Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 080
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • Madrid
Здравейте!
Дес,успех!Дано всичко мине по вода! Peace
Виличка,разбирам те!Не знам и аз с точност защо го правят децата,някои казват,че когато са по-емоционални се захласват.
Жени,и на мен понякога ми става смешно,когато Самито се претаркули някъде Laughing Rolling Eyes
Росита,със здраве да си я ползвате играчката! Party
Телма,само така,полека,лека ще се научи беба!
Sea Woman,тогава спирам с тази процедура,минавам на гърне! Peace
Пеперудка,хубави спомени preggo
При нас новото е,че се изправя вече стабилно,днес няколко пъти и е много щастлив от откритието си 1crib
Не ми отговорихте,колежки smile3520...няма нищо,хайде! Party

# 76
Здравейте мамии как сте днес?Ние не искаме много да сме седнали а повече да стоим прави  слагам я на земята и  я придържам под мишниците и какво да видя направихме 6 кравки на пред Joyнезнам дали е без да иска или и се иска да ходи newsm78 #Crazyпросто незнам какво да мисля??Я милички кажете колко струва този уокър??А да ви се оплача още нещо вчера бях забравила ,че ние свършило сиренцетоооо  (за попарката)и какво направих сложих малко от от биволското newsm78 тя милата зе че хо хареса   слава богу  нямаше нищо Blush Crossing Arms Mr. Green

# 77
Виличка, успокой се, знам какво ти е било, обаче аз вече се успокоих, случи ми се и за втори път и просто не го оставям без надзор, особено ако заплаче. Хубаво, че си видяла навреме  bouquet Ужасен е този номер, ама какво да ги правим - деца Confused

Ели пък напоследък взе да ми върти и тя номера. Реве, реве и ако е яла скоро повръща всичко от рев. Дори и ако вече съм я взела на раце да я успокоя. Даже имам чувството, че точно като я взема и тогава повръща, сякаш за да си върне, че не съм й обърнала внимание по-рано #Cussing out

Иначе рефлукса ни отмина като че ли, само като е по-нервна и реве истерично тогава повръща. Започнахме пак хомеопатичните капки и при нея и пак се успокои. На Ники пак му сменихме лекарството, дано вече сме го улучили, че просто това нощно будене ми разказва играта. А като се събудят и двамата е голям купон - звук стерео, мама само с 2 ръце ooooh! Тати спи в другата стая, за да е пълноценен на работа Crazy Лошото е, че се будят едно друго все по-често. Иначе Ели е спокойна ако спи сама, но като са заедно #Crazy

# 78
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте мамчета със сладки бебчета!
Vili4ka, дано Али никога не повтаря този номер Praynig!Голямо браво за бързата реакция-те хората ненапразно са казали,че майката си е майка и най-добре усеща детето си и действа инстинктивно в името на неговото добро!Както казваш сякаш в такъв момент някой те води!Аз , предполагам и всички момчета  се чудим как ще реагираме  ,ако се случи нещо подобно,но когато се наложи правим най-правилното , а после се чудим от къде го знаем!
Дес, весело изкарване!Чакаме снимки!
Rosita, честити придобивки на теб и Бояна!И аз много обичам цветята ,но сега нещо съм ги  занемарила,а  Калоян успя на няколко по-големи, които няма къде да вдигна и как да ги барикадирам да им ошмули листата,как да имам мерак да се грижа за пръчки Joy!
Telma, браво на твоята принцеса ,че е успяла да свърши и двете работи на гърнето Hug.И Зорница много рано се научи  ,заслугата беше на свекървата (тя е гледаше ,докато майка и учеше) и след годинката ползвах памперс само за разходка и нощно време.
Скоро коментирах желанието ми да слагам Калоян на гърне със снаха ми та тя ми разказа за едно момиченце в групата на племенника ми (той е на 5г), което все още е с памперс.Майката смята(така е казала на всички) ,че щом на запад ходели до 7г с памперс нямало нищо лошо и нейното да се гледа по този начин!Госпожите са възмутени ,защото честта да сменят нааканата и опишана пелена  е тяхна!Незнам на запад как е ,но определено дете на тази възраст ,което няма никакви проблеми(може би само майка му има )  трябва да има навици!Та не се притеснявайте до 5г ще ги научим((ей, майтапя се )jeni23, как може да допуснеш фотомодела да падне от пънчето Joy(милото е плакало Hug ,а на нас ни е смешно).Аз също се смея като Калоян направи подобен номер,но докато плаче ми се плаче с него.
Весел ден ви пожелавам,че май се поувлякох с писането!

# 79
Здравейте сладурки!
Имаме си вече християнче.Всичко мина като по ноти,момиченцето ни се държа отлично.Гледаше свеща на кръстницата и постоянно искаше да я държи.С нас кръщаваха и едно нейно наборче(януарче момченце)и беше весело.Вяра само измрънка, когато дядо поп я извади от водата и това и беше мрънкането за целият ден досега.Просто не очаквах толкова добре да се държи,милото ми детенце HugВеселата част беше в едно ресторантче тук и там нямаша мрънкане,нямаше сърдене.Доспа и се след църквата и си заспа в количката преспа около час.Имаше много гледачи и всички казаха, че много послушно ни е детенцето Grinning Подаръци също много получи послушното дете - дрехи най-много и няколко плюшени играчки.
Сега качвам снимките,ще пусна линк след мъничко Peace

# 80
  • Варна
  bouquetЧЕСТИТО МАЛКО ХРИСТИЯНЧЕ НА ДЕС! МАЛКАТА ВЯРА ДА БЪДЕ С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА, А АНГЕЛЧЕТО Й ДА Я ПАЗИ!!!  bouquet

Явно днес всички използват хубавото време и щъкат напред-назад!

Ние също бяхме на разходка в Морската градина цяяяялото семейство ( мъжът ми се върна снощи и аз съм мноооого доволна  Flutter). Пълна програма в Детския кът на баткото, а мен една тъпа сервитьорка успя да ме вбеси зверската, ама теглих една наум и така. Правихме снимки , в някакъв момент ще кача.

Поздрави на всички!

# 81
Благодаря ти sea woman! Hug
Ето снимчици от кръщенето

# 82
  • София
Дес,
ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ! 
Много е сладка малката на снимките и така послушно гледа!  Hug

Мами, някой виждал ли е подобно нещо в БГ? http://www.johnlewis.com/Nursery/Gifts+for+Baby/Gifts+for+Baby/P … 7780/Product.aspx
Имате ли някаква идея от какво можем да си го направим?

# 83
Дес, честито християнче!
Да расте щастлива и обичана малката кукла! Hug

# 84
Дес, честито ти християнче! Радвам се, че всичко е минало по мед и масло и малката е слушала толкова много! Да ти е жива и здрава!  Hug
galita да, има в България подобни. Аз съм виждала във Варна в Штъркел. А естествено, ако не ти се дават пари можеш и самичка да си направиш такива отпечатъци с глина и да ги сложиш в рамка Wink
Rosita ами още не сме го взели тоя уолкър  Sad Нашите не го намерили в няколко магазина в София - казали им, че не се внасял сега. Били останали по интернет магазините  Shocked Утре може и да отидат до Пакостник, ако им се разкарва до Овча купел. Сигурно им е на склад обаче, защото там магазинчето е много малко и бедно.
Ако не стане работата ще го поръчам по интернет и това е...
Аз тъкмо се ровя из Пакостник и има толкова интересни играчки, чак ме заболя главата  ooooh! Искам да и взема всичко, само ако имаше кой да плаща  Mr. Green
Малко OFF:като натиснете "проверка правопис" показва ли ви къде не сте сложили запетаи, примерно или имате сгрешена дума от сорта - "отивам еда играем" ( в бързината натиснат спейс)? Понеже след проверен правопис си намирам някои грешки, които не са отчетени. Ама и обяснение му дръпнах... Rolling Eyes

# 85
Здравейте милички  Hug
Дес да ти е жива и здрава християнката и много да ви радва   bouquet.А снимките са супер  Peace
galita аз не съм виждала,но е интересна работа туй  newsm78
Rosita   честити ви придобивки и със здраве да си ги ползвате.А за цветята и аз съм им фен- имам и кротон-за бюлетина   Mr. Green
 Ние имахме гости-вчера дойде баба-свеки и днес цял ден,както и вчера бяхме по разходки,а пък и времето беше супер.Одеве качихме баба на влака и се прибрахме,а уморените герои спят вече от час,включително и тате  Mr. Green
Мамчета имате много поздрави от мама Ди.Компютърът им изпрегна и затова не наминава от тук.Надявам се скоро да го оправят или направо да го сменят.Аз обаче я информирам редовно и горе-долу е в час със събитията   Wink.Халата Габи вече се качва сама на фотьойла  Crazy и е направо ужас.
Това за сега от мен,дано не съм пропуснала нещо  Thinking

# 86
  • Madrid
Здравейте мамички!
Дес,честито кръщене!!!

Да те радва много малката Вяра!!!
Вивка,аз пък днес разбрах за една мама,която има 8 г. син и го приспива с шише с биберон и му пее! Crazy
Пепи, Laughing!!!
Гушанка,вчера забравих да ти кажа,че се посмях на порцията смях! hahaha
А за кашата-аз също давам на Милупа безмлечна с 6 зърна.Лично аз предпочитам тази марка,защото продуктите им са без захар! PeaceИначе в България останах доволна от ориза с рожкови на Нестле,тук няма този вариант.Също е безмлечна!

# 87
[move  bouquet]ДЕСКА ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И БЛАГПСЛОВЕНА ОТ БОГА  bouquet[/move] Галита има в щъркел мисля ,че струваще  около    20 лв                        защо ли не го зех newsm78

# 88
Добро утро мацки!
Ние отиваме да гласуваме и след това ще се разходим и ще отидем на гости при баба,тъй като таткото ни е на работа,както винаги Cry.Като гледам временцето е обещаващо   Nature Sunny,така че насладете му се и вие.
Желая лек ден на мами и сладки бебоци,а довечера ще се включа за повече.
А вие ще гласувате ли?

# 89
Добър ден ,на всички   bouquet
          Дес, честито ти християнче .Браво, на Вяра че е била много послушна .
   Росита, със здраве да си я ползвате играчката.
 Вивка ,дано никога да не се повтаря  Praynig
       Хайде , чао и да гласувате днес.

Общи условия

Активация на акаунт