Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • о`майна лунна нощ е
Това "деветокласници" ми прозвуча страшно. Не знам защо, ама ме сепна нещо.

# 511
  • Между гори и планини
То си е страшно... И като го накарам да се наведе, за да го прегърна, пак ми е страшно 😂

# 512
Май се скапва времето...Моят дребосък искаше да идва с мене:grinning: Големият ме пита къде ще сме, за да знае къде да минава, за да не се засечем, че е в района. Все едно не ги е раждала една майка.

# 513
  • София
И аз ще съм там към 18.30.Може и по-рано.Ще дойда с метрото, а пътят  до там с него по инструкции  на щерката е 15-ина минути Simple Smile Ако не се загубя ще съм от първите Simple Smile

От метрото на стадиона е 5-7 мин.
Не ме обърквай.Аз съм била с другата линия Joy Вече пътувам

# 514
И мен, и мен 😀

# 515
  • у дома...
Мацки, пийте едно и за мен!

# 516
  • София
Честити да са Петровци, Павловци и производни! С добро да се споменава името им! 🍀🌹
Приятно изкарване на срещата и от мен! Аз съм с ужасна хрема, с която се сдобих след преохлаждане с лед на главата - пребих се като най-големия идиот, на равно, посред бял ден. Добре поне, че не си сцепих веждата, а малко над нея. В момента съм синя под окото, понеже явно слиза надолу. Изтече доста кръв и изкарах акъла на един дядо и една майка с дете. Та, дори и да се бях писала за срещата, нямаше да дойда да ви плаша с вида си, който и без това не е прекрасен.
Бъдещият деветокласник завърши прилично, според това колко (не)учи - 5.44, а и може би заради малкото предмети. Тази година си почина хубавко. Малко завиждам сега на тези, които са си учили т.нар. разказвателни. (въпреки, че никой не разказва вече май...) Просто не ми се мисли как ще се справи с всичко, което предстои догодина. Но нека първо  си починем.

# 517
  • София
Май се скапва времето...Моят дребосък искаше да идва с мене:grinning: Големият ме пита къде ще сме, за да знае къде да минава, за да не се засечем, че е в района. Все едно не ги е раждала една майка.
Аманда, взимай го сладура, че има доста фенки:sunglasses:

# 518
Ще пропусна срещата, за съжаление. Но жегата днес не ми понесе и се се мъча в къщи. Ако имам сили, ще пийна едно довечера за наше здраве. Весело изкарване.

# 519
За нашето училище утре е неучебен ден, но пък ще има учителски съвет.😉
За нас, учебната година приключи!
Честита ваканция🌞

Наздраве на групата!🥂
Мислено съм с вас!🥰

# 520
  • София
Оффф, и аз няма да успея за срещата. Така се надявах да се справя с днешните ангажименти, но уви! Чакам следващата дата и снимки от днес Simple Smile
И да си похваля гарджето - вчера са идвали от ансамбъла, към който играе народни танци и са искали да го вземат него и още едно от момчетата, но хореографката им не ги е дала. Предполагам че до Нова година, когато им е традиционния Коледен концерт,  ще се даде Simple Smile Много съм горда с него:)

# 521
  • Отвъд алеята зад шкафа
Забавих се с работата. Още ли сте на срещата, да дойда?

# 522
Дайте някоя снимка бе

# 523
Ей го, на! Отидоха там и забравиха за нас!
Happy, имам идея. Ще се обадя на фотограф и ще го наема за папарашка сесия . Чакай  да се върна назад да видя, къде беше срещата😀

# 524
Сигурно така поливат края на учебната година, че се конкурират по обем с вместимостта на "Ариана" 😂
Изобщо не им е до нашето желание за снимки.

Общи условия

Активация на акаунт