Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • о`майна лунна нощ е
Официално и нашата учебна година приключи /с нанасянето на оценките/, но реално - утре вкл. ще са в училище с пълен норматив часове по график. Подозирам, че учене и за 10 стотинки няма да има, но не са намалили часовете, нито са ги освободили официално.
Наборът финишира след насянето на музика и рисуване с 5,22 . Браво на детето!

Тайничко ви завиждам за довечера!  Сигурна съм, че ще си прекарате страхотно! Едни 150 км., покана за имен ден и временна липса на винетка ме делят от вас, но мислено ще съм с чаша бира в компанията ви на масата.

# 496
  • sofia
Скрит текст:
Обявявам учебната година при нас за закрита и съм много доволна - пълно 6 и е приета в лайстунг паралелките Simple Smile
Почива ми се вече... Гледах билети за Бари за другата седмица - 30 лв. двупосочно...
Момичета, нали остава срещата за днес? Към 18,30 ще има ли някой там?
Аз ще съм там към този час.

Браво на щерката!

Много се радвам на деца отличници. Моите не са и никога няма да бъдат.... големият е с 5 предмета на кръст и е с успех 5,50. Шестиците са само по специалните предмети и физическо, нали.. Satisfied петицата по математика е чиста тройка (според мен), но това са подробности.

# 497
  • София
И аз ще съм там към 18.30.Може и по-рано.Ще дойда с метрото, а пътят  до там с него по инструкции  на щерката е 15-ина минути Simple Smile Ако не се загубя ще съм от първите Simple Smile

# 498
  • София
Доколкото видях, пътеката до заведението е откъм Евлоги, между езерото и паркинга пред стадиона, нали?

# 499
  • у дома...
Веси, много ми е важно детето да е щастливо и да ходи със желание на училище! На оценка държа единствено по испански и БЕЛ. Испанския - защото тя си избра езика, БЕЛ - заради резултата от НВО.

По едно време си мислех "По ягодите, що за родител съм, се съгласих на 30-то". При тази компания от ТУЕС, ФЕГ, АЕГ-тата, СМГ, НЕГ... Но детето е щастливо. И това е всичко. Всяка вечер слушам за Маги, Ивет, Дона, Бояна  и другите деца от класа. И за отношението към едно по-специално дете от всички тях. Ани не завърши с пълно шест, но няма значение.

# 500
  • София
Я дай да видя къде ги гледаш тия пътеки че да знам накъде да хвана като изляза на повърхността Simple Smile

# 501
И аз затварям официално страницата осми клас. Получи се отлично произведение. 😊
Догодина ще творим ново, живот и здраве, деветокласно.

Пожелавам ви приятно изкарване довечера! И да ни зарадвате с поне една снимка.

# 502
  • София
Я дай да видя къде ги гледаш тия пътеки че да знам накъде да хвана като изляза на повърхността Simple Smile
Grinning
Скрит текст:

# 503
  • София
И аз ще съм там към 18.30.Може и по-рано.Ще дойда с метрото, а пътят  до там с него по инструкции  на щерката е 15-ина минути Simple Smile Ако не се загубя ще съм от първите Simple Smile

От метрото на стадиона е 5-7 мин.

# 504
Абе доста приятели са вТУЕС, само времето ще покаже дали съм била права да отклоня детето от този път. Не съжалява, уж Simple Smile Намери нови приятели в класа Simple Smile изглеждат само малко калпазани Joy

# 505
  • София
Весело изкарване дами довечера, почерпете се и за нас.
И при нас официално завършиха 8ми клас, утре са на училище с нормални часове, след часовете щяли да ходят на кино децата.
Аз ще мисля за море, като запиша малката, много се надявам до 2рото класиране да сме приключили със сагата и да затворя книгата "Кандидатстване след 7ми клас".

# 506
  • sofia
Веси, много ми е важно детето да е щастливо и да ходи със желание на училище! На оценка държа единствено по испански и БЕЛ. Испанския - защото тя си избра езика, БЕЛ - заради резултата от НВО.
Скрит текст:
По едно време си мислех "По ягодите, що за родител съм, се съгласих на 30-то". При тази компания от ТУЕС, ФЕГ, АЕГ-тата, СМГ, НЕГ... Но детето е щастливо. И това е всичко. Всяка вечер слушам за Маги, Ивет, Дона, Бояна  и другите деца от класа. И за отношението към едно по-специално дете от всички тях. Ани не завърши с пълно шест, но няма значение.
Е, не случайно е в училище по изкуствата. При тях по презумция им е простено по математика.

Хепи, който го влече програмирането и нещата в тази сфера, ще си намери начин да се занимава. Не малка част от познатите ми ИТ-та са завършили "обикновени" гимназии, а при някои от тях даже и висшето не е в тази област.

Фуриа, стискам палци за малката за предстоящите изпити!

# 507
Нашите са неофициално освободени, така че днес моят изобщо не е ходил в училище. Часовете им са по 30 минути тази седмица. Нищо не правят вече. Вчера ходи, днес си е останал вкъщи на хладно. Като си помисля каква пещ е в момента в училище, а моят е и втора смяна.
Забавлявайте се довечера и ударете по едно питие и от мое име Wink

# 508
  • Между гори и планини
Утре ще е чиста загуба на време в училище. Имат само английски и физическо. По английски им е казала, че са приключили и нямат повече работа. Моя ще ходи с ръце в джобовете, за едното физическо дето и без това играе колкото да мине номера.
Докато вие си пиете на Ариана, Доня Дафина ще коси и копае и ще чака снимки!

# 509
Забавлявайте се и заради нас. Ние ще ви подкрепим дистанционно със студено питие! Ами, честита ваканция на деветокласниците. 😀

Общи условия

Активация на акаунт