Тренировки в домашни условия - 112

• 43 382
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
G&B, успех с тренировките. Аз тренирам вечер, но пак си е топло. Дано се разхлади вече, че не знам дали се потя от физическото усилие или от топлината.
За днес - ACE HIIT Core с Крис Фрайтаг, табата с упражнения за корем. Времето, прекарано в опора, дава някакъв резултат, защото ми се стори по-лесна, отколкото я помнех (правила съм я сигурно преди 3-4 години).
https://www.dailymotion.com/video/x70j51b
П.п. нямам представа за протеина. Аз още кърмя и пия протеин понякога(1-2 седмично), но био и без добавка на глутамин и бцаа.

# 256
По принцип се застраховат с протеините и казват,че нямало достатъчно проучвания ,аз понеже имах глупостта и безумието да кърмя до две години и половина 🥴 втората година не съм се съобразявала и си пиех протеина след тренировка през ден,не е имало някакъв фатален ефект 😂 така ,че може да ме вкл.в проучването .
Можеш да Гугълнеш състава съставка по съставка да видиш дали ще излезе нещо ...

# 257
No_frame, браво за кърменето Simple Smile  Четох коментари по темата в групи за кърмене и се предполага, че няма проблем, но няма и достатъчно проучвания.
Вероятно ще си взема пак колаген, а този ще го пия рядко, когато ми се прииска нещо с вкус на бисквитки. Нямам достатъчен прием на протеини през деня и трябва да добавям по малко допълнителни.
G&B страхотен корем!

# 258
Здравейте.

Новак.

Има ли в групата последователи на Tracy Anderson? Да си разменим мнения?

# 259
Още един новак.
Проучвам нещата, които видях тук. А искам да питам, ще се намери ли поддръжник на 5-та тибетци? Преди-след-вместо някои тренировки?

# 260
Всички снимки изпуснах, но G&B успях да видя. Поздравления!! Hug

No_frame bitch, браво за падналите килограми! Kissing Heart Може ли да те питам (мисля, че при теб имаше дисбаланс на щитовидната или греша), но ако да приемаш ли хормони. Много ми е смотано, вече година не мърдам надолу и затова питам Stuck Out Tongue Winking Eye

Отчет:
12.07 Day 5 FUN! CARDIO & STRENGTH | 40 MIN Killer super sweaty FULL BODY Cardio & Strength | No Equip
13.07 REST
14.07 30 MIN KILLER LEG DAY WORKOUT | Tone leg and booty muscles to fun music + 20 MIN Upper Body No Repeat
15.07 TABATA HIIT FITNESS CHALLENGE | HIGH INTENSITY Full Body Workout CHALLENGE| No Equipment

# 261
Абе браво ,аз лично смятам,че толкова дълго кърмене е абсолютно излишно ,до една година е най-оптимално лично за мен ,повече си е тормоз .
Биб ,още не съм почнала ,пуснаха ми още изследвания ,понеже преди две години бях в хипер ,а сега в хипо и още чакам последните да ги види ендото и после ще търся друг по ошлайфан ендокринолог.Ти прибра ли се ?
 За днес имам някакво дълго кардио ,бляяяяк🥴

# 262
Отново с мобилност на Инес се разписвам. Имам нужда от подобни практики и слушам тялото си.
Аз също записах час за преглед при ендокринолог. Именно, защото не ми харесва това, което се случва с тялото ми.
Последния път бях преди 5 години, всичко ми беше в норма, ходих и на ехограф за ЩЖ, чак ми се скара лекарят защо го занимавам с глупости (по неговите думи) при положение, че нИ оплаквания имам, нИ основания за преглед. Много неприятно усещане остави цялата тази история у мен тогава.
Да видим сега как ще е... За съжаление, не очаквам кой знае колко добри резултати, пък дано остана приятно изненадана.

# 263
Кардиото беше супер ,съчетано с коремни мина бързо и неусетно .

# 264
Отчитам ден 5 от Съмъра - горна част.

# 265
Кардиото беше супер ,съчетано с коремни мина бързо и неусетно .

Може ли линк към това кардио с коремни?

# 266
Отчитам горна част от Съмър 2 и към 10км днес по разни пътечки. Предните дни не тренирах, че беше напрегнато.

НФ, аз пък кърмих година и три месеца и се обвинявах, че е трябвало по-дълго.

# 267
Сряда - бягане
Четвъртък - Endurance & Agility - 4 Weeks of the Prep. Слушахме Explicit версията .. ами досадно е. Аз не намирам никаква полза или "чар" в ругаенето.
Петък - сутринта колело; довечера пак 4 Weeks of the Prep - Pull.
Събота и неделя ще са колело и бягане + йога.
Една седмица до ваканцията - woo-hoo! (само да не ни мине котка път .. пфу ... )

# 268
  • Бургас/Пз
Тук съм Дух Simple Smile Чета ви редовно.
Днес ден 74 Табата за цяло тяло. Силова беше и ми хареса

# 269
За днес - тренировка с тежести за горна част (основно ръце, в по-малка степен гръб и съвсем малко гърди) от Хедър. Хареса ми, единствен минус - няма разгрявка.
https://youtu.be/x_0NZZ6KJSE

Общи условия

Активация на акаунт