаш имам изостанала една кутия Лутинос да ти я пратя?
И кринона си е гадничък, прави тапи. С него бях първата бременност. Ама така или иначе вече си го поръчах в аптеката, а и ще го слагам само 2 седмици.  Надявам се да няма драма.
А за Лутинуса и при мен толкова време само бяло излизаше, но от една седмица това кафеникавото ме смущава.

# 703
На някой предписвали ли са Дивина ?От два месеца го пия от 2-3 ден на цикъла,като първият месец ми дойде с 4 дни по-рано ,а вторият месец с 7 дни по-рано.

# 704
Здравейте, момичета. Да попитам при вас имало ли е голямо разминаване в резултатите от спермограма правена в България и в Турция. Ние имаме няколко правени в Ню лайф и Селена ( правена на 24.09.21) и една в Мемориал от миналата седмица. И има голяма разлика. За морфологията и подвижността разбирам- различни технологии и методи, но при нас се получи голямо разминаване и в концентрацията и общият брой. Почти 2,5 пъти са по-ниски стойностите в Турция. Дали е възможно толкова бързо да се влошат нещата. За всички изследвания в България винаги там сме имали много добри показатели.

Общи условия

Активация на акаунт