Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 254
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Борбени момичета макар и не много по темата се включвам с питане. Имам нужда от лекарство, което се произвежда в Турция. Дайте жокер дали може да се поръча от БГ или някоя от вас да ми го донесе от Истанбул. Ще платя веднага стойността му. Благодаря предварително и ви желая от сърце всяка една от вас да гушне рано или късно своето пухкаво вързопче.
П.С. Преди 7 години по същото време и аз тръгнах от този сайт и тази тема към сбъдване на своята мечта за собствено дете. Благодарение на истанбулските лекари вече имам две деца. Преди това в БГ ми казаха, че само с донор евентуално нещата ще се случат. Затова ви казвам да не губите вяра и вървете смело към сбъдване на мечтата ви.

# 211
Здравейте, момичета!
Пожелавам на всички успех и искам да попитам дамите от Пловдив които са успели в Турция къде (при кой доктор )се следят след това

# 212
Здравейте, момичета!
Пожелавам на всички успех и искам да попитам дамите от Пловдив които са успели в Турция къде (при кой доктор )се следят след това
Аз не съм от Пловдив, но се следих и родих в Пловдив при др Борислав Иванов преглежда в Медицински център 1 а изражда в Селена. Уникален лекар и човек
Успех!!!

# 213
Аз също се следих и родих в Селена при Борислав Иванов.

# 214
Здравейте момичета, радвам се, че има това място, в което споделяме опита и си помагаме. Желая успех на всички!
Аз съм на 43 г. И имам 3 опита в БГ към фонда, 2 трансфера, от които 1 замразен и за съжаление без бременност до сега. След четене на мнения и последната препоръка на доктора ми да пробвам с донорска яйцеклетка, решихме да пробваме в Турция. Още се колебая коя болница да избера. Клоня към Аджибадем след разговор с техен консултант, но не мога да пренебрегна, че  повечето мнения във форумите, касаят опити в Бахчеджи.
Ще ми е от полза, ако споделите впечатления за двете болници.
Имам Хашимото, но се чувствам добре и нямам оплаквания. Не знам каква точно е причината да не мога да забременея. Лекарската тук все ми повтаря, че на тази възраст качеството на яйцеклетките не е добро, което разбирам, но не мисля че това не ме отчайва. При кандидатстване за последния опит (август миналата година) имах висок антимюлеров хормон над 4. Има известен мъжки фактор, но не знам точните показатели, защото се доверява на лекаря и се опитвам да не чета и се тормозя допълнително. Според нея не това е причината, защото избирали най-добрите сперматозоиди от милиони. Та констатацията след последния опит към фонда беше да пробвам с донорска яйцеклетка, т. К. Няма ясна причина за неуспеха, за което с мъжа ми не сме съгласни засега.
Мисля да пробвам и в Турция възможно по-скоро. Споделете мнение за болниците, в които сте и по-специално за Аджибадем и Бахчеджи.
Благодаря 😊

# 215
Здравейте момичета, радвам се, че има това място, в което споделяме опита и си помагаме. Желая успех на всички!
Аз съм на 43 г. И имам 3 опита в БГ към фонда, 2 трансфера, от които 1 замразен и за съжаление без бременност до сега. След четене на мнения и последната препоръка на доктора ми да пробвам с донорска яйцеклетка, решихме да пробваме в Турция. Още се колебая коя болница да избера. Клоня към Аджибадем след разговор с техен консултант, но не мога да пренебрегна, че  повечето мнения във форумите, касаят опити в Бахчеджи.
Имам Хашимото, но се чувствам добре и нямам оплаквания. Не знам каква точно е причината да не мога да забременея. Лекарската тук все ми повтаря, че на тази възраст качеството на яйцеклетките не е добро, което разбирам, но не мисля че това не ме отчайва. При кандидатстване за последния опит (август миналата година) имах висок антимюлеров хормон над 4. Има известен мъжки фактор, но не знам точните показатели, защото се доверява на лекаря и се опитвам да не чета и се тормозя допълнително. Според нея не това е причината, защото избирали най-добрите сперматозоиди от милиони. Та констатацията след последния опит към фонда беше да пробвам с донорска яйцеклетка, т. К. Няма ясна причина за неуспеха, за което с мъжа ми не сме съгласни засега.
Мисля да пробвам и в Турция възможно по-скоро. Споделете мнение за болниците, в които сте и по-специално за Аджибадем и Бахчеджи.
Благодаря 😊
Аз имам опит от Мемориал …
Но се водих неизяснен стерилитет - лоши яйцеклетки - при мен имаше генетично увредени ембриони. Ако направите ПИД , това ще покаже какво е качеството на ембрионите.
Отделно може да изключиш млечни и глутен, заради Хашимото. Ако имаш повече кг / инсулинова резистентност - види до лоши яйцеклетки. В Мемориал ми изписаха метформин , иначе диета и свалянето на кг помага. ВитД - ако е нисък лошо качество пак .. Виж си и други витамини.  И ТСХ и др. хормони най-вероятно си ги следиш. За мъжкият фактор не мога да коментирам - нямам опит.
Вярвам, че в Турция ще имате успех !

# 216
Определено, не мисля че сте за донорска яйцеклетка... Познавам няколко момичета успели на 43 в Бахчеджи... Има успели и в АБ... А и с това АМХ... Категорично...
Не смея да давам съвети къде, минала съм и през двете, но съм по-голяма...
Всяка има предимства и недостатъци...
Основна разлика при двете е, че в Бахчеджи ви следи лекарят ви, а в АБ сте при различни лекари, под шапката на проф Тираш... В Бахчеджи, правят по-малко неща, като вливки, иновации, Зарзио, които прилагат в АБ.... Но, аз имах по-добър резултат, като бройка ембриони и резултат чхг в Бахчеджи... В Бахчеджи става по-бързо, във времето...

Да се включат и други...

# 217
В Бахчеджи ще Ви дават комбинация от Гонал/Мерионал/Фостимон. Това, че има един лекуващ лекар за мен е минус защото става неприятно като той излезе в отпуска.

В АБ, освен с Гонал/Мерионал/Фостимон работят и с хормон на растежа, правят ПРП и процедури със стволови клетки. Те специализират в жени с НЯР/ИЯР и по-напреднала възраст. Според мен АБ е много по-напреднала в тази област.

Моят личен опит е, че отидох на 45 год в Бахчеджи с АМХ 0.1 и д-р Карлъкая ми каза да не си губя времето, та ревах и чу се молих да ме вземе за пациентка. Направи една стимулация с Гонал/ Мерионал, от която имах 1 Я и 1 ембрион, който спря да се развива на 5ти ден.

След това станах пациентка на АБ, където правих ПРП на 46 год, направих 3 ембриона и неуспешен трансфер. След това направих стволови клетки на 47 год и още 3 ембриона, но се оказа, че имам уреаплазма, която пречи на имплантацията (и която вече излекувах) и се надявам някой от тези ембриони да е моето бебче.
В моя случай, възможностите на Бахчеджи се изчерпаха със стандартните стимулации.

На 43, с АМХ 4 и лек мъжки фактор имаш съвсем реални шансове за успех. Желая ти го от сърце 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Благодаря 😊

# 218
Моя съвет е да отидеш на преглед и на трите места ( не изключвай и Мемориал). Прегледа на няколко места не ти коства много. Току виж неизяснения стерилитет се окаже, че има конкретна причина, която е била пропусната тук. След прегледа по-ясно ще го усетиш кое е твоето място.

# 219
Здравейте, момичета! И аз се записвам в тази тема! След четирите опита по фонда в България и то последния го прекъсвам, защото просто виждам, че тук сме опитни зайчета...решихме да се насочим към Турция. Аз и мъжът ми сме на 38г. , аз съм с прекъснати тръби, голяма аденомиоза на задната стена на матката (всички лекари тук казват, че това е проблема ми), всички хормони в ред и без други проблеми, при мъжа също ок са нещата (поне така казват тук). От седмица сме взели това решение и трескаво чета темите назад, свързах се с две момичета, които ми помагат с инфо( за което им благодаря много) , а онзи ден се свързах с Бирсен  от АБ. След като им изпратих нещата ни ни върнаха в рамките на ден тяхното мнение и евентуален план за действие. Бахджези съм ги изключила но чета много за Мемориал и ми се иска да получа повече инфо. Днес ще се свържа с някой от посредниците и да видим какво ще кажат. Ще реша межди Мемориал и АБ. Пожелавам успех на всяка от нас и само хубави новини да носи идващата есен!

# 220
Благодаря ви, момичета. Дадохте ми насока и ще действам още следващия месец да започна.
Ще следя и се включвам, защото е много полезно споделянето на личния опит.
Вяра и успех!

# 221
Момичета, имам изследване от имунолози в България.Препоръчват ми вливка с Октагам 7 дни преди ЕТ.
Има ли някой на когото е правена в Турция , кога и с какъв препарат?

# 222
Здравейте момичета някой може ли да се запише с успех в Мемориал  последно време

# 223
Здравейте момичета някой може ли да се запише с успех в Мемориал  последно време
Да.

# 224
здравей,да но вървят месец напред прегледите,поне на нас тогава ни дадоха час..така че пиши смело..

Общи условия

Активация на акаунт