🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 497
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Не трябва ли нова тема?

# 721
  • Испания
Не трябва ли нова тема?

Трябва. Подготвям я.

# 722
Все ми се струва, че Марияна Попова я чака тежък сезон. Толкова хейт изля по продуцента, а и винаги се оплаква, колко е недооценена и неразбрана, та смятам, че още от следващия лайф, ще насъскат Фънки яко. Защото Хилда винаги е като на някакви весели хапчета, все позитивна, все добричка. Юлиян някак не може да бъде гадняр, но Фънки.... На нея какво й се падна за следващата седмица някой помни ли?

# 723
  • SF
От цялото представяне най-скучни ми бяха жените. Нито една не се превъплъти. Крисия е мъничка и я слушах като да чуя как едно дете може да се справи като големите си именити колежки  - Анелия, Алисия, Есил Дюран и Мариана Попова. Най-добре пя Есил, но тя е куку - микстура между Луна, Сашка Васева и себе си.  Приказва яко глупости, но не може да надмине Анелия по ораторски способности!
Мариана Попова трябва да бъде по-ведра и по-малко демонстративна. Зор ли беше снощи Плачков да й подари цветя, докато тя е на сцената? Никаква интимност нямаше в този жест,  а  показност на уважение. Все едно беше някакъв фен от публиката, който искаше да покаже признателността си.

# 724
Здравейте!

Попаднах на шоуто от изпълнението на Есил. Има ли къде да се видят изпълненията преди нея.

Следя коментарите и се чудя това Мише, което се споменава  онова Мише дето спечели първи сезон на Маскирания певец ли е? Тогава останах с впечатление, че е много харесвана от зрителите, а сега усещам изразен негативизъм по неин адрес.

Тъй като шоуто е за имитация смятам, че от тези изпълнения които видях на Краси най-добре му се получи образа. И пак от тези, които видях най-слабо за мен беше изпълнението на тази толкова възхвалявана и викоко оценявана Анелия. Мисля, че тя ще бъде бутана през целия сезон със завишени оценки от журито и уж зрителски вот, но не разбирам защо. С какво е заслужила това специално отношение?
Не съм гледала Крисия, но както и да се е представила смятам, че на нея й е най-трудно. На една сцена е с артисти и певици със стаж и своя фенска аудитория. Тук пеенето трябва да е пречупено през образа на друг човек. До сега тя е пяла със собствените си гласови данни, а сега трябва да имитира пеенето на друг човек. За мен е умно решение да участва, защото това за нея ще е голяма школа за сценично поведение, за уважението между колеги, от певиците ще научи нещо в своята област, от артистите ще се научи на артистично поведение. Пеейки като различни хора мъже, жени ще научи да владее гласа си, поведението си на сцена, ще изпробва различни визии и ще опознае себе си. Докато за всички останали това шоу е работа за Крисия е школа и когато се отпусне и ще се забавлява. На 17г на една сцена с утвърдени артисти и изпълнители в обстановка на конкуренция ще й трябва време да се отпусне, но за бъдещата й кариера това е много добър урок. А и смятам, че едно 17г момиче да се види като 40г жена е било доста странно и шокиращо и това със сигурност я е накарало да се почувства несигурна. Аз лично бих очаквала от Крисия добро представяне след 3-4 предавания когато ще е свикнала и понатрупала опит.

# 725
Анелия ще я бутат напред зрителите. Сборът на точките на жури и зрители на Есил е 60. Тези 16 Как се получиха ако участниците дават по 5 точки. 10 точки има и от менторите

# 726
Сега дочетох назад. Не само Дарко, а и Сано спомена жена си. За голямата любов каза "госпожата".

# 727
От цялото представяне най-скучни ми бяха жените. Нито една не се превъплъти. Крисия е мъничка и я слушах като да чуя как едно дете може да се справи като големите си именити колежки  - Анелия, Алисия, Есил Дюран и Мариана Попова. Най-добре пя Есил, но тя е куку - микстура между Луна, Сашка Васева и себе си.  Приказва яко глупости, но не може да надмине Анелия по ораторски способности!
Мариана Попова трябва да бъде по-ведра и по-малко демонстративна. Зор ли беше снощи Плачков да й подари цветя, докато тя е на сцената? Никаква интимност нямаше в този жест,  а  показност на уважение. Все едно беше някакъв фен от публиката, който искаше да покаже признателността си.

Ах как съм изпуснала този мил жест, доказващ за пореден път вечна им любов. Даже накрая на предаването се чудих, защо е взел букет, като така и не й го подари. Ще върна записа да го видя - много ми е важно да се успокоя, че двамата са все така влюбени. Че от притеснение не спах снощи Joy

# 728
  • Deutschland/HE
Не даваха ли по 8т участниците и от там 16т?
Не ме грабна този сезон, ще му дам шанс още най-много два пъти.

# 729
За цветята и Плачков си помислих дали не го е накарала тя? Никаква изненада нямаше от нейна страна.

# 730
Да речем, че снощи беше празника на влюбените и се е разнежил Плачков. Ако и другия път мята карамфили нещо не им е чиста работата.

# 731
  • София
Голям цирк беше това с букета. Все едно другите нямат близки хора, които да им се радват и да ги подкрепят. Да не е Лили Иванова в зала 1 все пак. Абсолютна показуха.

# 732
  • UK
Маги явно я е закъсал здравата за пари, щом се наложи да покани не една, а цели три поп-фолк певици да му вдигат рейтинга. Laughing Макар че като се замисли човек - кой друг ще седне да дава пари за смс-и.

За мен вчера оценките бяха така:
3 - Анелия. Орлин Павлов със счупено токче изигра образът далеч по-добре. Не ми стана ясно те клипa ли се опитваха да имитират, според мен изпълнението на Евровизия е много по-интересно.
4 - Мариана Попова. Мнооого беше фалшиво, тя от първия тон влезе грешно и ясно пролича как се стегна и притесни тази жена. Дано да се отпусне, доколкото си спомням вече е имитирала в Капките като гост и тогава не беше толкова зле.
5 - Крисия, много беше притеснена, много ниско пя, на места фалшиво, дано се отпусне по-нататък. Във визитката я бяха гримирали потресаващо, приличаше на годна циганка за женене. На нейното лице колкото по-естествен грим, толкова по-добре.
6 - Дарин. Приятен е за гледане и сравнително добре пее, но нещо не усетих особена имитация на Орлин.
7 - Алисия. Взимайки предвид, че пя и танцува, мисля, че се справи прилично. В тази песен нямаше толкова какво да се имитира.
8 - Моню. Прилична имитация на Дони, но Фики се справи по-добре миналата година, а Рафи направо няма надминаване с образа, който направи първия сезон.
9 - Краси. Кой да знае, че Краси може да пее. Simple Smile Другата седмица обаче ще се гаврят с него.
10 - Руслан, според мен му беше лесен този образ, доста обран и нединамичен, иначе го изизгра добре. Стори ми се, че му стана неудобно с глупостите след изпълнението.
11 - Есил, беше се постарала, мисля, че ще полага повече старание от останалите жени за образите.
12 - Сано, за изграждане на пълен образ. Вярно, че обърка текста и изтърва на едно място да влезе, но почти не се забеляза, добро откриване на вечерта и сезона.  

Направи ми впечатление, че с изключение на Есил, певиците бяха изключително притеснени и сковани. Алисия изглеждаше супер фокусирана върху текста и танца, до степен да изглежда дървена. Анелия имах чувството, че е пила нещо, даде ми Лора К. vibes. Laughing

--------------------------
Оценяването беше:
5 точки от участниците, точки от 3 до 12 от журито, точки на зрителите, умножени по 2 и накрая 10 точки от менторите. Смайлис, може ли да го напишеш в началото на новата тема, имам чувството, че ще продължим да се чудим и по-нататък. Laughing

# 733
  • SF
Ама те са известни и са с връзки. Могат да си подаряват букетите, докато са на сцената. Много е важно да се види!

# 734
Аз не слагам Есил в една група с Анелия и Алисия. Че пее чалга-неин избор да си изкарва прехраната. Но може да пее неща, които Анелия и Алисия не могат. Не съм запозната с репертоара на трите, но все нещо някъде съм чула.

Общи условия

Активация на акаунт