Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 084
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
В Мемориал са с особено мнение за българските спермограми и държат да си направят тяхна. Моята излезе сходна с тези, които съм пускал в България в Майчин дом и Адела. Ню лайф и Селена не са често спомемавани за спермограми. (само като инфо)

# 706
  • София
Момичета, ЦС в Екомар, въобще не ме болеше, въпреки че предполагам е различно при всички, казаха да не ходя до тоалетна по малка нужда преди процедурата.
И едно мнение за хотел в близост до Мемориал (на самия Таксим се намира, топ местоположение ако ще и обикаляте) Хотел Фарос Таксим, за тези с кола също е идеално, защото има паркинг на 3 нива точно срещу хотела срещу 45 турсли лири за 24. А хотелът е на около 4км може би от Мемориал.

# 707
Здравейте. Другата седмица, живот и здраве, ще заминаваме за Турция на стимулация и ин витро. Въпросът ми е вие как процедирате с болничните?

# 708
Аз за пункцията взех две седмици болничен от личната. Стигнаха ми на косъм. За стимулацията и инвитрото пуснах отпуска 10 дни, като ги предупредих, че може да се проточи, както и стана. Но ми писаха малко почивни ( на смени работя) и така станаха нещата. До последно на работа не бях съобщила, че е за инвитро. Излъгах, че е лечение на ендометриоза на яйчниците в Турция, щото там са ми предложили щадящо за моята възраст лечение. Като се прибрах им казах, че са ми предложили инвитро и съм приела, и така... При мен е смотана работата, не влизат много в положение... До ден днешен ме тормозят за болничните от лкк... Вече съм влизам в 13г.с. Работя само с жени, всички са майки...

Здравейте. Другата седмица, живот и здраве, ще заминаваме за Турция на стимулация и ин витро. Въпросът ми е вие как процедирате с болничните?

# 709
Проверете назад по темите , имате право на болничен след процедурата с Лкк. Но за Зет не е точно така.

# 710
И аз бих Ви посъветвала да не бързате да казвате къде отивате и какво ще правите… поне от моя опит съдя ,уж шефката ми беше майка на две деца!?! Последва голям тормоз ,но вече зависи си от вашите работодатели 🙂 Успех 🍀

# 711
Мен директно ме уволниха...

# 712
И мен след втория неуспешен опит.

# 713
Здравейте, момичета. Да попитам при вас имало ли е голямо разминаване в резултатите от спермограма правена в България и в Турция. Ние имаме няколко правени в Ню лайф и Селена ( правена на 24.09.21) и една в Мемориал от миналата седмица. И има голяма разлика. За морфологията и подвижността разбирам- различни технологии и методи, но при нас се получи голямо разминаване и в концентрацията и общият брой. Почти 2,5 пъти са по-ниски стойностите в Турция. Дали е възможно толкова бързо да се влошат нещата. За всички изследвания в България винаги там сме имали много добри показатели.
здравей ,пиша ти от личен опит..не ти препоръчвам селена и ню лайф всичко ни излезна топ и така загубихме 2.5год,а в турция в мемориал,бахчеджи истината излезна наяве и се видя,че не е неизяснен стерилитет,а тежък мъжки фактор.Според мен затова може да им вярваш.След това пуснахме в Кирм в пловдив плевенската и резултата се потвърди.
Момичета може ли да ви попитам,но честно,как минава пункцията?После има ли болки?За какво да съм подготвена?Правят клизма ли?Thinking как минава цялата процедура?Всякакви съвети ще са ми от полза. Heart

# 714
В Аджибадем Маслак,Надежда и Щерев спермограмите бяха почти еднакви.

# 715
Здравейте, момичета. Да попитам при вас имало ли е голямо разминаване в резултатите от спермограма правена в България и в Турция. Ние имаме няколко правени в Ню лайф и Селена ( правена на 24.09.21) и една в Мемориал от миналата седмица. И има голяма разлика. За морфологията и подвижността разбирам- различни технологии и методи, но при нас се получи голямо разминаване и в концентрацията и общият брой. Почти 2,5 пъти са по-ниски стойностите в Турция. Дали е възможно толкова бързо да се влошат нещата. За всички изследвания в България винаги там сме имали много добри показатели.
здравей ,пиша ти от личен опит..не ти препоръчвам селена и ню лайф всичко ни излезна топ и така загубихме 2.5год,а в турция в мемориал,бахчеджи истината излезна наяве и се видя,че не е неизяснен стерилитет,а тежък мъжки фактор.Според мен затова може да им вярваш.След това пуснахме в Кирм в пловдив плевенската и резултата се потвърди.
Момичета може ли да ви попитам,но честно,как минава пункцията?После има ли болки?За какво да съм подготвена?Правят клизма ли?Thinking как минава цялата процедура?Всякакви съвети ще са ми от полза. Heart

По време на самата пункция няма да усетиш нищо. Не се прави клизма. 2 часа по-късно ще хапнеш и ще си отидеш в хотела. Ще искат да си почиваш в този ден.
Може да има слабо кървене.
Ако не са много стимулирани яйчниците може въобще да нямаш болки, аз имах лек дискомфорт в деня само. Ако извадят много яйцеклетки ще усещаш като бодежи. Ще ти дадат болкоуспокояващи. Най-вероятно страховете ти и очакванията ти са в пъти по-големи от това, което ще изпиташ.

# 716
Моята пункция мина толкова леко, че 30 минути след това бях пушка и си пътувахме обратно за БГ. Имах само лек дискомфорт 2 дни и след това бях топ Simple Smile Извадиха 9 фоликула от едничкия ми яйчник 😁 Посъветваха ме да изпия едно голямо хубаво кафенце и повечко вода за да изчистя по-бързо упойката. Успех 🍀

# 717
Ами ние като изключим резултатите от Ню лайф сме си с тежък мъжки фактор-лоша морфология под 2%. Там изненада няма. Просто се учудих на концентрацията и общият брой тъй като и в трите клиники в Бълтария се движеха между 40 и 50 милиона концентрация. И сега изведнъж 13 милиона.

# 718
В коя седмица ви казаха да спрете Лутинус и Прогестан? На мен 10-та. Това ще рече точно като станат 10 г.с. предполагам? При първата ми бременност до 12 г.с. и се чудя защо сега по-рано. Не че ми се боде и слагат вагинални хапове. Sweat Smile

# 719
Момичета, аз имам аденомиоза на задната стена на матката и проф. Тараш от Аджибаден Маслак ми каза, че единствения начин е или операция или да ме вкарат в изкуствена менопауза за три месеца, за да я подтиснат. Аз бях готова на операция но всеки, а и доктора и мъжът ми казаха, че с лекарства е много по-щадящо. Някой да са му спирали цикъла така? Знам, че нямам друг начин но ме е страх от предстоящите промени. Знам, че на момичетата с ендометриоза пак им спират цикъла, че и за 6м. даже. Ако някой е преминал през това, ще съм благодарна да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт