http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1347038
Много е удобно и Михаил се чувства перфектно в него, нищо, че пише 9+ кг и 12+месеца

Мишел, нямам нищо против
да се присъединиш към нас с моята Мишка
утре смятам да пообиколим към 14:00 в парка 

да се присъединиш към нас с моята Мишка
утре смятам да пообиколим към 14:00 в парка 

и лека на всички! 
.
.Честно казано предпочитам сама да си го гледам,че свекърва ми като дойде през 4-5 дена за половин час да го види и вече започва да ми обяснява какъв бил и що бил,и не му ли е студено така и т.н.,та ако го гледа дори и един ден,съвсем ще стане компетентна по всички въпроси повече от мен и ще започне и наставления да ми дава
.Тъй,че, тежко-не тежко,ще сме си неразделни докато не го дам на ясла септември догодина.
или поне така изглежда. само незнам като го оставих за 2 дни през уикенда малко му се разби нощния сън ама ще го мисля - тамън се хвалех, че беше почнал да спи до към 7.30-8 и той пак почна да се буди в 5 да си играем... Към 6.30 заспива пак и спи почти до 10 ама на мен душичката ми спи цял ден след това...
и май започва да се подсича от него. Е такъв проблем нямах като беше бебе, та сега ми е малко приключение, ама кво да правя. Днес май ще бъде изцяло на моркови, че ориза не подейства. Аз още не изпадам в паника щото се надявам да е зъб ама...
Малката ми принцеса е жизнена, играе, бърбори и съм малко по-спокойна. Е не хапва, но с това че е злояда сме свикнали вече и не я насилваме.

Само за разхидкииииии!!! 
А в парка е хубаво да се разхождаш с компания иначе е доста скучно .