🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 682
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Брюксел / София
Фънки се събуди и сега ще я накове както си трябва.
Най-досадният и неприятен участник ще е Мариана.

# 511
Как без Плачков….

# 512
  • Испания
Как си кривят душите да я хвалят!

# 513
Мариана е за 3 ка ...

# 514
Абе Мариана дали днес по-рано не е купила букета и е инструктирала Плачков кога да излезе Joy

# 515
  • София
Офффф, толкова са ми антиптични Мариана и мъжа ѝ. Какъвто и образ да направи, не мога да я харесам.

# 516
  • Велико Търново
Аз друго се замислих. Магърдич как покани таз, при положение, че госпожата беше изсипала огън и жупел по Маскирания (беше набелязана да е под една от маските).
Не само. И по първия сезон на "Пътят на честта" също. А тогава продуцент беше Маги.

# 517
Цитат
Като се има предвид кой са взели Талантите- Епидемиолога, вече малко неща може да ни изненадат
Освен конкуренцията да е взела Мутафчийски Joy но по вероятно просто...Маги. Голяма изненада
JoyJoy

Харесвам и Моню и Мъйнов,но нещо не ми достигна, за да ги харесам.
Саното най ми хареса,но не съм слушала оригинала и не знам доколко е сполучлива имитацията му.
Другите ще ги пропусна.

# 518
  • Вестерос
Щом ще е жена само да не е Лора Караджова, няма да я изтрая

# 519
Много ми е интересно Фънки с кого ще се заяде в този сезон. Всеки път си има по една жертва - кой ли ще е сега?
Аз залагам на Дарин, не вярвам да се закача нито с Алисия, нито с Есил.

Аз залагам на Мариана. Мисля, че в даден момент ще я "ощети" с някоя 3-ка и ще стане "въргал" Grinning
Дано не е любимия ми Даринчо

# 520
  • тук, на мястото си
"Повей ветре" не е песен за всяка уста, но въпреки това Марияна Попова не беше много зле. Грима и беше много зле, ако  се бяха постарали наполовина колкото при Крисия може и да заприличаше на Паша.

# 521
Като споменаха Брадъра се сетих от кога не харесвам Мариана. Вергов много мил след всичката помия дето Мариана се опита да излее върху него. Казвам опита, защото само стана за смях с опитите си да го обиди. Joy

Дано Дарин не разочарова. С Орлин са много близки като типажи.

# 522
  • София
Фънки и Есил са си близки, нали са били заедно в Консерваторията. Едва ли с нея ще се заяжда.
Айде и следващия лигльо.

# 523
  • ВАРНА
Ръцете на Марияна от снимката са вдъхновени от Меркел.

# 524
Много ми е интересно Фънки с кого ще се заяде в този сезон. Всеки път си има по една жертва - кой ли ще е сега?
Аз залагам на Дарин, не вярвам да се закача нито с Алисия, нито с Есил.

Аз залагам на Мариана. Мисля, че в даден момент ще я "ощети" с някоя 3-ка и ще стане "въргал" Grinning
Дано не е любимия ми Даринчо
Може, хах. Аз лично не мога да понасям Дарин, но е факт, че има развити таланти в областта на танцуването и пеенето.

Общи условия

Активация на акаунт