Обсъждане на имотни обяви-23

• 46 563
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Роби на колите Simple Smile Болките ми в кръста изчезнаха щом слязох от колата.

# 616
Аааа ти предлагаш те да плащат на кандидат купувачите. Е то тогава съвсем ще има опашки от огледи 😃

Просто има хора, които обичат да шофират и обичат колите си 😀

# 617
Такса оглед, а това, че брокера не си знае работата или му е все тая ще плати ли някой?
Колко често брокерите водят клиенти на неподходящи имоти, примерно човекът търси двустаен на 3-5 етаж с източно или западно изложение, той го води в четиристаен на партер с южно и северно изложение, с двор, защото бил малко по-скъп от двустайния, но това е така, защото е на партер и защото половината е примерно северен. За подобни посещения е недопустимо да искат и за тях такса оглед. Първо човек не го е искал, второ те използват момента, в който те заведат на терена и казват - на 5 минути оттук имам друг обект, дайде да отидем да го видим. Това за мен е губене на време, а идеята за платени огледи ще опорочи всичко и ще стане още по-трудно човек да си намери имот, отделно някой ще намери цаката да изкарва повече пари само от огледи. Общо взето не очаквам нищо хубаво от въвеждане на "такса оглед".

За наемите може би има смисъл от такава такса.

# 618
Темата стана интересна. Единственото нещо, което е лошо на мястото е завода за изгаряне на отпадъци и то е нещо, което трябва да се премахне от градските среди.

Не е задължително да е проблем. Знаеш ли какво е това на снимката по-долу? Жокер - намира се насред Виена.

# 619
Да бе, във Виена е едно, ние тук сме друга бира. То и сега ТЕЦ София, дето е на газ (уж), през уикендите бълва тъмносив пушек 5 мин., след това прозрачен 5 мин., после пак по същата схема.

# 620
Не виждам какъв ти е проблема с мърсотията от теца, ако ти ходиш до магазина на 200 м. с кола?

# 621
Блаккат - купувача просто трябва да има ясно самосъзнание какво иска и да отказва всякакви предложения на брокера, които не го устройват. Аз така отказвам, брокерите ме заливат с разни предложения, преглеждам ги и казвам, кое не отговаря на критерийте ми и го отхвърлям директно.

# 622
Блаккат - купувача просто трябва да има ясно самосъзнание какво иска и да отказва всякакви предложения на брокера, които не го устройват. Аз така отказвам, брокерите ме заливат с разни предложения, преглеждам ги и казвам, кое не отговаря на критерийте ми и го отхвърлям директно.

Съгласна! За апартамента във виетнамското общежитие останах с впечатление, че брокера е намекнал, че не е кой знае какво, оценявам подобен подход като правилен. Оттам насетне, човека си получи мнения от темата, решил е да го види, убедил се, че е така, но има хора, които не биха го и гледали ако са една идея по-песимисти.

# 623
Съгласна съм с вас,че не трябва да се ходи по неотговарящи на критериите жилища.
На нас като купувахме едното жилище брокерът ни показваше само такива, които отхвърляхме по снимките още,а тези,които аз пращах,все бяха фалшиви оферти. Докато един ден не пратих една и се оказа истинска, с минуси,които аз мога да преглътна,но брокерът явно не можеше и изобщо не ни беше пратил апартамента за разглеждане. За сметка на това не се свенеше да праща двустайни вместо тристайни.

# 624
  • Sofia
Не, не, в България е задължително да ги няма тези изгарящи инсталации. Абсолютно превишават позволените стойностти. Тези дни обявиха как един от ТЕЦ-овете е занишил значително отделяните СО2 по документи, за да спести десетки милиони. Тук ще пестят и от инсталации и филтри.

Нямат грам съвсет и не ги притеснява, че от рак ще умрат десетки хиляди в София.

# 625
Не, не, в България е задължително да ги няма тези изгарящи инсталации. Абсолютно превишават позволените стойностти. Тези дни обявиха как един от ТЕЦ-овете е занишил значително отделяните СО2 по документи, за да спести десетки милиони. Тук ще пестят и от инсталации и филтри.

Нямат грам съвсет и не ги притеснява, че от рак ще умрат десетки хиляди в София.

Тук на всичко му се намира цаката.
Аз с изненада прочетох, че се издавали фалшиви сертификати за ваксини, което е пълно безумие...

# 626
Добре, като гледам, че се споменаха ваксини дори и в тая тема май е време да обсъдим дали да се допускат само ваксинирани на оглед Wink Joy (шегувам се разбира се)

# 627
SmileSmiley
Добре, като гледам, че се споменаха ваксини дори и в тая тема май е време да обсъдим дали да се допускат само ваксинирани на оглед Wink Joy (шегувам се разбира се)
Simple Smile
Малко на чат го обърнахме, но няма как да ти сложа смеещ се емотикон.

Бих казала, че е дискриминация, но задължително да се слагат маски. Вчера ходих до нотариус служебно, ами всички бяха без маски.

# 628

ТЕЦ-ът все пак не е направен да гори боклуци, докато специално направена инсталация ще е. И не пречи сума ти НПО да я контролират да не правят "рационализации". Пък и май ще е с европейски пари, та и там ще има контрол върху технологиите.
Обаче има и друго - София няма къде да си изхвърля боклуците. Другите общини не ги искат. И освен да се сортират и каквото може да се рециклира, каквото може да се компостира и само остатъкът да се гори може би е единственото решение.

# 629
Цитат
Извнявам се, кое е хотелчето? Мислехме да делим пътя до Гърция, за да не резервирам там..
Не мога да се сетя за името,отдавна беше.Като влизаш в Кенана от центъра на Хасково се пада в дясно,не може да не се види.Двуетажен.След него пътят продължава до голям хотелски к-с с басейн и т.н.Май 'беше 'Европа''.След това са тенис кортовете.Не знам вече дали както навсякъде няма много,друго строителство.Преди изникваха вили,но в тази част беше предимно гора.Била съм в поне 4 хотела в Хасково.Не знам сега как е покрай пандемията,но преди мн.трудно се намираха места.Даже не съм сигурна дали правилно си спомням имената Thinking' 'Аида'' в центъра не беше ок.Малко по встрани ''Родопи'' беше добре.Имаше и един по пътя ако идваш от София за Хасково,но на 8км.преди града.Клокотница,ако не се лъжа.Обзавеждането нищо особено,но иначе тихо и спокойно в гората.За една нощувка е идеално.

Общи условия

Активация на акаунт