Тренировки в домашни условия - 112

• 43 371
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Започвам да правя тогава йога за отваряне на гръдният кош  ,пуууууууу белким излязат тез  Имоции дето цял живот ме терзаят .......Frowning1
За днес 30 минутка за трицепс и гърди,от вчерашните крака имам мускулна треска Smile

# 211
NoFrame, навеждания назад- от Урдва Данурасана се реве най-много. И брошури чак ми даваха в църквата, да ме успокоят.

Боховците сигурно имат секвенции с навеждания назад. Тази е последната, и черешката на тортата. След нея винаги има протипоза, за да си в "неутрал" после. Сравнението със скоростна кутия винаги ми е харесвало....Joy

Ще тренирам по-късно вечерта. Обещала съм разходка на най-младия младеж.

# 212
Ееее мерси Дез ,ма тва абсурд да го направя ще търся нещо с модификации за дървета като мене.

# 213
  • Бургас/София
Днес една тренировка на Gymra, която отдавна ми е в листата с чакащи: https://youtu.be/SCzTfKJRiP8
Добре беше, с акцент горна част. Леко напомняше тренировка на Отъм (която аз харесвам).

# 214
  • София
Qaki, много ти блгодаря! Искам да пробвам LIIFT4,  защото е по-малко дни в седмицата. Напоследък нямам сили, мотовация и време за тренировки (за жалост).

# 215
За днес - 30-минутна тренировка за цяло тяло с пудовка от Пени Барншоу. Беше дала атернативи за всяко упражнение, така че не се наложи да се чудя с какво да заменя deck squat.
Жената е пример за това, че фигурата се вае в кухнята. Има хубави тренировки, мускулеста е, явно е в добра физическа форма, но има няколко килограма за сваляне и си личи.
https://youtu.be/x1rgVLVSJH4

# 216
Така е. Фигурата се вае в кухнята, придружено с нужните тренировки.
Резултатите могат да бъдат прекрасни, особено ако сме на възраст под 40 и/или нямаме хормонален дисбаланс.

Уви при мен явно нещо не е както трябва и задължително ще си направя изследвания, когато се приберем в Бг.
Тук дори и да ми дадат направление за специалист, може да се наложи да чакам два месеца за преглед. Факт е, че от февруари отново тренирам редовно, храненето ми е добре. Имах месец и половина  - два в които броих калории, за да бъда сигурна, но не съм свалила нито килограм. В мерки разликата е малка.

За днес:
CARDIO & STRENGTH | 40 MIN Killer super sweaty FULL BODY Cardio & Strength | No Equip

# 217
За днес -5 км бягане сутринта и Push - 4 Weeks of the prep вечерта. Имам нужда от йога. Остават ми 2 седмици до България - започвам обратното броене 🙂 ММ живо се заинтересува с каква програма ще го "тормозя" в България.

Звезди, възхищаваш ме как откриваш толкова нови находки!

Успех на всички с изследванията и намирането на работещ режим.

През учебната година задължително тренирам сутрин рано - между 5 и 6. Вечер не бих могла регулярно да намеря време за тренировки. Освен това, като си влезна в ритъм сутрин да тренирам, ми се разваля денят ако не успея.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 07:32 от Анонимен

# 218
Вчера без кардио- не ми остана време, а и може би подсъзнателно исках да дам почивка на крака.
Направих си тренировката за долна част с акцент глутеус,  и малко йога за финал.

Днес вече ще е стандартен вторник- кардио + рамо/бицепс/корем. Може и малко трицепс, че нещо не ми се нрави моя съвсем най-горе, където е свързан със задното рамо.
Екстензии над главата са най-добри за там, нали? Задното ми рамо изостава, и ще трябва да го натисна повече....

С моите тренировки се усложниха нещата. Тийнът ми се увърта, виси ми над главата, и по цял ден ми говори за тренировки и хранене! И минута спокойствие нямам. И на 2 не беше такъв. Иска да тренираме заедно, а аз не мога да му контролирам техниката, и себе си да гледам. Вчера ми награби лоста докато почивах на тягата, и му направих забележка. Детето се обиди, и се затвори в стаята си.
Трябва инак да подходя....Отивам да тичам.

Sprinkles, герой си да тренираш в 5! Освен да започвам в 6, друг избор не ми остава.
И аз имам нужда от повече йога....

Биб, успех с изследванията! Каня се да ида на кръвни тестове заради щитовидната, май в четвъртък ще ида....Все отлагам.

# 219
Пускам климатика и почвам 30 Мин ако тяло.

# 220
Дез и моят тийн на 13 години го е хванала същата треска, но ми говори само за бокс и кикбокс, май някой го беше ступал... (Племенникът де, ама сме близки)

Вчера не съм тренирала, имах желание, но нямах мерак Simple Smile
Днес следобяд ще се отчета.

# 221
Два дни почивах заради извънреден и супертежък цикъл, тази предменопауза ще ми вземе здравето (освен че настроението скача от полюс на полюс) Confused
Тази сутрин направих крака със Сидни - 40-минутна max out тренировка, трудна ми беше, но тооолкова пречистващо трудна Blush След това, пак със Сидни - 20-минутен стреч за цяло тяло. Като нова съм.
Утре - горна част и пак стреч, защото ми се отразява прекрасно.

# 222
Първата тренировка за деня направена- 20км на гладно. Бавно,  но славно. Планирах 15км, но на хладно в гората ми беше добре, имах време, и се възползвах. Дъждовно го дават близките дни.
Не бях тичала толкова от контузията. Добре съм, но на равно е лесно. Не съм готова за планинско състезание още.
След тренировка- кафе. Ще ям след 2, или 3. Не съм гладна изобщо. Пак голям минус имах и днес.

Тийнът се събуди като се върнах, и жално ми каза, че вчера не знаел какво да прави. Heart Та му обясних докато съм в серия да не ме пипа по щангата в почивките. Laughing
Ще седна сега с него, и обясня, че тренировката ми е предварително в главата, и дори да променя реда на упражненията, прибавя едно или махна едно, общо взето си е същото от месеци, да не кажа 2-3 години.
И сплита ми ще му обясня. Въпреки че тренирам в къщи, май не се е замислял, нито забелязал, че имам схема някаква...Утре е рожденик- на 14 става.
Довечера ще правим рамо заедно. Laughing Йога задължително, след 15.

Ветрена, няма да и се даваш на перименопаузата. Hug Flowers Hibiscus

# 223
Може ли мнението ви - кростренажор или велоергометър е по-добрият избор за уред у дома и защо? Какви са основните разлики при резултатите, както и минусите при единия, и при другия уред? 🤔

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 14:07 от Karlsson

# 224
Може ли мнението ви - кростренажор или велоергометър е по-добрият избор за уред у дома? Какви са основните разлики при резултатите, както и минусите при единия, и при другия уред? 🤔
Кростренажор  за предпочитане пред велото ,обаче аз имам спининг и съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт