Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 097
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Аз не съм правила, въпреки, че статистически имах много високи рискове. Докторът ме увери,че детето е напълно здраво и понеже имаше ПИД  решихме да не правим.
Относно ПИД мога да кажа,че всеки си решава. Аз лично отидох в Мемориал заради ПИД основно. След едно ин витро тук с върнати 3 ембриона и 2 захванали се,се оказа,че едното е с аномалии, повлече и здравото и накрая от "два стола на земята" както се казва. На никой не пожелавам да премине през подобен ад, ужас и травмата, която остава. В Мемориал ми казаха задължително ПИД и след първата стимулация всичките ембриони ни бяха с аномалии. Представете си ако не бяхме правили ПИД и пак имаше бременност...
Помислете добре преди да решите.

# 61
на прогестерон инжекции съм, естрофема и Кринон до 12 седмица, не са ми казвали, но ще се обадя да питам. Живот и здраве ще съм в 10 +5дни
Калинка всичко ще е наред но мой съвет да не си правиш теста в първия ден на 10 та седмица за да имаш колкото се може повече днк в кръвта Simple Smile а ко случайно си на инжекции не знам дали знаеш но трябва да ти вземат кръв в часа в който ти се пада че все едно индекцията вече не действа , тоест слагаш при ерно в 10 , в 10:30 ти взимат кръв и веднага си слагаш инжекция . Пиши после как е резултата

# 62
Калинка за прогестерона няма проблем аз визирах клексан или фракси Wink

# 63
Пия аспирин протект вечер 1 тб
Калинка за прогестерона няма проблем аз визирах клексан или фракси Wink

# 64
с ап няма проблем също

# 65
А кога са ви прегледите, всяка седмица до 12 или на месеца веднъж

# 66
всичко зависи от твоето Аг и всеки конкретен случай но всяка седмиуа се гледат само случаи с някакви опасности ( скъсена шийка итн ) иначе до 13 та бях през 2 сега съм на 4 уж но се разбрахме на 3 че 4 ри са ми много като време психически

# 67
И аз съм много притеснена от 8г.с иска да се видим след месец, нямам търпение
всичко зависи от твоето Аг и всеки конкретен случай но всяка седмиуа се гледат само случаи с някакви опасности ( скъсена шийка итн ) иначе до 13 та бях през 2 сега съм на 4 уж но се разбрахме на 3 че 4 ри са ми много като време психически

# 68
отиди при някой още ако те притеснява Simple Smile е така да те видят , ща да си спокойна Simple Smile аз така правя и по добре да си спокойна като видиш какво става вътре от колкото да го мислиш

# 69
Момичета,
Кой хотел е с охраняем и платен паркинг(с голямшка кола сме)? Заради глупави изисквания на Армеец се видях в чудо и не мога да си намеря хотел🙈
Обществените им паркинги дали са охраняеми?

# 70
какви са глупавите изисквания ? Ние сме с армеец 100 години вече и нямаме проблем да си паркираме където си поискаме Simple Smile охраняем паркин само в някой 5 звезден хотел ще си намериш

# 71
Бочи,
Ето 🙈

Това е пълен абсурд,защото и в 5 звезден не става 😡 там е охраняем,но няма квитанцийка(безплатен е),а госпожата-брокер я изисква.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 17:34 от Devilche

# 72
ужас , вие да не карате ролс ройс бе 😂Не знам какво да ти кажа , ние сме с тях застраховани и изобщо не сме се занимавали , има си зелена карта и тва е .

# 73
Не се притеснявайте, не мисля, че някой ще ви открадне колата. Тук има по-голям шанс отколкото там. Нашата седи винаги на улицата и никой не я е пипнал. Не е супер луксозна, но пък за това е чисто нова.

# 74
Благодаря ви,момичета. Ще продължавам да търся неоткриваемия паркинг и накрая с рейса май😡
Никакъв ролсройс не е 🤣🤣просто е нова и на лизинг.

Общи условия

Активация на акаунт