🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 493
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Наистина Маги е прекалил с чалгаджийките този сезон - една се търпи, ама цели три.

Аз се чудя на Анелия. Тя не може да пее, гласът и страшно изхабен. На участия винаги пее на плейбек, къде се натиска в шоу за имитации?
Според мен 10 участника са много, 8 си бяха ок, защо са увеличили бройката не знам. Можеше да мине спокойно без Анелия и Алисия.
По-скоро без Анелия и Мариана Попова можеше да мине шоуто.

# 691
"Подкрепи Моню " пише на екрана...неуважително ми звучи, той Симеон ли се казва? Дали сам е предпочел Моню?

Казва се Моню Монев.
Благодаря, не съм чувала това име, освен като съкратено на Симеон.
Друг е въпроса, че за мен си е Мазов все още 🙂

# 692
  • Пловдив
Анелия как ще преглътне Есил да е пред нея? Па и ако Алисия я задмине Satisfied

# 693
# 694
Анелия беше по-зле и от Мариана Попова

# 695
Анелия как ще преглътне Есил да е пред нея? Па и ако Алисия я задмине Satisfied
Алисия сякаш беше по-добре оценена и от тримата от журито.

# 696
Не съм гледала интервюта и не знам как се държат по принцип трите певачки.
Очаквам Анелия да дразни с надменност, но журито да я превъзнася. Мъка е да я слушам как говори с провлачен, небрежно-скъп маниер🙂
Едва дочаквам да довърши изречение. 

Есил очаквам да се сърди и да изисква и да обяснява, изглежда ми досадно многознайна.

Алисия , на фона на другите две " звизди " може да се окаже приятна, непретенциозна, не-досадна, особено, ако е достатъчно хитра да си мълчи повечко.

# 697
Така и не ми стана ясно как точно се изчисляват точките на зрителите и на участниците, събират ли се или отделно се добавят като се приравнят. Няма никаква прозрачност в сборуването

# 698
Есил ме изненада много приятно. Не се сещам за нейни песни, та не мога да преценя дали пее като себе си, както и за Алисия. Но Анелия съм слушала и определено пя като Анелия. Крисия ми заприлича по самочувствие на Поли Генова, но не се справи. Марияна не я харесвам по принцип. Саното беше много добре. Дарко и Краси ми бяха средна работа. Руслан пя добре, но перуката беше потресаваща. Моню според мен леко влезе пародия. Но като цяло ми беше интересно. А и са съкратили времето за лиготии на Рачков, което е плюс.

# 699
  • Бургас
Хареса ми вечерта. За мен номер едно беше Сано, а от Крисия очаквах повече.

# 700
Може би на Крисия не й се получи, защото й е за първи път, свикнала е да излиза на сцена и да си пее песни - нейни или чужди, но не и да имитира. Предполагам, че по-нататък като свикне ще й се получават образите.
Иначе най-ми харесва Руслан, Есил се справи, но не ме впечатли чак толкова. Не очаквах Анелия, предполагах Ивана, Камелия, но стана някак прекалено, не заради чалгата, а защото нямат силно излъчване, както при мъжете, те поне изпъкват с артистичност и певчески умения,  все едно гледам  няколко човека от типа на Луна.

# 701
  • Пловдив
Аз още не мога да се начудя как ще изберат Анелия? Та тя-дърво...ни артист, ни изпълнител, па камоли да влезе в образ. Просто цял сезон ще си я слушаме как грачи и т`ва е.... Даже и не вярвам да се постарае...щото не може да избяга от себе си. Виж за Алисия си мисля, че ще се справи.

# 702
Анелия ще я бутат напред зрителите. Сборът на точките на жури и зрители на Есил е 60. Тези 16 Как се получиха ако участниците дават по 5 точки. 10 точки има и от менторите

# 703
Крисия, самата тя очакваше повече от себе си май. Не е хубаво да се надценява човек. То хубаво, ясно е, че има глас, ама все пак.... И аз, като я гледам, някак я свързвам с Поли Генова. А Мариана с Нети, не знам защо.
Относно фолк певиците - и трите пеят хубаво. Алисия в Маскирания певец извади жесток глас. Анелия е най-нахакана, арогантна и с най-голямо самочувствие от всички, така че сигурно ще има драми, ако изведнъж "супер, ултра, мега изненадата" на предаването изпадне в долните позиции на класацията.
Мъжкия каст е ТОП - поздравления на Маги. Аз не мисля, че някой от участниците е в повече - всеки ще си покаже таланта и ще го видим кой колко пее, дали пее, дали може и да имитира и т.н. В предишните сезони имаше жестоки изненади, така че може и този път някой да ни изненада приятно

Само добавям - писна ми тази Бионсе да я пробутват все на мъже. Много тъпо. Ясно е, че нарочно го правят, ама вече започна да става банално. Как пък не се падна на Алисия примерно или на Анелия - да ги видим певачките как ще се справят. Какво ще му гледам на Краси, като Бионсе. Голям зор сеир да има.....

# 704
  • София
Според мен силен сезон се очертава. Халваджиян май са развързали кесията. Радвам се, че са върнали Рачков, без него не беше същото. Предобри с Анелия само.
Доволна съм от първото място на Есил. Личи си, че е завършила консерваторията. Тя неслучайно беше избрана за жури още мисля в първия сезон на Мюзик айдъл. Те и от предаването ни го напомниха. Ако си спомняте Кен ли Joy тя реагира с "Да не става въпрос за Without you?" Какви неща помня. Grinning
Сано е приятна изненада, както и Алисия. Не знаех, че Алисия пее по-добре от Анелия. Анелия малко като прекаляваща с цигарите ми звучи. Хареса ми и Краси как се представи, много добре си пее даже. Ще има смях с него.
Разочарование - Крисия, надскочи се или пък гласът й не е същия тембър. Моню с имитацията на Дони според мен беше много слаб.

Общи условия

Активация на акаунт