Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 180
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
здравейте,
да попитам да си превеждаме ли изследванията и свидетелството за брак?мислим да ходим с рейс и от там с такси удачно ли е?на първия преглед ли заплащаме всичко?ако някой може да ми разкаже малко повече:blush:

# 166
Здравейте. Ние не сме превеждал и не са искали да го правим. Кординаторите много ни помогнаха. За първия преглед не сме плащали нищо. Искаха спермограма да пуснем там и мисля, че беше около 100лв. Прегледа беше много обстоен около 1 час, преглеждаха всичките ни изследвания и ни снеха подробна анамнеза. Прибрахме се същия ден. След като беше готова спермограмата ни се обадиха с конкретен отговор за нашето лечение.
здравейте,
да попитам да си превеждаме ли изследванията и свидетелството за брак?мислим да ходим с рейс и от там с такси удачно ли е?на първия преглед ли заплащаме всичко?ако някой може да ми разкаже малко повече:blush:

# 167
момичета с мъжа ми прекарахме ковид имаме антитела,но на pcr не можаха да го хванат.После по ангителата разбрахме.искам да попитам само с антитела тест може ли да минем граница?

# 168
Ако сте били регистрирани като болни в системата и сте били в 14 дневна карантина пробвайте в сайта  https://www.his.bg/bg/dgc
Да си извадите сертификат за преболедували.
Но само с антитела не можете да мините границата.

Което е тъпо, защото сигурно 90%от населението вече го е изкарало, но ако признаят това какво ще стане с "хубавият " нов световен ред който наложиха Wink....

# 169
Здравейте  звъняха ми  от Мемориал  за Пид казаха,че искат разрешение  за размразяване  на 1 ембрион понеже  нямал достатъчно  клетки за биопсия. Може ли ако някой  е правил какъв е бил резултата.Благодаря  ви

# 170
Ако сте били регистрирани като болни в системата и сте били в 14 дневна карантина пробвайте в сайта  https://www.his.bg/bg/dgc
Да си извадите сертификат за преболедували.
Но само с антитела не можете да мините границата.

Което е тъпо, защото сигурно 90%от населението вече го е изкарало, но ако признаят това какво ще стане с "хубавият " нов световен ред който наложиха Wink....
не сме,защото имахме по 3 отрицателни pcr,чудно!смотана работа,както винаги не стига,че всичко е зорно!тъпаци...sry за хейта мерси Hug

# 171
Здравейте, какви трябва да са стойностите на естрадиола и прогестерона при започване на подготовка за ЗЕТ? Правих ЗЕТ на предишния цикъл, който завърши с БХ. Днес ми е втори ден от М и съм с прогестерон 1.78 ng/ml и естроген 58 ng/L. Струват ми се високи, но не знам дали са реални предвид че бях на конски дози прогестерон до преди седмица и на естрофем последните 3 седмици.

# 172
Здравейте, дами!
Може ли информация блокиращата инжекция при дълъг протокол има ли значение на кой ден се бие?

# 173
Здравейте, дами!
Може ли информация блокиращата инжекция при дълъг протокол има ли значение на кой ден се бие?

За приема на всяко лекарство координаторите ще ви изпратят информация в същия ден. Всичко има значение, понякога и с половин час е от значение.
Все пак имайте едно на ум, че ако обичайно ви изпращат информация в 18ч, а до 18:30 нямате такава, звъннете им, случва се понякога да изпуснат неволно някого.

# 174
Просто навсякъде пише, че се бие около 20ден от цикъла. А на мен ми казаха, когато ми в удобно ( в случая 7 ден от цикъла) и след около 30 дена започване на стимулация.

# 175
пак съм аз извинявам се ако ви натоварвам.къде отсядате за бахчеджи наблизо?може ли имена на хотели с паркинг,защото ще сме за първи преглед?

# 176
Ние в МИМ хотел. Спира се пред хотела. Ние всеки път отсядаме там.
Над него е Семсан хотел. Една вечер сме били там, но преди Ковид ерата 😉  МИМ хотел ни спечели със закуската.

# 177
момичета от пловдив,къде си отменяте пари в лири?

# 178
В Tavex на Джумаята.

# 179
Здравейте DejaE,

Трисеквенсът ми е изписан от лекар. Не бих пила на своя глава  някакъв медикамент.
Този месец ФСХ даже беше под 20, имах 1 Ф х 5 мм на втори ден и пак съм на Трисеквенс с надеждата да извадим още 1 Я. 

Нигма, може би да питаш да ти включат хормон на растежа щом не се появяват по-големи фоликули?

Климен и Трисеквенс са горе-долу еднакви, едното е друфазен, другото - трифазен медикамент, но турците си обичат Климен (беше Циклопрогинова) и имат повече опит с него.

Дано, дано се получат нещата на всички 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

[/b]
Здравей Нигма
Аз направих тази процедура през ноември 2020 г. Преди нея нямах фоликули и ФСХто ми беше станало 48. След нея спадна до 17, тръгнаха по 1-2 фоликула и успях да замразя 3 ембриона. Ще стана на 48 год след 2 месеца. АМХ се качи от 0.01 на 0.04, но то е само цифра и не значи кое знае колко; при мен е толкова зле от 2016 год.

Ти на колко си години и колко време си била с такова високо ФСХ?
Взимаш ли някаква ХЗТ за да помогнеш на възстановяването на организма?

PS Ембрионите ги направих след като включих терапия с Трисеквенс защото не можах да пътувам 3 месеца след процедурата и ФСХто ми пак тръгна нагоре и стигна 42, а фоликулите свършиха и след като започнах Трисеквенс някак си влязоха в релси нещата. ФСХто ми този месец беше 14.

Здравей, Optimist73,

Може ли да обясниш повече за тази терапия с Трисеквенс - предписана ли ти е и как го вземаш?
Моето ФСХ от около година е все високо - стигна до 34 преди 8 месеца, а днес на 4ти ден е 16.6.На всичко отгоре за първи път на трети ден не успяха да видят фоликули, дори и завдържани, а естрадиола ми беше 134 - изобщо пълна бъркотия.Ако Трисеквенс е спомогнал за нормализиране на хормоните и стимулирането на фоликули при теб бих го изпробвала.

Общи условия

Активация на акаунт