Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • о`майна лунна нощ е
Сетих се и за друга позната - бивша учителка по история. Много увлекателен човек. Разказвала е, как се били разбрали с децата от класа й след като цяла година ги занимава с умрели хора и изминали събития и иска да ги знаят, то накрая на година си правят събиране/лагер, на който децата ще я учат, докато й омекнат краката, на хорА, а тя няма да мрънка и ще ги разучи всички. Май са били в някаква танцова формация или в такава паралелка с изкуства. Взаимно са си стопявали лагерите Wink

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 16:57 от `ТуиГ

# 466
Стон, при положение, че детето беше на ниво нула, за два дни, единият от които точно преди нво, общо 15 часа подготовка състояща се само в обяснения и никакво упражнение, мисля, че се справи очаквано. Целта беше 30т (на Ния мечтата беше 50 и беше убедена, че са й по силите, но просто късно са се сетили за подготовка), детето има 33. При тези космически балове няма никакъв шанс да си остане в училището, дано има късмет с таланта си (не зная точките от изпита за способностите).

# 467
Мария,
Не знам какво сърце има тази твоя дъщеря, но има място за целия свят в него. За пореден път ме изненадва колко отзивчива и мила е Ния, като паралелно с това си слага и висока летва. Имаме нужда от такива учители като нея❤
Въпрос: може ли от време на време да взимам Ния и да я показвам на моята пуберка в къщи?😄 Да види какви деца има. Току виж нещо прихванала от нея. Ще се грижа добре за Ния! Обещавам😄😄😄

# 468
Мария, това е добро постижение за два дена работа, особено и ако детето наистина е било нула по математика. Явно обаче и си е умно хлапе и е жалки, че самото то не е потърсило по-рано помощ.
И аз подпитвах младежа вкъщи няма ли да помогне на някои от приятелите си, които са седми клас. Каза, че ще го направи, ако го помолят. Насила не можел на никого да налива акъл в главата и т.н. Изнесе ми една тирада, все едно себе си слушах 🤣
Той беше обяснявал квадратни уравнения на негови приятели от друго училище. Онлайн бяха, та и аз надничах от време на време. Приятелите му бяха пълна нула, особено единият, но след тия 2-3 урока успяха да преминат през контролното за квадратни уравнения. Наборът беше много горд от себе си, че е успял да им ги преподаде.

# 469
Добри са ни дечицата на всички тук! Рали, недей да скромничиш Simple Smile, аз чета и по други теми, нищо, че не се индикирам, знам какъв разкош е твоето слънце!

Питах класната за документите - насочи ме към зам.директорите (пак). Страхотен учител е, с децата се разбира чудесно, но си е детенце и тези административните работи хич не са ѝ силата. Не са ми притрябвали на момента тези документи, въпросът е принципен. Здраве да е, поне опитах.

# 470
Ния е наистина страхотна!

# 471
  • Между гори и планини
И моя зимата обясняваше корен квадратен и квадратни уравнения, онлайн и дори у дома идваше един съученик. Но пък не се вълнувал колко е изкарал после. Повече е разочарован, че май това момче тръгна в лоша компания и отличник, сега едва връзва тройки и тук там е 4. И моя се отдръпна. Сам казва, че миналата година е бил мързелив , а сега си е седнал на задника и като учи има резултат. И няма да помага на мързеливите.

# 472
  • София
Честит Петър и Павел, Хепи честит да е именника ти Champagne

Betty L. моята девойка отряза дълга, чуплива и гъста коса, която беше и причината за операцията й миналата година (вижте синдрома на рапунцел). Много ми беше криво, но беше категорична. Избра много къса прическа
Скрит текст:
Искаше да смени цвета, като започна от синьо, мина през зелено, през червено, през бяло и сега окончателно се е спряло на синьо. След като отлагах цяла година няма мърдане и ще трябва да го направим тия дни.
Предопредих я, че трябва да се обезцвети, за да я хване и че косата няма да и е добре, но като си е наумила, трбва да стане иначе ще го направи сама.

# 473
  • Sofia
момичета, аз ли бавно чета, вие ли бързо пишете - не знам...
факт е, че добавих и 6 клас тази година, плюс едва-две разсейващи ме екстри, но не мога да ви смогна...

иначе и Ния е страхотна, и майка й, и всяка една от вас със своя си антураж (набор или набор с допълнение/я) - форумът е полезен и забавен, защото всеки дава своята добавена стойност!
а вие си пишете - ще подтичквам след вас Simple Smile

# 474
въпросителна Simple Smile, ти къде зачезна? Май и месинджъра изтри Simple Smile. Бях се присетила за вас преди месец и не те открих.

# 475
  • София
Май не съм писала тия дни хич. И ние сме в групата на ощетените по БЕЛ - 6 първи срок, втори 5,5,6,6 от които едната 6 е на класната работа, писа му 5 за втори срок и 5 за годината. Какво да ви кажа... no comment просто. Тази 5 ще му коства и стипендията догодина, но той не се вълнува хич от това. Аз съм дала свободно тази година, почивам си и събирам сили за 9 клас, когато май щр започна пак да врякам. 😂

Ще дойда довечера на сбирката и аз. Ей така да полеем свършването на тази учебна година.

# 476
  • Отвъд алеята зад шкафа
От вчера:

# 477
  • София
И при нас са качили списък с книги за лятно четене.Очаквам и  на френски да има от класната....

# 478
  • Sofia
тук съм си, но ако преди четях по диагонал... сега почти успявам да видя началото (средата) на темата, за да включа известията и финала, за да намеря новата тема... Sad

# 479
  • София
Ама така е, пишем повече от седмокласниците. Аз успявам евентуално късно вечер да прочета и или заспивам, или вече всичко е казано и няма смисъл да пиша. Joy

Хепи, да ти е жив и здрав именикът!

Бети, аз позволявам всякакви експерименти с коса, особено през ваканцията. Дори и да се увреди, коса е, ще порасне нова и здрава. В момента малкият брат на набора е с изрусен и боядисан в сигнално оранжево перчем. Е, оранжевото пада със скоростта на светлината, защото има двукратни тренировки в басейн, ама си начеса крастата.

При набора учителите са благосклонни и дори ги подпират понякога. Много неприятни ситуации чета от вас и ми изглежда доста демотивиращо.

Общи условия

Активация на акаунт