🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 485
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Есил изглежда дисциплинирана и може би ще се готви добре, дано не изпада в драми, би било неприятно. Алисия и Анелия за мен са дъно , под Мариана дори. Мариана и Дарин ще обират негативни коментари, въпреки че вероятно не винаги ще е заслужено. Крисия дано успее да овладее имитациите и духа на шоуто, млада е, дано не е поредното Мише. Би било жалко. После да си я дръпнат в Пайнер, подозирам че ще й дадат по една песен на Есил, Алисия и Анелия и е готова свежа кръв за Пайнера.

# 706
Хареса ми вечерта. За мен номер едно беше Сано, а от Крисия очаквах повече.
И на мен Сано ми хареса много, също и Руслан. Фънки оцени доста високо и според мен незаслужено Анелия и Алисия. Първата няма глас...беше ми неудобно да я гледам и слушам.

# 707
  • Испания
Ощетиха и Краси, и Дарин. Моню ми е много симпатичен, докара на места тембъра на Дони, но пя адски фалшиво.

И на мен Сано ми хареса много, също и Руслан. Фънки оцени доста високо и според мен незаслужено Анелия и Алисия. Първата няма глас...беше ми неудобно да я гледам и слушам.

Така е, но заради събутилника му Константин всички от поп фолка за него са изключителни изпълнители и имитатори.

# 708
На Сано задачата беше много по-трудна, отколкото на Есил Дюран, при нея само гримът беше новото. Казвам го във връзка с изказването на Етиен Леви, че давали своите точки за този, който е претърпял най-силна трансформация - за мен това беше Сано - той не е певец, имаше изпълнение с много движение и смяна на настроения и т.н. Есил нямаше да успее да се справи с неговата задача със сигурност. В нея не виждам никаква артистичност, а само глас и лигавене.
За мен победителят на вечерта трябваше да е Сано.

# 709
  • София
Руслан го забравих, а толкова да го харесвам. И снощи пя много хубаво, въпреки че като грим на Веско Маринов ми напомняше. Той има един страхотен концерт - любими руски песни, много добър.

# 710
В Братя Мангасарян си пееше Сано.Simple SmileХареса ми как се представи.
Есил е претенция,имаше някакви нейни мрънкания,че не е усетена и оценена(не помня точно)в Маскираният певец.Пее ,но ми напомня Петя Бу с тази мания за величие -за тяхната уникалност.
Краси беше фалшив на моменти,но пък все пак извади глас,аз и толкова не очаквах.Моньо-тоже.
Анелия е хубава и има глас,но няма интелигентността да вникне в един образ,да се постарае.
Алисия също има глас,но са преекспонирани и гласът и красотата ѝ.Аз не я виждам тази невиждана красота,съвсем обикновен киборг ми е.
Руслан го изпуснах,сега ще го преслушам. Simple Smile
Хилда е симпатична жена,но много лигава.Те вече я подиграват и Рачков и Вергов я гледа насмешливо понякога(дори и да е по сценарий е точно в десятката).

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 10:56 от Amber*

# 711
  • София
Вчера Есил много ме издразни, че 10 пъти повтори каква трудна задача си е избрала.

# 712
Руслан ми беше като Йосиф Кобзон с перуката. Алисия нямам идея как се справя в своя жанр, но в Маскираният певец според мен се представи много добре. Анелия е много интересен човек. Не може да каже едно цяло изречение, някак на средата спира и ако не ти стане неудобно и да го продължиш ти, някак увисва в нищото. Пеенето й на живо е доста компромисно. Не съм убедена дали наистина в предаването изпълненията им са на живо, но ще й е много трудно справянето със задачите. Аз честно казано освен към Марияна нямам негативно отношение към никой друг.

# 713
С удоволствие ще следя темата. Предаването също, защото съм вкъщи с бебе и обикновено си превъртам предавания и филми, докато се занимавам с бебето или домакинстването.
Мъжете ще са интересни, за жените не съм убедена.
Чалгаджийките са поканени за рейтинг на предаването.

# 714
  • Sofia, Bulgaria
Защо е нужно да има 3 фолкаджийки? А представянето на Анелия като последен таен участник беше толкова хвалебствено, че аз реших че минимум Лили Иванова ще излезе, а то.......Stuck Out TongueStuck Out Tongue
Есил Дюран заслужено беше на първо място, но аз от нея очаквам много по принцип.
Руслан също беше страхотен, както и Сано. Другите по-посредствени ми се сториха, а Крисия и мен разочарова.
Дано се поучупят и правят шоу занапред.
Не разбрах как така публиката даде толкова висока оценка за Анелия (дано не продължат така да я бутат напред). Тя милата душа нямаше да изпее песента, която си е избрала, а и поведението и ми се стори някак неадекватно.

# 715
Сега го изгледах Руслан.Ами пее си човека като змей!Вергов-душица просълзи се..Предполагам от уникалният глас на Руслан,от носталгия по хубавите отминали времена,когато всичко беше по-просто.Нямаше вируси,имаше други ценности и човешките отношения бяха далеч по-истински.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 12:23 от Amber*

# 716
  • Испания
На Руслан му беше такава перуката, защото косата на Джани Моранди е такава, но в по-късен период. В по-ранните му години е по-зализана.

# 717
За мен изненадата на вечерта си беше Краси. Руслан и Сано много ми харесаха, Есил не ми е по вкуса, но добре пя, а на тая Анелия - единственото, което харесах беше , че няма много корекции като другите от нейното поприще.

# 718
  • Асеновград
Като за начало добре , беше ми интересно.
Крисия изобщо не ми хареса .                                                                                         
  Анелия се държа като бавноразвиваща не можа едно смислено изречение да каже....а претенция голяма.
Харесвам за сега Сано , Руслан , и Краси ( малко състарен ми се стори).
Питам се защо ни бяха толкова ,,фолкаджийки,, да гледаме?
Рачков както винаги ми идва в повече с лиготията му. Геро си го харесвам.

# 719
Очертава се забавен сезон и като гледам квотата на примадоните е сериозно попълнена. Озадачена съм от участието на Анелия, тя просто не е артистична и интересна. Не мисля, че ще извлече някакви позитиви от предоставянето си, освен още хора да разберат каква семпла личност е.
Мариана Попова, Есил Дюран и Руслан ще покажат зъбки със сигурност.
Другата седмица ще ги видим, сега всеки (без Мариана и Крисия) си бяха избрали що годе съобразена с данните им песен и ми допаднаха.
Сано се представи отлично.

Общи условия

Активация на акаунт