Тренировки в домашни условия - 112

• 43 373
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
+1 за спинер

# 226
  • Перник
И аз тренирам рано сутрин - започвам към 5:20 - 5:30, по около 20 мин. После бърз душ, закуска-кафе-грим едновременно и тръгвам за работа. Вечер - никакъв шанс да открадна време за тренировка - прибирам се към 19:00, поразчиствам къщата, приготвям вечеря, хапваме, прахосмукачка, подготовка за следващия ден, душ, сън. През лятото се добавя и работа в градината във всеки възможен момент - поливане, плевене, зеленчуци, цветя...
Сега, през ваканцията бягам само в събота - напоследък по 5 км. със зор, много ми е горещо. Но пък не падам под 10 000 крачки на ден.
Най-много мразя лицеви опори. Но като ги има в тренировката ги правя.

# 227
Спринкълс, не е трудно. В няколко групи във вк съм и предложенията им ми излизат на стената. Отделно и ютюб ми пращат известия за новите тренировки на треньорите, които следя.
Дези, при мен най-добър ефект за трицепс имат упражненията със собствено тегло- лицеви със събрани ръце и dips. Kickbacks - от упражненията с тежести, но определено първите две усещам повече.
За днес - кратка тренировка от кардио без подскоци и упражнения за корем от Хедър. Хубава тренировка за цяло тяло без уреди, ако човек има само двайсет и няколко минути. Няма загрявка обаче, така че направих един кръг импровизирана табата с пудовка.
https://youtu.be/x1rgVLVSJH4

# 228
  • Бургас/Пз
Най-после успях да направя 1 час тренировка след 3 почивни дни. 45 мин цяло тяло със Синди и 15 мин корем.
Ден 71 https://youtu.be/B1PkNIFmNJc - типично в стила на последните й тренировки, доста кардио, но успях да я модифицирам доколкото е възможно.

# 229
Днес - 5 км бягане сутринта. Вечерта - Legs 4: weeks of the prep.

Отдавана не сме споменавали Kayla - явно скоро ще я гледаме на iFit https://www.yahoo.com/news/worlds-top-fitness-influencer-whose-214620403.html

# 230
Може ли мнението ви - кростренажор или велоергометър е по-добрият избор за уред у дома и защо? Какви са основните разлики при резултатите, както и минусите при единия, и при другия уред? 🤔

Имала съм и двата уреда и категорично предпочитам кростренажора.
От велото ме заболяваше д-то и се налагаше често да карам полуизправена. Правех и някакви тренировки със смяна на центъра на тежестта - ту напред, ту назад, за да сменям акцента. Подарих го след година.
Работя седнала, затова не обичам уреди, които ме карат да седя.
Крострежор имаме вече няколко години, редовно го ползваме. Допада ми, че натоварва краката доста по-равномерно и цялостно, особено в глутеуса, което е важно за мен. Освен това ми е по-приятен за ползване.

Днес тренирах горна част на тялото със Сидни . 30 мин. тренировка за гръб и бицепс, последвана от 40-минутна за гърди и трицепс. Супер бяха. Имах време и направих и добър  стречинг.
За утре избрах една за глутеуси и рамене, да видим дали ще ми хареса.

# 231
За днес стреч .Три кг съм надолу и аз много съм доволна ,още три и съм ок за тази възраст 🤣ама мускулите да не се пипат 💪

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 11:35 от No_frame bitch

# 232
  • Бургас/Пз
Ноу Фрейм, искам да имам твоя задник, уникален е. И да не свалиш още 3кг, пак си перфектна

# 233
Ноу Фрейм, искам да имам твоя задник, уникален е. И да не свалиш още 3кг, пак си перфектна

Еее, пропуснах Ноу Фрейм Cry Cry Cry
Хубаво нещо си е хубавият задник, много трудно ми се получава на мен. Тъкмо го заобля и намаля ли тежестите - спада. А никак не ми се тренира много тежко сега. Карам си със Сидни напоследък. Седмици минаха, откакто правех хип тръст с около 60 кг, румънска тяга с 40-45 и клекове с 40. Личи си, че не тренирам тежко, но в този момент другият тип тренировки ме карат да се чувствам много по-добре. Прощавайте за спама Blush

# 234
  • Стара Загора
Аз видях дупето на НФБ .Много е хубаво.Аз засега карам по програмата на Рори.По-лекичка е и малко разнообразие.Тази седмица требировките ще са ми от понеделник до сряда само.След това заминаваме на Боровец.Много ми се иска да се качим на Мусала ама с дребното мисля,че няма смисъл да си правя излишни илюзии и после да се ядосвам,че не се случва.

# 235
  • Там където
Maksimka, идете до Черната скала, то е като разходка. Зависи колко е голямо детенцето де. Вижте и Царска Бистрица
Аз вчера се замотах какво съм свалила от облака на ВК и май си харесах PiYo. Kато го комбинирам с груповите, които са силови става за жегите през август и септември.
П.С. Дупето на Фрейм си е легенда Simple Smile Супер, че сваляш кг без мускулите да страдат.

# 236
  • Бургас/Пз
Със задник не знам дали някога ще мога да се похваля, но откъм бедра го докарах и това лято Simple Smile
Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 20:35 от ani_d

# 237
Ани, бедъра е топ!
Как го правите този тен?

# 238
Ани, прекрасен бедър! Браво!

# 239
  • Стара Загора
Ани, страхотни бутчета и коремче.

Общи условия

Активация на акаунт