Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 333
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Освен проф.Търаш, някой знае ли друг лекар, който прави терапия със стволови клетки?

# 361
Въпросче относно как процедират от Мемориал - отиваме на първи ден от цикъл и ще сме там около две седмици. Всеки ден ли ще ни викат до клиниката или през ден/няколко дена?

# 362
Ние отидохме на втори ден от цикъла, отначало прегледите бяха през два дена, после през ден. Пункцията беше преди 14-я ден, но не помня на кой точно ден. Друго момиче с проблем с щитовидната я викаха много по-често, за да следят хормоните.

# 363
Здравейте, момичета!
Предстои ми първи опит ин витро в Истанбул.  На преглед ще бъда на 2ри ден от цикъла, което по това, което съм чела означава къс протокол. Питането ми е вие как процедирате с резервирането на апартамент/хотел, резервирате след прегледа, когато лекаря ви прегледа и потвърди, че започва стимулация или преди него.
Имали ли сте случаи, когато си резервирате място,  а лекаря отлага стимулацията, защото нещо не е както трябва?

# 364
А, аз имам друг въпрос относно към коя клиника според вас е по-добре да се насочим, предвид това, че аз съм с АМХ 0.3 , мъжът ми е с азоспермия 6% по Крюгер. На по 33 г сме. Имаме 4 инвитро опита в България без никаква имплантация. Всякакви изследвания сме направили+хистероскопия и уж са наред, но от 4 години правим опити и само отрицателни резултати и липса на имплантация. Никога не съм имала бременност. Много съм отчаяна вече.
Та някой има ли наблюдения коя клиника би се занимавала със случай като нашия?

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 02:32 от sisi88

# 365
Здравейте, момичета!
Предстои ми първи опит ин витро в Истанбул.  На преглед ще бъда на 2ри ден от цикъла, което по това, което съм чела означава къс протокол. Питането ми е вие как процедирате с резервирането на апартамент/хотел, резервирате след прегледа, когато лекаря ви прегледа и потвърди, че започва стимулация или преди него.
Имали ли сте случаи, когато си резервирате място,  а лекаря отлага стимулацията, защото нещо не е както трябва?
Аз си резервирах за 2-3 дни в ЕЛМ хотел и си плащах за следващите дни . Преди все имаше места , около техни празници може да е пълен . Проблем ми беше , че не можех да отворя booking  през техният интернет , а те ми дадоха веднъж по-скъпа цена . После се пазарих и така ... Може и през техният сайт да регистрирате. От към главният път са по-големи стаите с кухн. бокс. Уж къс протокол - но аз съм откарвала 2 седмици там ,заради забавяне на растежа на фоликулите. При всеки  е различно все пак .
Sisi88  - може да са лоши яйцеклетките/ембрионите ... но не се знае . Аз съм доволна от Мемориал - препоръчвам тях . Аз бях с АМХ 1  и на 5-ти ден по 2-3 ембриона , от които след ПИД оставаше 1 там и в БГ.Аз успях от първи опит в Мемориал.  Или най- добре консултация поне с 2 клиники и да видите кой подход ви вдъхва доверие. В Мемориал и БГ едно и също правиха в моят случай - само в Мемориал проследяването беше доста по-добро от това в  Надежда .

# 366
А, аз имам друг въпрос относно към коя клиника според вас е по-добре да се насочим, предвид това, че аз съм с АМХ 0.3 , мъжът ми е с азоспермия 6% по Крюгер. На по 33 г сме. Имаме 4 инвитро опита в България без никаква имплантация. Всякакви изследвания сме направили+хистероскопия и уж са наред, но от 4 години правим опити и само отрицателни резултати и липса на имплантация. Никога не съм имала бременност. Много съм отчаяна вече.
Как така азооспермия, пък 6% по Крюгер? При азооспермия няма сперматозоиди в еякулата, за да се направи морфология. Иначе ние с азооспермия успяхме в Мемориал.

# 367
Как така азооспермия, пък 6% по Крюгер? При азооспермия няма сперматозоиди в еякулата, за да се направи морфология. Иначе ние с азооспермия успяхме в Мемориал.

Здравей,
Упс грешка от моя страна(Извинявам се!)- пише Астенотератозоспермия (по крюгер 4% от Турската и 6% от Българската). Заключението е, че има намалена оплодителна способност.
А при мен-същото...в началото на годината АМХ беше 1, а сега 6 месеца по-късно 0.3 Пускала съм в 2 лаборатории, в които и преди пусках.

# 368

Здравей,
Упс грешка от моя страна(Извинявам се!)- пише Астенотератозоспермия (по крюгер 4% от Турската и 6% от Българската). Заключението е, че има намалена оплодителна способност.
А при мен-същото...в началото на годината АМХ беше 1, а сега 6 месеца по-късно 0.3 Пускала съм в 2 лаборатории, в които и преди пусках.
[/quote]
Аз вдигнах витД над 30 и АМХ стана от 1 на 1.3 . Но една жена ми каза, че уж е в рамките на статистически грешки/вариации в изследването. В крайна сметка АМХ не е важно, а антралните фоликули. Има успели жени само с по 1-2 яйцеклетки. Все пак пий витамини - прочети за добавките.

# 369
Хотел резервирах през букинг за два дни с опция за канселиране и в последния момент. Цикъла ми беше нередовен и наистина веднъж отмених резервацията и направих нова.
После след първия  преглед в хотела се разбрахме да плащам ден за ден и то на по-изгодна цена от букинг.
Другото което направих, избрах хотел до Таксим, не до Мемориал. На преглед в клиниката се ходи не всеки ден, а в центъра ми хареса много за разходки, хапване и т.н. Имахме кола, но пеша за около 40 мин стигах до клиниката.

# 370
Здравей!
Накратко: АМХ 0.25, 1% по Крюгер; ФСХ до 16, аз на 31г.
Протокол с Климара от предходния месец, 2 зрели яйцеклетки, една под въпрос, 2 бластоциста на 5ти ден, трансфер на единия, системно недоспиване от 4 месеца 😁
Ние успяхме в Мемориал Simple Smile
Желая ти успех!

# 371
момичета ,аз съм в темпо хотел ако има някой да пише ; )

# 372
момичета ,аз съм в темпо хотел ако има някой да пише ; )

Мнение може ли за хотела!? Цена?

# 373
140 лв две нощувки,но чрез координатор.Стаите са просторни ,но нямат тераси.Хотелът е на много шумно място,чува се много и отвън и от стаите наоколо.Закуската е доста зле.Уж има паркинг,но няма.Казват ви,че наоколо може да паркирате без да ви вдигнат колата,но няма места.По принцип засега единственият плюс е големите стаи.
Не съм се разкарвала не мога да преценя наоколо,как е.струва ми се лудница,но до там. : )то в Истанбул май навсякъде е така,има wifi.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 10:10 от Lili222

# 374
Улицата над темпо е пълна със сладкарници и заведения за бързо хранене. Има и хранителен магазин. Малко супермаркетите А101, ако не се лъжа. Има и няколко магазина за дрехи. Стават за убиване на време. Не бъдете като мен, излезте малко да се разходите 😀

Общи условия

Активация на акаунт