Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 330
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
По този същата улица има и един рибен ресторант, много е добър. През цялото време ядяхме от него, има супи, салати, десерти и риба.

# 376
По този същата улица има и един рибен ресторант, много е добър. През цялото време ядяхме от него, има супи, салати, десерти и риба.
Дааа, рибния ресторант е супер.

# 377
Сещате ли се как се казва рибния или ако можете да ми го обясните Simple Smile

# 378
Сещате ли се как се казва рибния или ако можете да ми го обясните Simple Smile
BALIKLAR

# 379
Мем в Темпо не ми допадна особено, но зависи за какво сте. Закуската калпава, хигиената посредствена, на едни баири е, дето колите не спират докато не го изкачат. Шумно и без паркинг, но това с паркинга май е стандартно за повечето бюджетни хотели. За 1-2 дена локацията няма такова значение. Когато е за стимулация  за 2+ седмици, според мен е по-добре, да сте по-близко до Таксим и от там да можете да се разходите в историческата част на Истанбул. Също и транспорта е добре уреден. Около Темпо за мен няма много какво да се прави.

# 380
Мем в Темпо не ми допадна особено, но зависи за какво сте. Закуската калпава, хигиената посредствена, на едни баири е, дето колите не спират докато не го изкачат. Шумно и без паркинг, но това с паркинга май е стандартно за повечето бюджетни хотели. За 1-2 дена локацията няма такова значение. Когато е за стимулация  за 2+ седмици, според мен е по-добре, да сте по-близко до Таксим и от там да можете да се разходите в историческата част на Истанбул. Също и транспорта е добре уреден. Около Темпо за мен няма много какво да се прави.
напълно съгласна с всичко съм!Единствено по-големи стаи и е близо пеша до болницата.Вече го казвам след като бях и аз.Моля да препоръчате хотел за по-дълъг престой.

# 381
За по- дълъг престой наемете апартамент през ербиенби.

# 382
  • София
Здравейте, Дами
Аз избрах бюджетен вариант за нощувки.
30 лв. със закуска( която не става....бял хляб, зеленчуци, яйца, маслини). Има кафе, чай, кексчета и сладки през деня на мини бар, за свободна консумация.  Предпочитам за разликата от 30-40 лв да ги включвам към бюджет дрехи, да хапвам в най-добрите ресторанти, сладкарници.  Намира се в квартал Таксим. Избрах локация точно срещу полицейското управление. Постоянно има на входа цивилни с узита, коли, което го прави тихо и сигурно. На 30 турски лири е такси до Бахчечи, пеша 45 минути до час. Има перфектен интернет, добър английски на рецепция,, опция да използваш безплатно пералното. Чисто е. Наоколо има маникюр, фризиор, оживени улици с много ресторанти и ентъртеймънт, за разлика от районите на болниците. Казва се Little Ganj Suites. Номер за директна резервация, не през букинг >> + 90 552 371 49 00

Поздрави,
Silvercat

# 383
В момента закуската в Темпо е такава заради Ковид, иначе по-обилна и хубава закуска не съм виждала в града, а съм била и в други хотели. Транспорта до центъра е съвсем удобен. Но зависи за какво сте отишли. Ние седяхме първия път 3 седмици, втория път 2 седмици и после сме ходили многократно по 4-5 дни. Обиколихме Истанбул, дори ходихме до островите и през седмицата сме и работили. Така, че е въпрос на организация. Супер ни харесва квартала. Има магазини и много места за хранене.

# 384
Момичета, тези от вас които са в Асжибадем Маслак, кои хотели ви препоръчват кординаторите?Става дума за приличен, чист хотел!

# 385
Здравейте! Моля тези, които са правили прп в Асибадем да споделят как е след процедурата, има ли ефект, как са се повлияли.

# 386
Здравейте! Моля тези, които са правили прп в Асибадем да споделят как е след процедурата, има ли ефект, как са се повлияли.

И аз се интересувам от ПРП в Аджибадем Маслак и , препоръчани хотели в района от координаторите!

# 387
Аз пак да кажа, че в района на Маслак няма много хотели и със сигурност няма евтини.
На координаторите си казвате бюджета и те ви препоръчват хотел според него.
Понеже има организиран транспорт от болницата, хората отсядат където им харесва и позволява бюджета.

За ПРПто - има жени с бебета след него и такива, на които не е помогнало особено. Едно от тези неща, които е разковничето за някои, за други…. загубени пари и време.
Аз го направих на 46 год и започнах пак да правя Ф и ембриони след него, така че при мен свърши работа. Но при други не, за съжаление.

# 388
Момичета, записвам се и аз в темата. Моята история е сложна от към предходни аборти, но до сега нямам никакъв опит с инвитро процедурите. Директно съм се насочила към Турция.
Опитвам се да си запиша прегледи/ консултации в 2 или 3 болници и така да реша къде да започнем процедура, обаче с Мемориал до сега удрям на пълна греда. Повече от седмица се опитвам да се свържа с тях с нулев успех. Писах в онлайн формата им, звъня им на кол центъра, писах във вайбър на контактите, посочени в началото на темата, като контакти с координаторите им за български пациенти, звънях и на тези номера. До този момент нищо - никаква реакция и не съм успяла дори да се свържа.
Да не би да има някаква промяна данните им за контакт или е някакъв проблем в самата болница.
Вие тези дни успявате ли да се свържете с тях? Също така как направихте първия си контакт с тях?
Благодаря ви предварително

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 15:39 от Desii_123

# 389
Desii_123- август, когато избирах клиника се свързах с Шефкие на 0090 549 314 69 67. След няколко часа ми отговори, а на другия ден ми прати мейл. Ако искаш мога да ти го препратя да видиш какво искат н началото. Аз се насочих към Аджибаден и на следващ цикъл, живот и здраве отивам за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт