Тренировки в домашни условия - 112

• 43 379
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Върхът си, Ани Simple Smile

Аз отчитам Съмър файн 3, ден 4
Сутринта една три км разходка с бебето в слинга и следобяд ще има още, до тук километри 7.500

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 16:42 от Дух (:

# 241
  • Перник
Фрейм, супер дупе! От бедрата ли искаш да свалиш?

Ани, перфектен корем и крака, както винаги! И перфектен тен!

# 242
  • Бургас/Пз
Нона, тази година единственото различно нещо, което правя е че от май месец пия Астаксантин. Такъв тен не съм има никога. Мажа се със олиото на Нюкс 30 фактор  https://aptekanove.bg/nuks-s-n-olio-za-pridobivane-na-ten-spf30-150ml.html, а сега вече и с едни масла с лилав морков, които се оказаха страхотни https://verdemivida.com/shop/royal-tanning-oil-biobaza/
Като цяло лесно правя тен, но тази година за първи път ми се получи толкова хубав

# 243
Ани каквото и да се каже за тялото ти ще бъде малко ,просто е ТОП! ❤️
Фрейм, супер дупе! От бедрата ли искаш да свалиш?

Ани, перфектен корем и крака, както винаги! И перфектен тен!
Може би малко да ги изчистя ,без драстично намаляване на обема ,най вече имам тлъстини на корема ,те ако могат да паднат ще е добре .....

# 244
  • Там където
Ох, искам краката и корема на Ани, дупето на Фрейм и горната част на Дез Simple Smile Тен - в другия живот.... Половината скандинавци могат да завидят на прозрачната ми кожа Simple Smile Пфу, язък дето съм от Балканите!
Почивайте активно момичета за красота!

# 245
Вие се стягате аз пълнея😁
Освен ходене и тук там някое упр друго не правя. Днес раздвижих с кратък пилатес. Не че съм се залежала но го няма оня стимул за тренировки.
Фриим за сваляне на бедрата защо не опиташ кръгови тренировки?Не е зад да правиш луди бройки, може вс упр да ти е с различно повторение, тежест?

# 246
  • В страната на мечтите
Ех, че сте лоши, всичко триете, не може да ви се порадва ( и да ви завиди) човек Heart Eyes

Биолоджи, то твоето пълнеене е най-хубавото Heart Както и преди казах, наслади се! Тренировките няма да избягат, ще им дойде пак времето Hug

Аз днес Съмъртайм 3, ден 75 - дупе и рамене 45мин амрап. Много ми хареса Grinning

# 247
  • Бургас/Пз
Аз днес Съмъртайм 3, ден 75 - дупе и рамене 45мин амрап. Много ми хареса Grinning
Точно нея спрях на 15тата минута. Много хард ми дойде. Тези упражнения по 3 минути са ми много кардио на мен Simple Smile

Върнах си една от преди две седмици за крака 45мин и се размазах Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 22:21 от ani_d

# 248
Нфб не я видях, но Ани е със страхотни крака, корем и тен.
За днес - 30 минути долна част с Анна, основно класически упражнения с ластик и малко плиометрия, която неочаквано за мен натовари квадрицепса.
https://youtu.be/6FCu_X_XqpQ

# 249
И аз само прекрасните крака и тен на Ани успях да видя Simple Smile

Продължавам само с маането на крака, но след само час сън ми дойде нанагорно днес туризма Simple Smile

Докато си стигна хотела ще ги закръгля на 30 хил.

Ето на тази тераса искам да се опъна и да изпия всичкото италианско просеко! После ще си го изгоря с диво обикаляне!

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 23:03 от Agent Provocateur

# 250
Ех, един ден не съм влизала в темата и пропуснах всички снимки Simple Smile.
Вчера 12К крачки, днес и в понеделник кардио и гирички. Аз имам минимално намаляне на теглото, но краката ми изглеждат стегнати и корема една идея намаля.

# 251
Вчера крака.
Клек със събрани крака, петите върху подложка (забравих как се казва) 4 х 20
Класически клек 4 х 20
Сумо клек (като моя отива към плие) 4 х 20
БГ клек 4 х 15
Румънска тяга с дъмбели 4 х 25
Румънска тяга вариация с отворени крака и дъмбел 4 х 25
Повдигане за прасец 3 х 20
Хип тръст 4 х 20

Днес гръб и бицепс във фитнеса. 

# 252
Почнах днес  трета фаза за изчистване  с повече кардио ,сърцето ми кърви за силовите 😅 но ще се напъна, не е като да нямам за сваляне .....30 Мин цяло тяло ,нещо като ХИИТ е ,серия тежести ,серия кардио .

# 253
Здравейте! Много рядко се включвам да пиша, но като успявам- наваксвам с четенето в темата Simple Smile
Започнах да тренирам със Summertime fine 3, като днес ми предстои ден 7. Модифицирам някои упражнения, заради диастазата, но се натоварвам прилично.
Вече почти съм успяла да сваля всички килограми, качени през бременността… остава ми някъде половин само. Визуално обаче има толкова много работа- целулит, бричове и щръкнал корем. Това лято ще вкарам в употреба целия бански пак. 😕
И понеже колагена, който пия ми е на привършване, днес направих една импулсивна покупка-протеин , която сега не знам дали мога да пия. Пише, че има глутамин и бцаа, а аз кърмя 5- месечно, което дори на е захранено . Имате ли представа дали би оказало влияние на бебето по някакъв начин или да го дам на някой друг да го изпие?

# 254
Не съм писала скоро, но не съм и тренирала особено. Обаче ви чета. Изпуснах NFB, но видях Ани. Страхотни крака и тен.
Днес пробвах 45мин корем и дупе със Сидни. Трудна работа на 26С. Знам, че звучи смешно, но за тукашните ширини си е heat wave 😂.

Ще изтрия след малко.
Забравих да добавя, че съм супер доволна от препоръчания от Ани колаген.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 11:22 от G&B

Общи условия

Активация на акаунт