Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 696
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И аз много се надявам да дадат яснота за учебниците по-рано, но  едва ли ще ни огрее...Миналата година публикуваха списък за всяка паралелка   според предпочитанията на учителя  на сайта на училището.Сега не зная дали  дори са разпределили  кои учители  кои класове поемат, за да могат да си кажат изискванията
Не е лошо да имаме някакво доказателство че тия деца изобщо са учили  осми клас Simple Smile То бележници няма,  дневник за архив няма....Току виж станат изненади след години в свидетелства и дипломи.А кой ще ти помни кога какво е учил и какви оценки е получил

# 631
Според ЗПУО: Чл. 128. (1) На учениците, завършили обучението си в I, II и III клас, се издава удостоверение за завършен клас.
(2) Извън случаите по ал. 1 завършено обучение в определен клас се удостоверява с ученическа книжка.

При необходимост от удостоверение за завършен клас, подавате заявление и ще ви го издадат.
Ученическите книжки могат да се водят в електронен вид ( на практика все повече училища не използват хартиен вариант заради електронните дневници). Има изискване документите, които се попълват в електронен вид, да се разпечатват с номерирани страници като достоверността на отразената в документа информация се потвърждава на последната страница с подписите на  длъжностното лице, което изготвя/води документа и директора и да се положи печатът на институцията. С думи прости би трябвало в края на годината да получите разпечатка на бележника, която да отговаря на горните изисквания.

# 632
Един сериозен бъг в Школо и замина всичко. Спомням си, мисля, че беше в шести клас. Бяхме с друг ел.дневник и накрая на годината, целият клас бяха със шестици по всичко. После една седмица оправяха оценки. Голямо мазало беше.

П.п. сега прочетох Дидева. Значи все пак ще има документ. Друг е въпроса кога ще го получим.

# 633
Е, аз си мисля, че освен в Школо, срочни и годишни оценки сигурно са нанесени и по разни журнали на хартия.
Иначе в самото Школо аз се връщам 3-4 години назад. Доста време стана откакто нямат хартиени бележници
Малкият си получи разпечатката от Школо. Голяма част от осмокласниците обаче духнаха по почивки още от края на миналата седмица. Може би затова са решили сега да не раздават принтираните бележници. Няма на кого да ги дадат. Може да си ги получат наесен.

# 634

1-3 клас нямат оценки, а в това удостоверение в нар.8 има и резултати от изпити за промяна на оценки. От това съдя, че такова удостоверение се издава не само за 1-3 клас.

# 635
  • София
Миналата година нашите "ученически книжки" ги получихме в Школо, на 07/07.
Съдържат всички текущи, срочни, годишни оценки, отсъствия, забележки, похвали, хорариум по всички предмети.
Абе общо 10 страници, пдф файл, с титулна страница, озаглавена ученическа книжка, с всички данни на ученика...
Скрит текст:

# 636
Мария, административно ФЕГ ме дразнеше доста...известно време. После свикнах Simple Smile В сравнение с френската администрация били доста бързи и точни Joy може пък за наше добро да го правят Joy

# 637
  • София
Ние сме с Админплюс Close За нищо не става.А ако реши училището да смени платформата какво става? Тия Ел.бележници само след молба се издават доколкото разбирам от писанията на Досева.Абе, всъщност не ми е зор.Тракам си клавиатурата.Вече сме ваканцияяяяя.Доживях! Отивам да събирам багажа и...нека отпуската започва HeartpulseNature SunnySailboatCocktailNature Sunrise Over Mountains

# 638
  • sofia
Още миналата седмица разписахме заявления за ФУЧ/ИУЧ и каквото е там....
Надявам се да качат учебниците на сайта в началото на август, както направиха миналата година. Имах достатъчно време да ги събера втора ръка. Даже намерих майка на предходен набор, та ако са същите, тази година ще ги взема всички от нея.
Остава да намеря на кого да пласирам настоящите, ако може на някого от същото училище, ще е перфектно. С големия син така процедирах и е голямо удобство и за двете страни.
Хартиените бележници си ги събирах заради снимките им в тях. Някак си виждаш колко са порастнали за една година.

# 639
Sssani, към Поморие ли потегляте?🙂

# 640
  • София
Sssani, към Поморие ли потегляте?🙂
Да.  Пет дни ще сме там и 5 дни на Арапя. Ако има някой  в района, да свирка.Имам  наборка с мен, която не кипи от оживление че  ще е в моята компания....

# 641
Ние от 8- ми юли ще сме в Поморие. Няма да се засечем.

# 642
  • София
Значи остава плана за  среща на плевенска земя  с теб Wink

# 643
Значи остава плана за  среща на плевенска земя  с теб Wink

Задължително😉

# 644
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, влизам да се похваля, много съм горда с Ема. Днес е получила грамота за отличен успех, само тя завършва с пълно 6 от целия клас.

Много се постара тази година и си заслужи оценките.

Общи условия

Активация на акаунт