Ма-ма,та-та казва вече МАРТенското буболече!II

• 8 252
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Аз вече сложих столчето на Чико и Мишката е много щастлив:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1347038
Много е удобно и Михаил се чувства перфектно в него, нищо, че пише 9+ кг и 12+месеца  Wink

Мишел, нямам нищо против  Wink да се присъединиш към нас с моята Мишка  Wink утре смятам да пообиколим към 14:00 в парка  Simple Smile

# 91
Леле, Кате, колко много зъби имате  Joy Аз нали не съм свикнала на усмивка със зъби и ми е много странно  Laughing Все си мисля, че става дума за дете поне на 1 год Laughing

# 92
Мами, къде обикновено се виждате в парка, ако стигнем днес утре до там да се присъедим с Мишел  Hug
аз съм всеки ден в парка ,другите мами незнам къде ходят ...нова съм във форума и не съм разбрала- мами пишете къде се събирате , ако искате компания

ЗА СВЕКЪРВИТЕ- и ние си имахме проблеми още като се роди Вени, но с 2 ,3 мъмрения и 1 ,2 забелешки от моя страна като ,че ли се окопити .Аз като има нещо си го казвам и те вече знаят , че не си мълча , но като искаме да излезем веднага откликва не се прави на лошата свекърва, но и то не е много често.
Мойто дете като ,че най-поспаливо(ми то на майка си се е метнало) вечер 20,30 до 7,30 сутрин(изключвам нощите с рев от зъбите)

# 93
  • София, център
ААААААА Darling  ще се съревноваваме и ние спим яко Laughing
От 19.30- 20.00 до 7.00-7.30-8.00 ...  Hug

Искам и аз утре в паркааааааааа! Като се събудите да пишете кой, къде, кога... ( особено Констанс ако го види, да не се крие , а да яхва нейния мини-рейс и да идва...хахахахаха )

Hug и лека на всички!

# 94
Ама казвайте да се разбереме ако ще се ходи в парка да идвам и аз  smile3521
че от 4 дена не съм мърдала от нас и вече испушвам. Ама какъв мързел ме е налегнал и все много студено ми се струва.

Та да се разбереме кой... къде... и в колко часа за утре ?????  Hug

# 95
  • София
Ха,здравейте и от мен! Hug
Аз днес цял ден бях без компютър,таткото го отнесе и чак сега седнах да прочета какво сте писали.При нас положението със спането е следното:събужда се окончателно към 9-9.30,към 11-11.30 пак заспива за около час,към 2-2.30 пак за 30-40 мин.,към 5.30-6 пак и после идва неговото време,беснее и палува до 11.30-12 часа,тогава заспива.През ноща задължително ме буди няколко пъти за цица Simple Smile.
Откакто се е родил не съм го оставяла на никой,веднъж го оставих на свекитата само за да отида до магазина да напазарувам за ядене,но след 10 мин. ми звъннаха да се връщам веднага,че изпаднал в истерия и не могат да го успокоят Rolling Eyes.Това е положението,като дупе и гащи сме.А и не ми е ясно как ще свикне да го оставяме на баба му и дядо му,като тях ги е страх след тоя случай и изобщо не си правят устата да останат с него насаме newsm78.Честно казано предпочитам сама да си го гледам,че свекърва ми като дойде през 4-5 дена за половин час да го види и вече започва да ми обяснява какъв бил и що бил,и не му ли е студено така и т.н.,та ако го гледа дори и един ден,съвсем ще стане компетентна по всички въпроси повече от мен и ще започне и наставления да ми дава Crazy.Тъй,че, тежко-не тежко,ще сме си неразделни докато не го дам на ясла септември догодина.
И ние трябва да купуваме по-голямо столче за колата,въпреки,че малкото изобщо не сме го ползвали,той неиска да седи в него ,скъсва се от рев и аз все го държа в колата,адски ми е терсене.Дано в другото столче да иска да седи Confused.
Айде цунки от мен!

# 96
КатеМ, стола на Иван е същия само че е зелен -поне доколкото се вижда. Иван си го ползва с много голям кеф вече месец и е най-щастливия на земята. Кошницата беше някак прекаленно ниско и не можеше да гледа през прозореца, а сега е страшна веселба. И се чувствам определено много по-спокойна като го мъкна сама нагоре-надолу. Кошницата я връзвах аз при всяко качване в колата и винаги я чувствах някак нестабилна, а стола ми го върза продавачката и не мисля да го свалям, че незнам как ще го вържа наново ако се наложи.
иначе аз нямам свекър и свекърва - починали са, но засега съм доволна от мама - почна да слуша  Joy или поне така изглежда. само незнам като го оставих за 2 дни през уикенда малко му се разби нощния сън ама ще го мисля - тамън се хвалех, че беше почнал да спи до към 7.30-8 и той пак почна да се буди в 5 да си играем... Към 6.30 заспива пак и спи почти до 10 ама на мен душичката ми спи цял ден след това...
Иначе Иван има разтройство  вече 3 ти ден newsm78 и май започва да се подсича от него. Е такъв проблем нямах като беше бебе, та сега ми е малко приключение, ама кво да правя. Днес май ще бъде изцяло на моркови, че ориза не подейства. Аз още не изпадам в паника щото се надявам да е зъб ама...

# 97
Здравейте мамчета!
Днес е петък - най-щастливия ден от седмицата за мен Simple Smile Малката ми принцеса е жизнена, играе, бърбори и съм малко по-спокойна. Е не хапва, но с това че е злояда сме свикнали вече и не я насилваме.
Герчо, в бебешките магазини/поне във Варна/ продават морковена каша на Милупа за деца с разстройство. Определено има ефект, така че ако проблема Ви не се реши опитай. Друго, което ни помогна на нас е чайче от шипки и дренки - аз купих по една шепичка шипки и дренки от една баба на пазара. Предполагам, че и в Сф има възрастни жени, които продават такива неща.
Спорен и усмихнат ден и дано наистина времето се постопли Simple Smile

# 98
  • София
Добро утро на всички наспали се и не чак толкова мами и бебоци!
Тази нощ Бояна за първи път от месеци не се буди през нощта (от 20 до 7) и естествено съм в чудесно настроение, добре наспала се.
Относно столчетата за кола. Нашата бебка пътува постоянно още от новородена. Всеки ден минимум по един път когато вземаме баткото от училище. Все още се чувства много добре в кошницата и не протестира. Вози се до мен на предната седалка, като съм изключила въздушната възглавница. Пазаруваме заедно в Била, ходим по детски магазини, паркове и въобще където си поискаме. Напоследък и по общините я мъкна, че ми трябваха едни документи. Добре, че обича да пътува. На нас мисля дядо Коледа да и донесе по-голямо столче за кола, надявам се тогава да сме се доближили до 9-те кг. Аз съм харесала новия модел на Макси-Кози. Сестра ми живее в Германия и твърди, че тази марка се цени особено високо там.
Все пак не съм решила окончателно.  Thinking
За бабите - свекърва ми е далеко, а майка ми работи. Гледаме се сами. Баткото ми е супер помощник. Понякога се сеща какво да направи още преди да съм казала. Супер са ми децата, да си ги похваля.  Grinning
спокоен и слънчев ден на всички!

# 99
Добро утро,

Алекс нещо от 2-3 нощи спи много неспокойно и предполагам че горните зъбчета започват да го мъчат.

А Симона като беше малка гледах повече да я оставям /не че много имах на кой/ но дори и на приятелки за по половин един час за да свиква не само с хора да общува но и да е без мен така когато тръгна на ясла , беше много лесно плакала е всичко на всичко 2-3 дена . Затова мисля така да направя и с Алекс та лятото майка ми като си беше тук много и го оставях защото и имам пълно дояверие и много хубаво го гледаше а сега единствения ми варянт е свеки която също е много готина и никога не проявява самоинициативи относно детето и го гледа така както аз искам ,но се спича малко повече от необходимото ако започне да плаче, но мисля че с времето ще свикне и тя с него и той с нея. Лошото е ,че тя работи в банка и там направо ги разчекват от работа и тя много се изморява и общо взето срешите и с Алекс са предимно събота и неделя и рядко през седмицата вечер и то благодарение на това че живееме близко.

# 100
Добро утро ,

за разходката съм ЗА, само дето мини-рейса ми го няма вече, сега съм без кола, чакам нова, поръчките са за по 3 месеца  и до към Коледа -  smile3540
Не ми е толкова зор, като се има предвид, че последните почти 6 години не ми се е случвало подобно нещо, тъкмо ще разтоваря и ще се возя.
Та...ако мъжа ми днеска няма работа  ще го накарам да вземе вагона и да дойдем и ние с Мишел.Кога ще се видим, Ади ти към колко излизаш обикновено?Мики не се разсейвай и да дойдеш.Иначе това, което си писала за последните дни важи и за мен на 100%.С останали ще се чуем...

Хайде, момичета, всички в парка............
Я само ми кажете как обличате децата в тоя студ? cold

Да ви разправям за вчера, Константин не искаше да яде на обяд, заспа и се събуди чак  към 15:30.В 16:00 започнах да го храня, (иначе си му е време за сокче и вечеря в 18:00 ) и направо ме разби.Изяде следното - 150гр пилешко с ориз ,150 гр бананова каша и 120 гр плодово пюре newsm09
Принципно съм много против такива неща ,но той изпадаше в истерия като спра да му  давам лъжичката, няма такъв рев ви казвам...И после естествено не си изпи млякото в 21:00, но не ме учуди с това ядене...

Цунки

# 101
З столчетата за кола забравих да кажа че имаме и кошница и голямо ,но Алекс мрази да се вози в кола и ако го държа пак мълчи от време на време но ако сме сами и си е в стола плаче през целия път независимо колко е това. Вече даже знам на кой маршрут по колко пъти спира за да си почине. От парка до ,,Надежда,, спира за да си поеме въздух 3 пъти за около минута а от Славейков до нас е с 2 почивки.Просто вече съм си свикнала докато карам вместо да слушам музика да си го слушам него  Tired
Все се надявам това да е период и да премине но вече 2-3 месеца сме си така. Добре ,че исползвахме да отидеме до Италия когато ще си лежеше мирничко в кошницата.

# 102
   Добро утро момичета!!!  love001
Страхотно време е днес!!! newsm44 Само за разхидкииииии!!! newsm62
Пожелавам ви приятно изкарване на срещичката! Сигурно е страхотно да се разхождаш из парк?!? Аз имам хубави спомени от морската градина в Бургас! newsm68 smile3503

# 103
   Добро утро момичета!!!  love001
Страхотно време е днес!!! newsm44 Само за разхидкииииии!!! newsm62
Пожелавам ви приятно изкарване на срещичката! Сигурно е страхотно да се разхождаш из парк?!? Аз имам хубави спомени от морската градина в Бургас! newsm68 smile3503

Дано времето се е позатоплило, че аз в 8 водих Мони на градина и умрях от студ cold А в парка е хубаво да се разхождаш с компания иначе е доста скучно .

А за обличането и аз незнам ,все искамда не го обличам много за да го калявам ,но всъшност съм много зиморничева и май го навличам като хипопотам   smile3506
Вчера излезнахме към 6 часа и му бях облякла едно боди с къс ръкав едно с дълъг отгоре блуза пак с дълъг ръкав чорапогащник дънков подплатен гащеризон и яке  Hug smile3506

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 10:03 от miki3

# 104
здрасти милички
Мики аз вчера изведох Боби по обед и го бях облякла с боди с къс ръкав,термочорапогащник,блуза с дълъг ръкав,жилетка,дънков подплатен гащеризон и дънково подплатено яке и ме беше страх да не настине Shockedзатова стигнахме само до езерото и скоропостижно се прибрахме .между другото на мен ми бе студено и двамата взехме по един оксилококцинум Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт