Тренировки в домашни условия - 112

• 43 308
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
# 91
За днес отчитам кардио от ден две със Сидни. Много ми в трудно подобно кардио, пречат ми килата. Ще го заменям с нещо по ниско интензивно

# 92
  • Някъде по Дунава
За днес отчитам кардио от ден две със Сидни. Много ми в трудно подобно кардио, пречат ми килата. Ще го заменям с нещо по ниско интензивно
Сидни обикновено показва и леки версии на упражненията, пробвай тях.

# 93
И леките версии не са ми ок. Оперирана съм преди 7 месеца и като скачам по такъв начин не се чувствам добре.

# 94
Сидни има някои доста изчанчени упражнения. Понякога така мята гирите, че не знам обикновен човек дали няма да се контузи с такива движения.

Отчитам 2км баир и горна част със Сидни с модификации.

# 95
Хм....на мен пък ми се струват доста базови ти тренировките ....в сравнение с някои други треньори си е направо бейсик .Аз не понасям инчанчени движения Дух ти коя програма почна?

# 96
Те са базови, но самият мах на гирите мен направо ме плаши. Не вдига контролирано, а със засилка. Сигурно така трябва де, но аз не бих пробвала.
Ето тук например: https://www.youtube.com/watch?v=TlSva87ipPY&list=PLE5lGVrS3V … wwPpu&index=6 на 4:26, на 6:08, на 20:20

# 97
Спринкълс, вчера беше. Мерси.
За днес - силова за цяло тяло с Фънк Робъртс. Мисля, че за втори път правя негова тренировка (първата беше кратка табата, пак с участието на жена му). Не е лоша, основни упражнения, обхваща всички мускулни групи. Обаче те се помотват даже повече от Керълайн. Въпреки това ми хареса и може да пробвам нещо друго с тях. Явно имат доста 30-минутни силови за цяло тяло в ютюб.
https://youtu.be/iS_EoDE-ewI

# 98
Sweat Smile Аз бях възмутена, когато преди 18 години дойдох у Западо и ми поднасяха такива малограмажни порции. Чудех се защо въобще цапаха чиниите. После им свикнах, по-късно почнах да им се наслаждавам и сега не мога да си представя пълна чиния с нещо. Научих се да вкусвам Smiley

Е, тук такава истина сподели, че няма нужда да добавям! Лошото е, че на запад празната чиния се съпътства с вино Blush

Агент, имам прекрасна морска храна всеки уикенд тук, а и знам да я приготвям, но мястото, аромата, атмосферата  там е велика! Насладете се на чудното си бягство от тълпите в прекрасна Италия! Heart

Тази вечер казах на половинката, че за другото лято се целя в арт изложение в Цюрих ако сме здрави и живи. Изгледа ме странно, но мисля че е постижимо и интригуващо Kissing Heart

# 99
Базови са й упражненията, просто моето тегло в момента е прекалено голямо за част от тях. А с модификациите нещо губех фокус и бях много некоординирана. За кардиото говоря, силовите си ги правя, трудно, ама правя, там по 45 секунди пък ми е малко в повече и като вземе да комбинира две движения в едно, ама не е като на Отъм фаза 3 на 80ДО дето се въртяхме като пумпали.

Бич, Съмър файн 1 правя

# 100
Те са базови, но самият мах на гирите мен направо ме плаши. Не вдига контролирано, а със засилка. Сигурно така трябва де, но аз не бих пробвала.
Ето тук например: https://www.youtube.com/watch?v=TlSva87ipPY&list=PLE5lGVrS3V … wwPpu&index=6 на 4:26, на 6:08, на 20:20
Хм ....аз не виждам такова нещо.
Дух почни Самъра от тази година,гарантирано е много добър,другите не мога да ги коментирам,в този няма много кардио само чисти силови ,топ е ! За кардио аз бих добавила ниско интензивно,ти нали имаш спининг ,може да го въртиш бавно 20-30 Мин на ден .

# 101
Ами аз не знаех, че да различни години, питах тук и някой сподели, че едно е лесен в сравнение в другите и аз реших, че градират и за това почнах 1

# 102
  • Някъде по Дунава
Ами аз не знаех, че да различни години, питах тук и някой сподели, че едно е лесен в сравнение в другите и аз реших, че градират и за това почнах 1
Аз бях. На мен са ми трудни като цяло силовите тренировки, а кардиото конкретно в Съмъртайм 1  и силовите ми се сториха сравнително лесни затова определих програмата като по - лека в сравнение с 2 и 3. Но нямам много за смъкване и не ми тежи подскачането.

# 103
No_frame bitch - За Summertime Fine 3.0 ли става въпрос?

Момичета, може ли да ми препоръчате low intensity cardio тренировки - искам да пробвам различни с различни треньори. Благодаря Simple Smile

# 104
No_frame bitch - За Summertime Fine 3.0 ли става въпрос?
Да ,за мен е много добра и най-вече приятна програма !
Днес дупе и абс -55 минути.

Общи условия

Активация на акаунт